Horoscop special. Sfârșit de săptămână complicat pentru aceste zodii: Vărsătorii riscă să rămână cu buzunarele goale

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop special. Sfârșit de săptămână complicat pentru aceste zodii: Vărsătorii riscă să rămână cu buzunarele goale (sursa foto: freepik.com)
Horoscop special. Sfârșit de săptămână complicat pentru aceste zodii: Vărsătorii riscă să rămână cu buzunarele goale (sursa foto: freepik.com)

Sfârșitul de săptămână se anunță complicat pentru câteva semne zodiacale. Unele vor avea probleme cu banii, altele ăn sfera personală.

Aceste semne zodiacale vor rămâne cu portofelul gol, sfârșitul de săptămână le va stoarce tot bugetul De asemenea, zilele care vin ar putea fi fatale în ceea ce privește viața personală. Relațiile lor se vor prăbuși, pentru că pur și simplu nu vor putea să ierte trădarea.

Tarotologii au întocmit un horoscop pentru sfârșitul săptămânii și au spus că zilele următoare vor aduce o mulțime de probleme. Reprezentanții celor două semne zodiacale se vor confrunta cu dificultăți și riscă să rămână cu portofelul gol. Cine ar trebui să fie precaut - citiți mai jos.

Scorpion

Cărțile de tarot le promit Scorpionilor probleme la locul de muncă. Este ca și cum șefii vor decide să "stoarcă" tot sucul din tine. Nu se va face fără dispute și scandaluri. Iar dacă nu reușiți să vă stăpâniți emoțiile, totul se poate încheia cu o concediere.

Încercați să vă țineți în frâu, dacă nu sunteți gata să vă despărțiți de vechiul loc de muncă. Dacă răbdarea ți se epuizează și ești hotărâtă să schimbi lucrurile, fă-o. Nu va fi ușor, dar vei reuși în cele din urmă.

 

Horoscop special: Luna în creștere va aduce noroc în viața Racilor și Berbecilor; Gemenii vor afla despre o trădare

 

Vărsător

Tarotologii îi avertizează pe Vărsători de un pericol. Puteți fi păcăliți de escroci, nu cădeți victime ale escrocilor. Supraveghează-ți cu atenție banii și nu te grăbi să te desparți de ei din cauza unei oferte "favorabile" venite de la o persoană necunoscută.

În plus, nu împrumutați bani nici măcar prietenilor. În zilele următoare, ar trebui să stai cât mai departe de toate chestiunile legate de finanțe. Puteți face multe greșeli, așa că petreceți weekendul în liniște și pace.

Rac

De obicei calmi și orientați spre familie, Racii își aleg parteneri mai expresivi. Aceasta este principala lor problemă. Dacă nu vă înțelegeți inițial cu o persoană ca un puzzle, ar trebui să luați în considerare căutarea unui alt partener. Dar nu ești genul timid, așa că încerci să demonstrezi că poți avea o familie fericită. 

Totuși, nu uitați că nu toată lumea este dispusă să stea acasă și să lucreze singură la o relație. Este foarte posibil ca jumătatea ta să se plictisească și, ca urmare, să își găsească o sursă de energie în acest sfârșit de săptămână. Încă de alaltăieri, este posibil să aflați despre asta. Un scandal, din păcate, se va transforma într-o despărțire.

 

Horoscop special. Luna Nouă în Fecioară, 15 septembrie: Renaștere și noi începuturi pentru Berbeci; Peștii își regăsesc liniștea. Previziuni complete

 

Pești

Pești este un semn zodiacal foarte emoțional, care crede că totul îi este permis. Doar ei pot să fure absolut tot ce vor, iar toți ceilalți trebuie să li se supună. Acest comportament al Peștilor, ca o consecință, duce la faptul că au conflicte cu partenerii.

Există o mare probabilitate ca în acest week-end de septembrie să se repete o situație similară, ceea ce va duce la faptul că jumătatea ta se va speria și te va părăsi. Va fi extrem de dificil să o recuperezi, pentru că mai întâi va trebui să îți schimbi caracterul.

 

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3     

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel