Horoscop special. Cele mai nervoase zodii: Cinci nativi cu care trebuie să umbli „cu mănuși“; riscă să explodeze din orice

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop special. Cele mai nervoase zodii: Cinci nativi cu care trebuie să umbli „cu mănuși“; riscă să explodeze din orice
Horoscop special. Cele mai nervoase zodii: Cinci nativi cu care trebuie să umbli „cu mănuși“; riscă să explodeze din orice

Aceste semne zodiacale sunt prea nervoase. Își fac griji pentru fleacuri și riscă să explodeze din orice. Vezi dacă te numeri printre cei cinci nativi ai zodiacului cu care ceilalți trebuie să umble „cu mănuși“.

Inima lor bate repede și cu repeziciune. Picioarele lor par a fi de plumb, iar fruntea le este acoperită de sudoare. Respiră ca un iepure aflat în pericol. Au toate semnele unui atac de anxietate. Astrologii atrag atenția că cinci reprezentanți ai cercului astrologic sunt, prin natura lor, prea nervoși. Ei devin cu ușurință anxioși, de multe ori chiar fără cauză.

Gemeni

Se tem să nu-i dezamăgească pe ceilalți și să nu-și îndeplinească promisiunea. Dacă Gemenilor le este încredințată o sarcină de răspundere, nu-și găsesc liniștea până când nu duc la bun sfârșit această sarcină. Incapabile să doarmă noaptea, își pierd pofta de mâncare.

Gemenii sunt puțin distrași, ratează mici detalii și sunt nevoiți să își refacă munca de mai multe ori, ceea ce îi face și mai nervoși. Astrele vă sfătuiesc să uitați de grabă, să vă concentrați pe un singur lucru și să nu vă lăsați distrași.

Horoscop special. Cele mai nervoase zodii

 

Rac

Nebunește de responsabil, se străduiește să își facă treaba perfect. Când Racul face o greșeală, însă, ar prefera să intre în pământ. Îi este frică să nu fie luat în râs și bârfit.

În sufletul Racului trăiesc temeri reale și exagerate. Își face griji cu privire la cum arată în exterior, la ce spun alții despre el. Racul se angajează adesea în autocritică și permite ca situația să se agraveze. El nu ar trebui să se concentreze pe opinia publică. Băile liniștitoare cu uleiuri esențiale, un masaj relaxant și un somn bun îi vor face bine.

Fecioară

Perfecționismul înnăscut este de vină pentru nervozitatea celor din zodia Fecioară. Vrea ca totul să fie sub "riglă", exact, corect și precis. Dacă Fecioara găsește cel mai mic defect, sistemul ei nervos nu rezistă.

Ea urăște dezordinea și nu-i plac lucrurile împrumutate. Acest semn zodiacal are nevoie să se relaxeze și să accepte viața așa cum este ea, cu imperfecțiuni, defecte și inexactități.

Cinci nativi cu care trebuie să umbli „cu mănuși“; riscă să explodeze din orice

 

Balanță

Cântărește dureros argumentele pro și contra. Balanțele nu sunt sigure de deciziile lor. Se tem să nu-i jignească pe ceilalți cu un cuvânt neatent, analizându-și constant comportamentul și căutând greșeli.

Balanțele experimentează toată paleta de emoții atunci când sunt forțate să facă o muncă pe care nu o iubesc. Același lucru este valabil și în cazul muncii colective. Atunci când Balanțele se află într-un cerc de personalități neplăcute, se confruntă în mod constant cu anxietate. Cea mai bună cale de ieșire este să învețe să facă abstracție și să nu ceară de la oameni mai mult decât pot oferi ei.

Pești

Este greu să numești cel puțin un lucru pentru care Peștii nu vor începe să se îngrijoreze. Literalmente, orice îi poate scoate din calmul lor. În general, Peștilor nu le place să se simtă slabi și neajutorați.

Peștii își fac griji din cauza credulității lor excesive. Ei pot împărtăși literalmente un secret cu prima persoană pe care o întâlnesc și apoi își fac griji cu privire la siguranța secretului. Peștii trebuie să învețe să se asculte pe ei înșiși și să nu-și deschidă sufletul în fața tuturor.

 

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel