Horoscop special. Cadoul ideal pentru fiecare, în funcție de zodie: Nu oferi flori sau ciocolată acestor semne; se vor enerva

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop special. Cadoul ideal pentru fiecare, în funcție de zodie: Nu oferi flori sau ciocolată acestor semne; se vor enerva (sursa foto: Pexels.com)
Horoscop special. Cadoul ideal pentru fiecare, în funcție de zodie: Nu oferi flori sau ciocolată acestor semne; se vor enerva (sursa foto: Pexels.com)

În cazul în care v-ați întrebat care este cadoul ideal pentru fiecare dintre cei dragi, caracteristicile semnului lor zodiacal vă oferă câteva indicii. 

Fie că este ziua de naștere, aniversare sau, Crăciunul și Revelionul, apare mereu întrebarea: Ce cadou să îi ofer acestei persoane dragi? Cadoul perfect poate să nu existe, dar zodiacul te poate sfătui ce și-ar dori să primească.

Berbec

Le place să dețină controlul asupra tuturor lucrurilor; sunt dominanți, foarte pasionali și greu de mulțumit, așa că sunt unul dintre cele mai complicate semne pentru a găsi ceva care să le placă cu adevărat. Va fi o sarcină complicată, dar vă putem oferi câteva sfaturi. Pentru început, NIMIC folosit sau la mâna a doua.

Un Berbec este foarte independent și întreprinzător, dornic să învețe și să se autodepășească, așa că un cadou tehnologic precum un laptop, o tabletă sau un telefon inteligent va fi foarte apreciat. De asemenea, bilete la spectacole sau la muzee, cu expoziții de sezon. Nu ar trebui să oferiți niciodată unei femei Berbec ceva tipic, cum ar fi o trusă de înfrumusețare sau de machiaj sau flori și ciocolată. Nu ar trebui să fie convențională.

Horoscop special. Ce semnificație are numărul 13 în astrologie și cum îți poate influența ziua de 13 decembrie

Taur

Sunt foarte tradiționali, familiști și conservatori. Ceva care să le stimuleze simțurile va fi ideal: o loțiune sau un parfum, o carte de rețete sau un best-seller, o cină de lux, o sticlă de vin scump sau de șampanie, niște bijuterii sau alte obiecte de lux care îi vor lăsa înmărmuriți.

Gemeni

Pot fi o altă zodie complicată din cauza naturii lor nestatornice și duale, așa că a le găsi ceva care să le placă poate fi un risc. Muzica, cărțile sau tehnologia îi pot face foarte fericiți, precum și ceva care să le stârnească imaginația și creativitatea. Bilete la concertul trupei preferate, o tabletă, un ghid de călătorie.

Un Gemeni este foarte sociabil, așa că va fi fascinat de o petrecere cu prietenii și familia, iar dacă vrei să arăți splendid, o excursie într-un loc unde să petreacă timp împreună și să descopere o nouă cultură. Biletele la un meci al echipei tale preferate vor funcționa, de asemenea, foarte bine.

Horoscop special. Cadoul ideal pentru fiecare, în funcție de zodie: Nu oferi flori sau ciocolată acestor semne; se vor enerva

 

Rac

Prioritatea ta pentru ei este familia și casa lor, să fie fericiți și bine îngrijiți. Sunt foarte sentimentali, așa că tot ce le evocă amintiri, copilăria sau vremurile bune îi va topi. De exemplu, un album de fotografii, filme vechi, rame cu o fotografie a partenerului sau a familiei lor.

Pe lângă faptul că este primitor, un Rac este entuziasmat de antichități, de lucruri care au istorie sau valoare sentimentală. Poate fi de la o poezie sau o scriere personală, amintindu-vă de istoria voastră împreună, până la o piesă veche de artizanat sau de epocă pe care o iubesc. Un mic cadou care le va aminti mereu de afecțiunea ta.

Leu

Este de la sine înțeles că un Leu iubește cadourile, la fel de mult ca orice alt semn de lingușire și afecțiune. Uneori, chiar și cantitatea este mai bună decât calitatea. Pentru a-i face fericiți, cumpără-le ceva care să atragă atenția, nu discret, pentru că le place să atragă atenția și să fie foarte originali cu hainele și lucrurile personale.

În general, Leoaicelor le plac hainele și lucrurile care le pun în valoare frumusețea naturală. Dimpotrivă, s-ar putea să se ferească de orice lucru care le scoate în evidență latura emoțională, intelectuală sau sentimentală, pe care nu le place să o scoată în evidență. Ele acordă o mare atenție aspectului lor, așa că niște haine exotice sau la modă, sau cosmetice de marcă foarte bune le vor face fericite.

Fecioară

Cadoul trebuie să fie ceva practic, pe care să îl folosească în viața de zi cu zi sau de rutină. Un obiect cu o utilizare practică, cum ar fi pixuri, caiete, ceasuri, curele, genți, portofele, agende, calendare... Fecioara este o persoană foarte organizată, care iubește micile detalii.

Pe lângă viața organizată, o Fecioară ar trebui să fie răsfățată și cu lucruri pentru sănătate, cum ar fi un tratament pentru piele, o vizită la un centru spa, un masaj, măști pentru îngrijirea pielii; de asemenea, lucruri pentru a-și îmbunătăți condiția fizică, cum ar fi echipamente de exerciții fizice, haine de sport sau pantofi de alergare.

Horoscop special. Aceste zodii se autodepășesc în a doua partea lui decembrie 2022: „Decizii neașteptate“ - cuvântul de bază

Balanță

Echilibrul, calmul și seninătatea sunt esențiale pentru ei, așa că ceva care reflectă spiritualitatea, pacea și dezvoltarea personală va fi foarte bine primit. Tratamente de înfrumusețare, amulete, cărți de autodepășire, filozofie sau religie; cărți sau cursuri de bucătărie internațională, opere de artă. Cadouri cu farmec și idealism.

Scorpion

Sunt pasiune pură și sunt unul dintre cele mai încrezătoare și mai sigure de sine. Un weekend de aventură sau de explorare a unui lucru nou îi va fascina, deoarece le plac toate tipurile de învățare și misiunile distractive. Vizite la un loc sau o expoziție de lucruri misterioase sau mistice, științe oculte sau ritualuri ciudate din întreaga lume.

Cadourile care sunt un amestec de mister, profunzime și senzualitate vor fi pe placul unui Scorpion. Vă sugerăm lucruri cum ar fi cărțile de tarot, o carte de suspans sau un obiect de artizanat exotic dintr-o țară îndepărtată. Și, de ce nu, ceva erotic pentru a le stârni romantismul hipnotic.

Cea mai norocoasă zodie a lunii decembrie: Schimbări mari la orizont și o dragoste ca în basme

Săgetător

Sunt foarte activi și iubitori de natură. Le place sportul și să fie în formă fizică și mentală bună, așa că vor aprecia orice le poate îmbunătăți condiția. O combinație excelentă ar fi o excursie la râuri sau o tabără într-o destinație turistică frumoasă.

În plus, un Săgetător iubește plăcerile gustului. Ceva care să le bucure palatul, cum ar fi o masă bună, niște ciocolată fină, o cină grozavă la un restaurant bun, o degustare de vinuri și brânzeturi, un curs de gastronomie sau ustensile pentru a crea un festin în bucătărie.

Capricorn

Ei sunt prea tradiționali, profesioniști și dedicați muncii și familiei, așa că un cadou legat de dedicarea lor va fi apreciat. Un costum sau o ținută de lucru, o agendă, un pix bun, serviete, agende. Ceva practic care să le sporească productivitatea.

Horoscop special. Capricorn, beneficii materiale excelente vin spre tine. Pești, aveți liber la distracție. Previziuni complete

Vărsător

Le place să ofere și să primească cadouri interesante și inedite. Nu le pasă cu adevărat de valoarea monetară a cadoului, deoarece Vărsătorul este poate cel mai puțin materialist semn al zodiacului. Din acest motiv, ei pot face totul atunci când oferă un cadou bine gândit de către destinatar. Așa că a le oferi un cadou poate fi o misiune extraordinară.

Pentru a cuceri un Vărsător îi poți oferi ceva care are legătură cu tehnologia de ultimă oră, cum ar fi un ecran de televizor sau un nou smartphone. Aceștia vor aprecia obiectele de ultimă generație sau care le stârnesc curiozitatea și îi surprind. Tot ceea ce este nou și tehnologic îi va ține fascinați.

Pești

Sunt cei mai sensibili și romantici din zodiac, așa că ceva care le trezește emoțiile și le aduce o lacrimă în ochi. Un cadou sentimental, cum ar fi un album foto, un weekend plin de dragoste, un roman sau un film romantic, o cină intimă, un aranjament extraordinar de flori...

Un Pești iubește, de asemenea, lucrurile practice pe care să le folosească în viața de zi cu zi, cum ar fi un gadget sau o ustensilă, precum și un curs de yoga, meditație, aromaterapie, cursuri de olărit sau pictură, cărți de artă sau altele asemenea. Ai deja multe sfaturi pentru cadouri pe măsură!

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel