Horoscop special. Mercur intră în Săgetător pe 24 noiembrie: „Există o foame de cunoaștere!“. Unele zodii vor fi lovite de mari succese

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop special. Mercur intră în Săgetător pe 24 noiembrie: „Există o foame de cunoaștere!“ Unele zodii vor fi lovite de mari succese
Horoscop special. Mercur intră în Săgetător pe 24 noiembrie: „Există o foame de cunoaștere!“ Unele zodii vor fi lovite de mari succese

Mercur se mută în Săgetător pe 24 noiembrie: Cine va fi în pericol și cine va avea succes? În această perioadă, planeta Mercur se va afla în Săgetător, iar expertul ne spune la ce să ne așteptăm din această perioadă.

Pe 24 noiembrie, Mercur, planeta curioșilor și a înțelepților, se mută în Săgetător. Iar pe măsură ce se mută în această „casă, trezește o aptitudine pentru învățare și autodepășire. Astrologul Arina Arturovna a evidențiat perioada specială cuprinsă între 24 noiembrie și 13 decembrie.

Profitați la maximum de acest timp. Obțineți informații interesante și utile, urmăriți mai multe emisiuni științifice și explorați noi orizonturi de învățare. Noile cunoștințe nu sunt niciodată de prisos.

Potrivit specialistului, libertatea de comunicare crește în această perioadă. Calități precum nesiguranța, timiditatea vor dispărea, lăsând loc spontaneității și sincerității.

24 noiembrie, Mercur în Săgetător: „Există o foame de cunoaștere!“

 

Este timpul să filozofăm și să gândim în stil mare, dar atenție la atitudinile dogmatice, ipocrite sau fanatice, precum și la gândirea plină de megalomanie. Tendința de "sinceritate", de a exagera în cuvinte și adevăruri, este expresivă. Perioadă bună pentru provocări intelectuale, pentru filozofie și căutarea de răspunsuri la marile întrebări ale vieții. Există o foame de cunoaștere! Sunt preferate activitățile legate de cultură, religie și filozofie, precum și călătoriile, ieșirile în aer liber și sportul. Suntem mai înclinați să stăm de vorbă, dispuși să ne distrăm.

În același timp, astrologul avertizează că în sfera afacerilor trebuie să fiți atenți, pentru că această perioadă este extrem de benefică pentru a face promisiuni deșarte.

"Și, de cele mai multe ori, acest lucru nu se întâmplă cu intenții răuvoitoare, ci din faptul că Mercur face ca umanitatea să fie maleabilă și moale", a explicat expertul.

Această perioadă este bună pentru a călători în străinătate pentru a studia sau a lucra. La fel ca și obținerea unei a doua diplome, inclusiv online.

Provocări în sfera financiară

 

Din punct de vedere profesional, accentul va fi pus mai mult pe gândirea ideilor.

"Instinctul profesional va fi ascuțit la maximum și vei putea să prezici această sau acea turnură a evenimentelor și să iei decizia corectă. Nu vă va scăpa niciun detaliu sau acțiune a celor din jur", a adăugat expertul.

Comunicarea cu ceilalți poate avea un impact pozitiv asupra modului în care gândiți și chiar vă poate ajuta să luați decizii complet noi. Ajutorul, implicarea sinceră și sprijinul din partea colegilor vor fi apreciate mai mult decât simplele cuvinte.

Principala provocare în sfera financiară va fi consolidarea prosperității materiale și creșterea veniturilor. Va exista un potențial excelent de rambursare a datoriilor și de rezolvare a problemelor bănești.

Dar nu veți putea economisi prea mult, deoarece se preconizează cheltuieli mai mari, ceea ce vă va face să vă gândiți să investiți, de exemplu, în investiții.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel