Horoscop special. Ferește-te să dai bani sau să faci afaceri cu cei din aceste zodii: Îți vor fura abundența și prosperitatea

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. A fost aprobat dreptul la ajutor de șomaj pentru lucrătorii casnici
Spania. A fost aprobat dreptul la ajutor de șomaj pentru lucrătorii casnici

Astrologii dezvăluie semnele zodiacale care împrumută bani și nu-i dau înapoi. În plus, ei te sfătuiesc să nu le încredințezi sume mari de bani și să căutați să nu faceți afaceri cu ei.

Astrologii au dezvăluit ce semne zodiacale sunt deosebit de analfabete financiar. Indiferent de venitul lor, sunt aproape întotdeauna "faliți", iar datoriile pe care le iau de la prieteni și colegi, fie le plătesc cu mare întârziere, fie nu le plătesc deloc.

Capricorn

Cu acești oameni nu ar trebui să ne jucăm deloc în ceea ce privește finanțele. Deseori uită de obligațiile bănești față de alte persoane, nu plătesc datoriile și împrumuturile la timp. În general, aceste persoane nu sunt foarte fiabile. 

Apropo, dacă le cereți ajutor, este foarte probabil să vă refuze, pentru că ei înșiși sunt incredibil de lacomi. Fiecare bănuț al Capricornului este rezultatul unei munci grele, așa că reprezentanții acestui semn nu obișnuiesc să arunce cu bani. Nu le place să împrumute bani, mai ales că pot oricând să își câștige singuri banii pentru tot ceea ce au nevoie și nu îi dau altora cu rea-credință.

Totuși, dacă Capricornul cere bani, poate uita cu ușurință de datorie, fiind copleșit de afaceri. Dar, dacă îi amintiți de asta, va încerca să plătească totul înapoi. El poate împrumuta bani doar persoanelor în care are încredere.

Dar chiar și în acest caz, Capricornul va cere o chitanță, precum și o explicație cu privire la motivul pentru care aveți nevoie de bani, cereți să precizați data exactă a returnării.

Te-ar putea interesa și: Horoscop special. Cele mai nervoase zodii: Cinci nativi cu care trebuie să umbli „cu mănuși“; riscă să explodeze din orice

Horoscop special. Ferește-te să dai bani sau să faci afaceri cu cei din aceste zodii

 

Leu

Leul este foarte dornic să nu muncească și să primească mulți bani. Acesta este unul dintre cele mai mercantile semne; reprezentanții săi caută câștiguri financiare personale peste tot și în orice. Dacă împrumută bani, trebuie să li se reamintească de mai multe ori că trebuie să-i returneze. 

Leul însuși împrumută de bunăvoie bani, el este cel mai generos semn al zodiacului. Este întotdeauna gata să ajute o persoană dragă, chiar dacă el însuși are dificultăți financiare.

Este sub demnitatea Leului să le ceară banii, dar dacă datoria nu este returnată, va vorbi sincer cu debitorul. Rareori rupe o relație din cauza banilor și, indiferent cum se termină conversația, prietenia lor va continua.

Vezi și: Horoscop. Ploaie de bani pentru trei dintre zodii, în această săptămână. Cineva va avea parte de o "revelație" în afaceri

Gemeni

Gemenii, iubitori de viață, nu știu să trăiască în limita posibilităților, așa că a avea datorii este o normă pentru ei, dar încearcă să își ascundă situația financiară. Fără să fi încheiat un credit, pot solicita un altul și, fără să se gândească la consecințe, speră că totul se va rezolva de la sine.

Acesta este cel mai nesăbuit semn al zodiacului, dar în același timp și este gata să împrumute bani, dacă îi au. Adesea, Gemenii nu-și vor aminti cât de mult și cui datorează, iar dacă li se cere să ramburseze datoria, o percep ca fiind plictisitoare și îl evită pe creditor.

Dacă ei înșiși au de recuperat bani, vor face mereu aluzie la acest lucru, și numai în cazul extrem se poate rostogoli un scandal, spunând tot ceea ce cred despre om.

Aceste zodii îți vor fura abundența și prosperitatea

 

Balanță

Balanțele rareori returnează banii, deoarece consideră că suma le-a fost dăruită. Și mulți creditori le iartă de bunăvoie datoriile, cedând farmecului lor. Dar, dacă se dorește, se poate returna cu ușurință suma împrumutată.

Reprezentanții acestui semn au un simț sporit al dreptății, vor fi jenați de faptul că din vina lor vă confruntați cu dificultăți financiare, caz în care vor achita datoria.

Balanța este întotdeauna gata să împrumute bani, dacă, bineînțeles, va fi ceva de împrumutat după o nouă plimbare prin mall sau un weekend distractiv. Nu vă așteptați ca ei să uite de datorii. Balanțele sunt sigure că orice contract trebuie respectat și vor insista asupra plății, mai ales că nu sunt cunoscute pentru răbdarea lor.

 

Săgetător

Săgetătorii nevolnici sunt obișnuiți să ia banii cu ușurință. Aceștia pot împrumuta o anumită sumă și uită imediat de ea. Reprezentanții acestui semn vor returna datoria, dacă li se amintește din când în când, altfel banii pot aștepta.

Dacă au suma necesară, o vor da imediat sau cel puțin vor promite că o vor face în viitorul apropiat.

Săgetătorii înșiși împrumută bani cu ușurință. Ei nu au obiceiul de a economisi, de a număra fiecare bănuț, așa că nu vor pune întrebări inutile. 

Pentru reprezentanții acestui semn, prietenia este întotdeauna mai importantă decât beneficiile materiale, vor păstra relația, dar data viitoare este puțin probabil să accepte să te ajute cu banii.

----------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel