Horoscop special. Cele mai nefericite femei îndrăgostite: Zodiile predispuse la povești de dragoste neîmpărtășită

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop special. Cele mai nefericite femei îndrăgostite: Zodiile predispuse la povești de dragoste neîmpărtășită
Horoscop special. Cele mai nefericite femei îndrăgostite: Zodiile predispuse la povești de dragoste neîmpărtășită

Sunt adesea singure, nu-și pot întâlni dragostea pentru o perioadă lungă de timp, trăiesc adevărate drame în relații sau rămân singure la o vârstă înaintată. Iată care sunt zodiile predispuse la povești de dragoste neîmpărtășită.

Astrologii au dezvăluit care sunt zodiile sub semnul căror sunt născute femeile cărora le este greu (și uneori aproape imposibil) să își întâlnească iubirea și să trăiască viața într-o familie fericită și împlinită. 

Horoscop special. Cele mai nefericite femei îndrăgostite

 

Gemeni

Femeile Gemeni sunt foarte dependente de părerea celor din jur. Dacă le va plăcea o persoană, dar măcar cineva va spune ceva rău despre ea, Gemenii își vor schimba imediat părerea. 

Acest lucru este foarte rău și, din acest motiv, distrug multe relații la o vârstă fragedă. 

Rac

Racii, conform pronosticului lor astrologic, sunt, de asemenea, condamnați la singurătate. În ciuda faptului că sunt foarte calmi și grijulii, sunt adesea singuri atât la tinerețe, cât și la bătrânețe. 

Pentru a remedia această problemă, astrologii recomandă să se lucreze la încrederea în sine și să se scape de complexe și stereotipuri. 

Nu rata: Horoscop special. Zodiile care vor trăi o furtună de emoții în septembrie: Leii își vor îndeplinii cel mai arzător vis; revelații pentru Pești

Scorpion

Aceste femei sunt foarte reci și calculatoare. Cei mai mulți dintre reprezentanții acestui semn zodiacal preferă să-și construiască o carieră decât o familie. Prin urmare, la o vârstă mai matură, ei se confruntă cu singurătatea și cu incapacitatea de a-și întemeia o familie cu oricine din cauza convingerilor lor de viață formate. 

Horoscop special: Zodiile predispuse la povești de dragoste neîmpărtășită

 

Astrologii au dezvăluit de asemenea și care sunt semnele zodiacale în rândul femeilor care au cele mai mari șanse să rămână singure la bătrânețe. Unele din cauza caracterului lor complicat, iar altele pentru că nu se grăbesc deloc să se căsătorească.

Vărsător

Femeile Vărsător iubesc libertatea atât de mult încât nu sunt dispuse să o sacrifice pentru a întemeia o familie. Dacă va exista un bărbat alături de ele, acesta va fi doar cineva care va fi de acord să le acopere nevoile doar atunci când Vărsătorul are nevoie. În caz contrar, își vor lua repede rămas bun de la tine și vor pleca în căutarea aventurii. Chiar și la bătrânețe, aceste femei nu sunt pregătite să se înțeleagă cu cineva, să caute compromisuri și să trăiască suflet lângă suflet, mână în mână, umăr lângă umăr.

Vezi și: Mercur retrograd. Horoscop pentru perioada 10 septembrie - 2 octombrie pentru toate zodiile: Leu, fii atent la semnele destinului!

Săgetător

Femeile Săgetător sunt foarte intimidate de viața de zi cu zi. Dacă un bărbat este de acord cu o așa-numită căsătorie cu invitați, atunci ei pot intra într-o relație. Dar nu vor găti pentru cineva, nu vor curăța, nu vor călca, nu vor arăta dragoste și tandrețe. În plus, de cele mai multe ori, Săgetătorii nu știu ce este dragostea, așa că le este greu să se dăruiască unui partener și să lucreze pentru a crea o familie fericită.

Taur

Acestor doamne le place foarte mult să fie în centrul atenției. Sunt destul de „iubibile“ ceea ce arată că le place toată lumea și în același timp chiar nimeni. Astăzi sunt aici, mâine sunt acolo. Nu toți bărbații pot rezista acestui ritm de viață, așa că este mai probabil să le părăsească pe femeile Taur pentru cele mai relaxate și mai echilibrate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel