Horoscop tarot 10 noiembrie. Gemenii au de făcut o alegere serioasă; Vărsătorii și Fecioarele - tristețe: Previziuni complete

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop tarot 10 noiembrie. Gemenii au de făcut o alegere serioasă; Vărsătorii și Fecioarele - tristețe: Previziuni complete
Horoscop tarot 10 noiembrie. Gemenii au de făcut o alegere serioasă; Vărsătorii și Fecioarele - tristețe: Previziuni complete

10 noiembrie va fi o zi dificilă pentru multe semne zodiacale. Unii vor avea noroc în dragoste și vor fi scăldate în afecțiune, în timp ce alții se pot aștepta doar la negativitate. Horoscopul cărților de tarot prezice o mulțime de încercări.

Berbec

Berbecii nu vor trebui să se lupte doar cu mediul înconjurător și cu circumstanțele în această zi. Cărțile de Tarot prezic că această zodie se va lupta cu ea însăși. Nu vă fie frică de provocare, treceți acest test cu demnitate și soarta vă va răsplăti cu siguranță în viitor.

Taur

Taurului i se împarte cartea de Mare Preoteasă. Promite mult misticism. Pe 10 noiembrie, ar fi bine să devii un observator și să nu intervii în evenimentele din jurul tău. Cu toate acestea, dacă Taurii nu pot sta deoparte, ar trebui să înțeleagă că vor avea parte de multe probleme și necazuri dacă vor face acest lucru.

Gemeni

Gemenii vor avea de făcut niște alegeri serioase pe 10 noiembrie. Cărțile de Tarot prezic că în această zi va trebui să vă decideți soarta, să vă stabiliți noi priorități și să dați la o parte toate îndoielile. Așa că nu vă faceți griji, pentru că, după aceea, veți fi răsplătiți pe măsură.

Horoscop tarot 10 noiembrie: Previziuni complete pentru toate zodiile

 

Rac

Va fi armonie pentru Rac în această zi. Vă veți da seama că v-ați atins deja obiectivul și că, prin urmare, trebuie să mergeți mai departe și să atingeți noi culmi. Această realizare nu va fi tristă, cărțile de Tarot vă promit emoții pozitive.

Leu

Leii sunt norocoși, au primit o carte de tarot rară și norocoasă, Leul de Cupă. Ea promite o companie plăcută, discuții de la inimă la inimă, companie veselă și chiar noi cunoștințe. 

Fecioară

Fecioara pe 10 noiembrie s-ar putea confrunta cu intrigi, răutăți, înșelăciune și tristețe. Cărțile vă sfătuiesc să vă uitați mai atent la mediul înconjurător și la noile cunoștințe. Este probabil ca toată negativitatea să vină de la ei. Scoateți din viața voastră persoanele dubioase.

Horoscop tarot, joi, 10 noiembrie 2022. Gemenii au de făcut o alegere serioasă

 

Balanță

În această zi ar trebui să vă părăsiți în sfârșit zona de confort. Odihna forțată va fi de domeniul trecutului, Balanța va avea parte de o călătorie bruscă și o vacanță spontană. Acceptă toate darurile sorții și renunță la munca istovitoare.

Scorpion

O adevărată poveste de dragoste îi așteaptă pe Scorpioni. O întâlnire amoroasă, o seară plăcută cu jumătatea sau o cunoștință bruscă cu o persoană care te va face fericit - această zi îți va aduce multe surprize plăcute.

Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți de cărți să evite riscurile și să fie mai atenți cu banii. Pe 10 noiembrie, ar trebui să vă reconsiderați cheltuielile și să vă gândiți dacă au existat investiții dubioase. Încercați să vă economisiți banii și să refuzați o ofertă.

Horoscop tarot 10 noiembrie.  Vărsătorii și Fecioarele - tristețe

 

Capricorn

Capricornii vor trebui să se confrunte cu agonia alegerii pe 10 noiembrie. Cu toate acestea, nu vă descurajați, în cele din urmă soarta vă va indica totuși opțiunea corectă. Nu ignorați semnele, deoarece în final puteți obține recompensa dorită pentru toată munca depusă.

Vărsător

Pentru Vărsător, această zi ar putea fi o zi de tragedie, de rămas bun, de despărțire și de pierdere dureroasă. Cu toate acestea, cărțile te sfătuiesc să nu cazi în disperare, deoarece totul se întâmplă spre bine.

Pești

O zi cu idei noi și gânduri strălucite îi așteaptă pe Pești. Nu vă fie teamă să vă puneți planurile în acțiune, mergeți înainte cu îndrăzneală și bucurați-vă de schimbare.

 

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3    

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel