Horoscop, vineri, 10 aprilie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
În aparență, viața Balanțelor  decurge fără probleme
În aparență, viața Balanțelor decurge fără probleme

Horoscop. Colegii sau colaboratorii Leilor tot amână proiecte care puteau   fi menținute pe o linie de plutire.

Berbec

Vrei să te asiguri că apropiații au tot ce le trebuie. Iar acolo unde sunt lipsuri să ajuți cu ce este nevoie. În plus, discuțiile cu tine îi vor liniști. 

Taur

Comportamentul partenerului este puțin cam straniu și nu îți dai seama care este cauza. Îi ceri explicații, însă îți va spune că este totul în capul tău. 

Gemeni

Tot aștepți o serie de decizii importante de la oamenii cu putere, de la locul de muncă. Nici astăzi nu vei avea parte de ele. 

Rac

Incertitudinea acestor zile te împiedică să gândești clar. Susținerea morală a rudelor, chiar de la distanță, îți va oferi voie bună și optimism. 

Leu

Colegii sau colaboratorii tot amână proiecte care te-ar fi menținut pe o linie de plutire. Iar răbdarea nu este punctul tău forte.

Fecioară

Nu te-ai săturat să le faci pe plac altora? Mercur se pregătește să iasă din zona partenerilor și astfel, este cazul să te pui pe primul loc. 

Balanță

În aparență, viața ta decurge fără probleme. Dar tu mai bine ca oricine știi că vrei să aplanezi orice conflict și de aceea stai mai retras. 

Scorpion

Marte se rupe de careul cu Uranus și începi să îți recâștigi calmul și liniștea interioară. Acum nu te mai ferești să faci alegeri în viața personală.

Săgetător

Faci pe lupul moralist și corectezi pe toată lumea. Prietenii vor considera că exagerezi, dar nu te vor certa și te vor înțelege. 

Capricorn

Te-ai plictisit și cum în acest moment, nu ai multe alternative de a-ți petrece timpul, vei căuta jocuri, filme sau clipuri motivaționale. 

Vărsător

Simți o epuizare serioasă și cu greu vei reuși să faci ceva astăzi. Recomandarea astrelor este să dormi mai mult și să nu faci niciun exces.

Pești

Credința este arma ta în această perioadă. Azi poți spune o rugăciune, poți medita sau poți citi o carte autobiografică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel