Horoscop tarot weekend 25 - 27 martie 2022. Berbec, ai primit cartea Nebunului, iar Rac, cartea Împărat. Mesajele pentru toate zodiile

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop tarot weekend 25 - 27 martie 2022. Berbec, ai primit cartea Nebunului, iar Rac, cartea Împărat. Mesajele pentru toate zodiile
Horoscop tarot weekend 25 - 27 martie 2022. Berbec, ai primit cartea Nebunului, iar Rac, cartea Împărat. Mesajele pentru toate zodiile

Iată horoscopul tarot pentru weekendul 25 - 27 martie 2022 pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, viață și carieră.

Berbec

În horoscopul tarotului ai primit cartea Nebunului. Înseamnă că norocul este încă de partea ta. Trebuie să profiți de această abundență, ideală pentru a începe ceea ce îți dorești atât de mult, cum ar fi propria ta afacere, să faci pasul de a cumpăra o casă și a-ți crește averea. 

În dragoste vei continua cu partenerul tău, foarte stabil, gândindu-te deja la oficializare. Berbecul singur va avea o iubire din zodia Capricorn, Gemeni sau Balanță care va fi foarte pasionată în viața lor. Duminică vei avea un noroc cu numerele 07 și 29. Îmbracă-te în alb, care va fi culoarea abundenței.

Fii atent cu nervii și nu fi atât de intens în chestiunile de discuție. Păstrați-vă calmul. Reparați-vă mașina, astfel încât să puteți pleca într-o excursie în aceste zile. Primiți o invitație la un concert sâmbăta aceasta.

Taur

În horoscopul tarotului ești dominat de cartea Magicianului, asta înseamnă că forța ta interioară este mai mare și orice decizie pe care o iei va avea succes. Pentru a prospera, amintește-ți doar să fii puțin mai discret în viața ta.

Ai grijă de problemele cu partenerul tău, amintește-ți că acest card îți spune să nu fii atât de gelos și intens în relațiile tale de dragoste încât să-ți întâlnești în sfârșit jumătatea. De asemenea, vă spune că ați primit ajutor de la cineva foarte important pentru a face afaceri.

Sâmbăta aceasta veți avea invitația să mergeți la o plimbare cu prietenii. Lăsați ranchiunile familiei deoparte și încercați să creați mai multe relații cu frații dumneavoastră. O lovitură de noroc duminică cu numerele 11, 28. Culoarea ta, albastrul puternic al abundenței.

Gemeni

În horoscopul tarotului a ieșit Împărăteasa și împreună cu semnul tău înseamnă că este cea mai bună etapă a ta. Vă vor veni multe propuneri de schimbare a locului de muncă. Vor fi mai bine plătite. Amintiți-vă că este timpul să vă creșteți activele și să acordați un avans pentru o casă.

Cardul Împărătesei îți va oferi puterea necesară pentru ca totul să iasă bine, doar ai grijă de invidia care te înconjoară în ultima vreme. Îți recomand ca vineri să aprinzi o lumânare albă și să le ceri îngerilor tăi să-ți dea lumină spirituală, vei vedea cum totul va merge bine.

Ești invitat la o nuntă în familie, vei ști de o problemă cu un prieten, în chestiuni legale îi vei oferi ajutor moral. În dragoste vei continua cu partenerul tău și Gemenii care sunt singuri vor avea o iubire din zodia Berbec sau Scorpion care va fi foarte compatibilă cu tine. Numerele tale norocoase sunt 01, 37 și încearcă să folosești mult culoarea roșie puternică care îți va oferi mai multă putere interioară.

Horoscop. Cât de păcătoasă poate fi zodia ta? Săgetător are cele mai întunecate gânduri. Clasamentul de răutate al nativilor, potrivit astrologiei

Rac

În horoscopul tarot cartea Împărat a venit la tine. Cu siguranță, această scrisoare îți spune că vor fi zile în care o să crești profesional și o să ai acel job pe care ți-l dorești atât de mult. Adică, norocul va fi de partea ta în aceste zile.

În ceea ce privește dragostea, vei fi foarte fericit cu actualul tău partener și vei decide să-ți întemeiezi o familie. Racii care sunt singuri vor avea o nouă iubire din zodia Pești sau Scorpion, care va fi foarte compatibilă cu tine. 

Acest card indică faptul că este timpul să vă faceți mai mulți prieteni și să intrați într-un club pentru a socializa mai mult. În probleme de muncă, veți avea întâlniri de ultimă oră pentru schimbări de personal, așa că încercați să fiți la curent cu performanța dumneavoastră.

Sunteți invitat la o zi de naștere sâmbăta aceasta, o să vă distrați copios, doar încercați să nu beți prea mult alcool. Numerele tale norocoase sunt 08, 23 și culoarea ta este albastru puternic. Ține minte, prietene Rac, trebuie să economisești și să nu cheltuiești pentru a face avere.

Leu

În cartea de tarot ai primit Trăsura, asta înseamnă că sunt vremuri de schimbări în modul tău de a gândi și că trebuie să lași acele ranchiuni în urmă pentru a te putea bucura de viața ta în orice moment. Dacă treci printr-o criză de relație sau un divorț, acest card îți recomandă să ceri un sfat înainte de a lua o decizie, să știi să dialoghezi și să nu te superi pentru a ajunge la o înțelegere bună.

Primești un bonus la locul de muncă și primești o datorie din trecut. Primești un premiu la loto cu numerele 05, 17 și încearcă să folosești mai mult culoarea galbenă, care te va ajuta să ai mai multă putere spirituală. Atenție la furturi și pierderi, încearcă să fii mai precaut, mai mult cu telefonul mobil.

Sunteți invitat la o zi în natură în această duminică cu familia. Repară bucătăria și baia casei tale, amintește-ți că semnului tău îi place să trăiască bine. Încercați să luați vitamine pentru a nu vă simți atât de obosit. Încercați să vă limitați la a comenta orice despre oricine.

Fecioară

Pe cartea de tarot a apărut Roata Norocului, asta înseamnă că o să continui cu norocul ca să realizezi ceea ce îți dorești atât de mult. Încercați doar să aprindeți o lumânare roșie vineri pentru a deschide căile abundenței. Acest card te va ajuta să fii mai bine financiar și să începi afacerea pe care o ai în minte. Ține minte, încearcă doar să nu vorbești prea mult despre asta.

O nouă iubire vine în acest weekend și va fi din zodia focului, va fi foarte compatibilă cu tine. 

Sâmbăta intri la un curs de meditație și yoga. Vei avea un câștig norocos cu numerele 12, 30 și încearcă să folosești mai multă culoare portocalie pentru abundență. Încearcă să rămâi cu dieta și să faci exerciții pe care deja le vezi cel mai bine. 

Horoscop. Ce șanse are fiecare zodie să se îmbogățească? Berbec va deveni repede bogat, iar Rac va face sacrificii. Cine este cel mai norocos nativ

 

Horoscop tarot weekend 25 - 27 martie 2022

 

Balanță

În horoscopul tarotului ai primit cardul Forță, asta înseamnă că vei avea în sfârșit acel echilibru de care aveai nevoie în viața personală. Îngerul tău protector te va ajuta să scapi de problemele pe care le-ai avut cu foștii parteneri și îți vei vindeca inima. Decizia de a avea o relație de dragoste mai formală cu cineva din zodia pământului va veni la tine în aceste zile.

Amintește-ți că ești la timpul potrivit ca să crești economic, așa că nu ezita și începe acea afacere pe care o ai în planuri.

Primești invitația de a călători în aceste zile cu prietenii tăi, fă-o, îți va merge foarte bine. Decizi să-ți schimbi telefonul mobil cu unul mai nou. Ai un botez weekendul acesta. Vei avea o lovitură de noroc cu numerele 19, 80 și încearcă să folosești mai mult argint în chestiuni de brățări sau lanțuri pentru a te ajuta să te protejezi. Nu te mai certa la locul de muncă, încearcă să ai mai multă răbdare.

Scorpion

În cartea de tarot pe care ai primit-o este Pustnicul, asta înseamnă că ar trebui să fii atent cu trădările în chestiuni de muncă și prieteni, așa că încearcă să fii mai precaut în tot ceea ce spui și încearcă să nu cazi în provocări de bârfă. Vor fi câteva zile de sărbătoare și multă conviețuire cu familia ta, încearcă să continui cu o alimentație sănătoasă și să faci mișcare ca să arăți cât mai bine.

O iubire din trecut va căuta să te întorci, amintește-ți că, dacă nu a mai fost, nu va mai fi, așa că încearcă să închizi acel episod din viața ta. Sâmbăta aceasta va fi o petrecere și va fi o plimbare cu prietenii.

Cumperi teniși și haine pentru a-ți reinnoi look-ul, vei fi foarte rebel în aceste zile și asta implică niște probleme cu partenerul tău sentimental, așa că încearcă să te controlezi. Numerele tale norocoase sunt 07, 44 și culoarea prosperității este galbenă.

Săgetător

În horoscopul tarot Soarele a ieșit pentru tine, această carte înseamnă că vei petrece un weekend cu multe bucurii alături de cei dragi și vei sărbători ziua de naștere a unui prieten. Amintește-ți că semnul tău, împreună cu această carte de tarot, este sinergia perfectă a prosperității, de aceea trebuie să faci niște schimbări pozitive în viața ta. Este momentul să pleci într-o călătorie și să-ți miști mai mult energiile. Este weekendul în care trebuie să fii mai puternic în deciziile tale de dragoste și să-ți acorzi puțin timp pentru tine. Uneori este mai bine să fii singur decât în ​​companie proastă.

Acest card vă spune, de asemenea, că vor primi bani în plus la loto cu numerele 14, 50 și culoarea dumneavoastră este alb. Încearcă să joci duminică. În chestiuni de sănătate ai mare grijă de ceea ce mănânci. Încearcă să-ți pui ideile în ordine în acest weekend pentru a ști ce vrei pentru viitorul tău. Urmăriți un curs de limbă, o rudă te caută să te invite la o afacere, acceptă, va fi cel mai bine pentru tine.

Horoscop. Cu ce ​​zodie ești cel mai compatibil în 2022? Gemeni și Vărsător vor vorbi aceeași limbă, iar între Taur și Scorpion va fi o conexiune specială

Capricorn

În horoscopul tarot ai primit cardul Stelei, asta înseamnă că îți vor veni bani în plus și vei putea să-ți cumperi o mașină sau o casă care să te facă să te simți mai stabil în viața personală. Weekendul acesta va fi plin de vești foarte bune în jurul vieții tale personale.

Primești invitația de a pleca într-o excursie cu prietenii tăi, doar încearcă să-ți organizezi bine timpul pentru a nu pune presiune pe tine. În aceste zile, încercați să curățați tot ceea ce vă înconjoară negativ și să lăsați ranchiuna în urmă, astfel încât energia pozitivă să fie mereu cu voi.

Tarotul îți spune și că ar trebui să mergi la plimbare și să faci mai multe exerciții pentru a rămâne mai sănătos. Numerele tale norocoase sunt 13, 30 și joacă-le sâmbătă și vei vedea că norocul va veni la tine. Folosiți mai mult alb și roșu puternic.

Vărsător

În horoscopul tarotului ai luat cartea Lumii, ceea ce înseamnă că nu mai spui nu norocului și nu te sabotezi cu gânduri negative, că tarotul îți spune că în aceste trei zile vor fi surprize plăcute. Acest card, împreună cu semnul tău, îți spune că trebuie să faci față situațiilor de dragoste și să nu te temi de ceea ce vor spune. Amintește-ți că semnul tău este foarte puternic și este timpul să rămâi cu fericirea.

În dragoste, tarotul indică faptul că un Berbec, Taur sau Rac va veni în viața ta pentru a vorbi despre angajament, în jocurile de noroc îți spune să joci culoarea roșie și numerele 07,15. Încearcă să fii mai discret cu planurile tale de viitor.

Pești

În horoscopul tarotului ai primit cardul Mare Preoteasă, ceea ce înseamnă că în acest weekend norocul îți va veni cu o mare putere spirituală și că ar trebui să te îmbraci în culori deschise și să pui mult parfum înainte de a pleca de acasă pentru ca acele energii bune ale abundenței să rămână cu tine.

În materie de dragoste, tarotul îți spune că trebuie să înțelegi că partenerul tău este pentru tine, nu pentru interes. Vei primi o invitație să pleci într-o excursie zilele acestea, o iubire din trecut te va căuta să te întorci, amintește-ți că trebuie să analizezi mereu tot ce este bun, sau nu, pentru tine. Veți avea un noroc cu numerele 14, 08 și încercați să folosiți mult culoarea albastră care va fi culoarea voastră norocoasă. Te decizi să începi să faci mișcare și să ții o dietă bună. În sfârșit, termini de plătit o datorie și economia ta este mai sănătoasă.

Horoscop. Zodiile care vor fi infidele în 2022: Una dintre cele mai de temut liste astrologice pentru anul curent a sosit

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel