Horoscop special. Punctul Norocului sau Fortuna: Află cum poți atrage bani și prosperitate în funcție de zodie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop special. Punctul Norocului sau Fortuna: Află cum poți atrage bani și prosperitate în funcție de zodie
Horoscop special. Punctul Norocului sau Fortuna: Află cum poți atrage bani și prosperitate în funcție de zodie

Punctul Norocului (PN) sau Fortuna reprezintă un „loc norocos” în harta natală a fiecărei zodii în care ne întâlnim cu oportunități prin care ne putem realiza dorințele. Dar este important de reținut că, fără efort în direcția obiectivelor noastre, acest punct rămâne ceva abstract. 

Punctul Norocului sau Fortuna reprezintă, în astrologie, elementul care descrie şansa pe care o ai de-a lungul vieţii. Se referă la capacitatea ta de a te îmbogăţi, de a avea o sănătate de invidiat, succes şi o căsnicie bună. Îți arată ce calități ale tale îți vor aduce succesul în viață și cum anume să le folosești pentru ca norocul să fie alături de tine.

Unde este secretul fericirii? Majoritatea oamenilor au opinii diferite și aproape întotdeauna idealizează ceea ce nu au. Cei mai puțin norocoși în dragoste cred că vor fi foarte fericiți atunci când își vor găsi partenerul, cei care suferă de anumite afecțiuni pun sănătatea pe primul loc, iar cei care trăiesc în sărăcie cred că dacă au bani se va rezolva totul. Realitatea este că, atunci când obții ceva, apare și nemulțumirea, pentru că atunci îți dorești altceva.

Sunt cei care cred că le lipsește ceva care, în realitate, nu este esențial, nu este necesar, și cedează în fața publicității comerciale sau se orientează după ideile altora și astfel sunt manipulați și conduși dintr-o parte în alta. Rezultatul este că, înainte de a-și da seama, au luat-o pe o cale greșită, pe care o descoperă adesea când este prea târziu.

Horoscop special. Punctul Norocului sau Fortuna

 

În acest sens, astrologia vă vine în ajutor cu așa-numitul punct al norocului, care servește drept referință. Nu este o planetă, ci un punct sensibil care își are originea în astrologia arabă.

Calculul punctului norocului se bazează pe pozițiile Soarelui, Lunii și Ascendentului. Legătura dintre acești trei factori se numește punctul norocului (PN) sau Fortuna. Acest punct sensibil marchează acel loc din harta natală în care Soarele, Luna și Ascendentul se pot exprima în cel mai armonios mod. Cunoașterea acesteia vă oferă un mare avantaj în dezvoltarea talentelor și abilităților dumneavoastră și în obținerea prosperității pe care o meritați.

Îți poți calcula Punctul Norocului în harta natală, rapid și gratuit, AICI.

Punctul Norocului sau Fortuna: Cum poți atrage bani și prosperitate în funcție de zodie

 

Punctul Norocului în Berbec

Cucerești punctul Fortuna atunci când recunoști greșelile pe care le-ai făcut. Îți va fi greu să recunoști că ai făcut o greșeală, dar trebuie să înveți să o faci dacă vrei să reușești în viață! Pe măsură ce faceți acest lucru, veți avansa pe calea succesului în toate, în dragoste, în noroc și în muncă.

Punctul Norocului în Taur

Care este provocarea ta? Dezvoltă-ți capacitatea de a da și de a primi, de a avea mai multă flexibilitate mentală atunci când vine vorba de luarea deciziilor și de a nu te lăsa dus de grabă. Banii vor veni la tine atâta timp cât nu acționezi emoțional și lucrezi cu maturitate în toate.

Punctul Norocului în Gemeni

Provocarea ta este să vorbești corect, nu să te diluezi în multiple conversații care nu duc nicăieri. Pentru tine, norocul este dat în măsura în care îți dezvolți rațiunea, nu vorbești prea mult și cultivi expresia și interesul în relațiile tale.

Punctul Norocului în Rac

Intuiția ta este proverbială și atunci când o asculți te duci direct la bani și avere. Odată ce ai recreat mental o idee, ai succesul în mâinile tale. În fiecare zi, atunci când te trezești, ar trebui să o vezi ca pe un nou început, fără să mai aduci în discuție nimic negativ din trecut. Scrieți-vă rezoluțiile, puneți-le într-un loc vizibil, astfel încât să vă puteți concentra energia pe ceea ce este important.

Punctul Norocului în  Leu

Pentru a atrage norocul nu încercați niciodată să păreți ceea ce nu sunteți, aveți în mâini elementele pentru a străluci, precum Soarele care guvernează zodia. Problema este să vă canalizați bine expresia individuală fără a deveni arogant sau autoritar. Oriunde veți merge, veți reuși, deoarece prezența voastră atrage prosperitatea.

Punctul Norocului în Fecioară

Ești o fire îngrijorată, iar provocarea ta este să reușești să îți asumi responsabilitățile fără a deveni prea complicat. Norocul vine la tine în diferite moduri, sub forma unor locuri de muncă neașteptate, care apar în cele mai bune momente.

Punctul Norocului în Balanță

Ești sociabil din fire și, în general, relațiile tale cu ceilalți sunt excelente. Norocul tău este asociat cu abilitatea ta de a socializa, cu carisma ta și cu eleganța pe care o aduci în tot ceea ce faci.

Punctul Norocului în Scorpion

Semnul tău are una dintre cele mai mari provocări dintre toate: dezvoltarea unui interes pentru ocultism, mister și pentru motivul vieții și al morții. Intuiția ta este întărită atunci când o cultivi și îți aplici al șaselea simț la orice. În aceste momente nu mai există secrete pentru tine și atragi norocul de partea ta ca un magnet.

Punctul Norocului în Săgetător

Nu urmați o rutină, diversificați-vă și veți atrage succesul și prosperitatea în viața voastră. Nu ar trebui să încetezi niciodată sau să te oprești din a studia ceva nou, acesta este secretul tău, cheia ta pentru a te apropia de punctul de noroc.

Punctul Norocului în Capricorn

Energia Capricornului este cea a disciplinei, a seriozității, a profesionalismului în toate, transmiți siguranță acasă și la serviciu. Această constanță este cea care vă va permite să reușiți acolo unde alții eșuează. Nu renunțați niciodată și veți ajunge în vârf.

Punctul Norocului în Vărsător

Ești semnul de aer prin excelență, preocupat de comunitatea ta, de ceilalți și de semenii tăi, dar uneori, în proiecția ta atât de plauzibilă și umanitară, îi neglijezi pe ai tăi și te dezintegrezi. Ar trebui să vă concentrați asupra unui singur lucru la un moment dat și, astfel, vă veți atinge obiectivele.

Punctul Norocului în Pești

Semnul tău de Pești este foarte empatic, adică ești capabil să te pui imediat în locul celorlalți, ești plin de compasiune și iertător. Pentru a atrage norocul va trebui să vă dezvoltați această capacitate și observația de a ști când să acționați, când să vorbiți și când să tăceți. Acesta este punctul vostru de noroc!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel