Horoscop, vineri, 10 august 23018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

BALANTA

Vestea care ajunge azi la tine te cam întristează, deoarece are la bază un neadevăr. Cineva are de suferit de pe urma unei decizii defavorabile venite de sus, poate chiar cu tentă oficială, şi suferi alături de cel înfrânt de un verdict. Nu stă în puterea ta să-l ajuţi să îndrepte lucrurile, ci ajunge doar să-i ridici moralul ca să depăşească şocul iniţial.

Uneori, justiţia nu e chiar atât de justă cum ar trebui să fie, ci se mai câştigă victorii şi pe suferinţa altora, şi e normal să fii revoltat alături de cel care are astăzi de pierdut din pricina altora nu la fel de corecţi.

SCORPION

Prea te laşi influenţat de atmosfera sumbră din jurul tău, dacă ai nimerit printre oameni singuri, bolnavi, cu probleme. Dar nu: tu nu te alături suferinţei lor, nu aceasta e atitudinea potrivită pentru tine! Tocmai de aceea ai apărut tu în calea lor, pentru a le oferi căldură, încredere, susţinere, pentru a le ridica moralul şi ai să vezi ce uşor îi scoţi şi pe ei din depresie.

Fii alături de ei, deschide-ţi inima, braţele şi urechea către ei, pentru că aşa vor vedea că nu sunt singuri în lupta cu problemele. Un simplu zâmbet la final sau chiar un suspin adânc după discuţia cu tine vor fi un semn că ţi-ai atins scopul: acela de a-i ajuta să se elibereze de povara pe care o au pe suflet.

SAGETATOR

Ce zi frumoasă se anunţă la orizont, în care bucuria, buna dispoziţie, distracţia vor fi la ele acasă. Înconjoară-te de oameni veseli şi optimişti care te vor atrage în bucuria lor, într-o acţiune colectivă de-a dreptul amuzantă.

A lucra într-o atmosferă atât de destinsă, de luminoasă şi, de ce nu, distractivă, va fi în beneficiul rezultatelor finale, pentru că o glumă bună, un ton jucăuş şi o relaţie tonică de prietenie vor sta la baza unui succes de zile mari de care fiecare va beneficia în felul său. În asemenea anturaj vesel, e posibil să fie loc şi de gesturi de iubire!

Horoscop 10 august 2018
CAPRICORN

Familia te înconjoară cu multă căldură şi încredere, pentru că aşteaptă de la tine un anumit gest. Trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să dai startul unei acţiuni de care vor beneficia toţi ai casei, la urma urmei, dar greul deciziei cade pe umerii tăi.

Totuşi, bucuria cu care te privesc ceilalţi şi stimulentele sincere care vin din partea lor sunt exact sursa de energie pozitivă de care ai nevoie pentru a analiza situaţia limpede şi corect şi, apoi, pentru a lua decizia cea bună, ce va lucra în avantajul tuturor celor dragi. Dacă ai vedea din partea lor rezerve, nu ai mai avea acelaşi curaj.

VARSATOR

Dacă ai nevoie de un sfat avizat, caută pe cineva cu mai multă experienţă de viaţă, care e acolo să-ţi deschidă mintea şi inima. Că e un duhovnic cu care ai o relaţie specială, că e un părinte care te-a înţeles întotdeauna corect, că e un consilier care te ascultă şi apoi îţi oferă îndrumare, norocul tău e că ai la cine apela chiar şi în cele mai tulburi momente.

El vede lucrurile dintr-o altă perspectivă, ca atare, dacă tu te simţi rătăcit şi nu găseşti calea, cere ajutorul! Dacă nu găseşti ajutorul într-o formă umană, vorbeşte direct cu divinul din tine şi vei vedea ce repede se risipeşte ceaţa! Nu ezita, deci, să baţi la uşa potrivită!

PESTI

Ai norocul să treci prin spaţii aglomerate care, de obicei, te-ar fi deranjat, dar nu şi azi, pentru că acolo ai ocazia de a întâlni exact acele persoane de care ai nevoie. Ele îţi oferă sfaturile potrivite, soluţiile salvatoare, informaţiile corecte care vor rezolva o serie de probleme cu care te confrunţi în prezent.

Nu fugi de lume, intră în contact cu oameni cât mai diferiţi, pentru că această varietate de idei şi de opinii se va dovedi a fi răspunsul potrivit la marile tale întrebări existenţiale. De la astfel de oameni ai multe de învăţat, chiar dacă par a fi păreri contradictorii.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel