Horoscop special. Planetele retrograde în 2023 și cum sunt influențate zodiile: Retrogradarea lui Satrun - planeta Karmei - aduce vindecare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop special. Planetele retrograde în 2023 și cum sunt influențate zodiile: Retrogradarea lui Satrun - planeta Karmei - aduce vindecare (sursa foto: Pexels.com)
Horoscop special. Planetele retrograde în 2023 și cum sunt influențate zodiile: Retrogradarea lui Satrun - planeta Karmei - aduce vindecare (sursa foto: Pexels.com)

Procesul cosmic de retrogradare le are ca protagoniste și pe celelalte planete din sistemul solar, nu doar pe Mercur. Iar ca să înțelegi cum te afectează fiecare retrogradare și cum să te pregătești, îți împărtășim care sunt, când și cum vor afecta planetele care vor intra în această fază de retrogradare în acest 2023.

Când auzim că planeta Mercur se află în faza retrogradă, ne enervăm, deoarece ne temem imediat de ceea ce ni se va întâmpla din cauza efectelor sale pe Pământ, căci de fiecare dată când are loc această mișcare, nu lipsesc dramele și problemele de comunicare.

Horoscop special. Planetele retrograde în 2023 și cum sunt influențate zodiile

 

Cu toate acestea, în ciuda obiceiului, și celelalte planete intră în retrogradare și ne pot afecta chiar mai mult decât Mercur. Merită menționat faptul că toate planetele din sistemul solar, cu excepția Pământului, trăiesc la un moment dat un proces retrograd, ceea ce înseamnă că energia cosmică și influența acesteia ne invită să regândim situațiile legate de energia unei anumite planete, deoarece fiecare dintre ele are propria sa energie.

Mercur retrograd în 2023

 

Acest 2023 va începe cu Mercur retrograd, care se va afla în această fază între 28 decembrie și 18 ianuarie. Aici, neînțelegerile, accidentele de călătorie, defecțiunile tehnologice și știrile false vor fi la ordinea zilei.

După aproape trei luni de repaus, Mercur va reveni în această fază în timpul primăverii și se va desfășura între 21 aprilie și 14 mai, de data aceasta în zodia Taurului. Această energie ne va determina să ne reevaluăm angajamentele și ne va încuraja să reparăm relațiile deteriorate.

Următoarea retrogradare va fi între 23 august și 15 septembrie, în Fecioară, iar această fază va avea ca scop să ne ajute să ne înțelegem pe noi înșine la nivel emoțional.

În sfârșit, pentru a încheia anul 2023, Mercur va fi retrograd din 13 decembrie până la 1 ianuarie, de data aceasta în două semne, Capricorn și Săgetător. Această mișcare va afecta planurile de călătorie și de vacanță.

Venus retrograd în Leu

 

Atunci când Venus este retrogradă, trebuie să acordați o atenție sporită problemelor amoroase și financiare. Prima retrogradare a acestei planete va avea loc între 22 iulie și 3 septembrie în zodia Leu.

Acest fenomen va aduce în discuție relațiile din trecut și ne va face să ne regândim viitorul cu partenerii actuali. De asemenea, ne vom simți obligați să urmărim ceea ce ne dorim, ceea ce iubim cel mai mult și să ne respectăm propriile nevoi.

Ca în fiecare an, vine un moment în care Venus se întâlnește cu Soarele, acest moment va sosi pe 13 august. Această ocazie marchează o mare oportunitate pentru noi de a ne exprima intențiile romantice față de ceilalți, este un moment de a îndrăzni, de a ne da drumul din inimă.

2. -imagine fara descriere- (solar-system-gef389d6e0_1280.jpg)

Marte retrograd

 

În 2023, Marte își va încheia pe 12 ianuarie faza retrogradă, începută în octombrie 2022. Această mișcare a fost foarte obositoare pentru multe semne zodiacale, deoarece certurile, dezacordurile și certurile au fost foarte prezente. Este timpul să rectificăm, să ne cerem scuze și să reparăm.

Jupiter retrograd în Taur

 

În acest 2023, Jupiter, marea planetă, va fi protagonistul mai multor date astrologice. Această planetă va intra în faza retrogradă în Taur din 4 septembrie până pe 30 decembrie.

Acest proces se referă la evenimente de mare importanță, precum și la călătorii, justiție, filozofie de viață. Jupiter Retrograd poate face ca planurile tale să nu decurgă așa cum ai planificat, dar este o perioadă ideală pentru a reflecta asupra direcției vieții.

În această perioadă, prudență extremă în chestiuni legate de bani și dragoste.

Retrogradarea în Pești a lui Satrun - planeta Karmei - aduce vindecare

 

Planeta karmei, Saturn, intră în zodia Peștilor între 17 iunie și 4 noiembrie. Această fază indică o perioadă bună pentru contemplare și vindecare, însă vine cu avertismentul dificultății pe care unii o pot simți în a se angaja într-o anumită relație sau situație.

De asemenea, ne îndeamnă să reflectăm asupra începuturilor noastre și să ne contemplăm viitorul. Este o perioadă în care fanteziile pot deveni realitate.

3. -imagine fara descriere- (child-gdad52184b_1920.jpg)

Uranus retrograd în Taur

 

Perioada de retrogradare a acestei planete va fi în Taur și se va desfășura între 28 august și 22 ianuarie 2023. În această etapă vom avea un șoc, deoarece ne vom da seama că multe lucruri pe care le consideram importante nu mai sunt importante. Este o conștientizare a ceea ce este primar și a ceea ce este secundar.

Neptun retrograd în Pești

 

Această planetă va fi retrogradă în Pești între 30 iunie și 6 decembrie. Sunt perioade în care imaginația zboară, creativitatea ne va face să ne cufundăm în al șaselea simț, există pericolul de a depinde de părerea celorlalți, vom fi foarte influenți și ne vom lăsa purtați de cei care se apropie de noi pentru a ne descuraja.

Pluton retrograd în Vărsător și Capricorn

 

Planetoidul transformator, Pluton, intră în Vărsător pe 23 martie și va aduce schimbări în diplomație, în modul în care investim banii și în ce îi investim. Pe 11 iunie se întoarce, în timpul retrogradării, în Capricorn și va rămâne acolo de la 1 mai până pe 11 octombrie.

După cum se știe, Pluton este planeta care guvernează transformările (renașterea și moartea), este responsabilă de ruperea structurilor și ne invită să acceptăm schimbările, iar atunci când este retrogradă în Capricorn ne permite să ne luăm timpul necesar pentru a trece prin schimbări și a le accepta, deoarece acest semn de pământ se caracterizează prin faptul că este disciplinat și orientat spre muncă.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel