Horoscop. Topul celor mai frumoase semne ale zodiacului, dezvăluit de astrologi

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscop. Topul celor mai frumoase semne ale zodiacului, dezvăluit de astrologi
Horoscop. Topul celor mai frumoase semne ale zodiacului, dezvăluit de astrologi

Nu există nici o femeie care ar fi de acord să fie urâtă. Pentru a fi frumoase, multe femei fac sacrificii serioase, suportă intervenții chirurgicale, iar unele sunt înzestrate de natură cu trăsături fine și atrăgătoare. Astrologa rus Lyudmila Bulgakova a făcut topul celor mai frumoase semne ale zodiacului. 

Taur - Condus de Venus, nativul Taur este poate cel mai frumos semn al zodiacului, mai ales femeile care sunt adevărate zeițe ale iubirii și frumuseții. Pe lângă aspectul lor uimitor, femeile Taur au de obicei un magnetism natural care le permite să atragă atenția  sexului opus. Armele reprezentantelor acestui semn zodiacal sunt: părul lung, o figură subțire, bine construită și un aspect misterios.

Horoscop rune 13-19 septembrie, cu Mihai Voropchievici: Veşti bune pentru Balanţe. Taurii, puși la încercare, iar Capricornii pleacă în concediu

Nativii Leu și în special Leoaicele  îi cuceresc pe cei din jur cu regalitatea și măreția lo.  Cu toate acestea, Leoaicele au  trăsături  frumoase și o figură cu curbe incitante. Nimeni altcineva nu știe mai bine ca Leoaicele să-și sublinieze avantajele cu ajutorul machiajului și a hainelor. Forța principală a Leoicelor sunt o postură regală și maniere rafinate. 

Horoscop 13-19 septembrie. Săptămână plină de tentații pentru Tauri. Fecioarele își fac griji din orice, iar Vărsătorii, sfătuiți să evite tranzacțiile

Gemenii  - fără să aibă trăsăturile feței asemănătoare cu cele ale statuilor antice, Gemenii par tuturor foarte frumoși și atrăgători. Secretul este energia internă puternică, pe care nativii Lei o emană și îi face cu adevărat fermecători. Nu este de mirare că Leoaicele au un mare succes cu sexul opus, care sunt gata să le urmeze, literalmente, până la capătul lumii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel