Horoscop, sâmbătă, 4 aprile 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Bucuria face parte din viața Fecioarelor
Bucuria face parte din viața Fecioarelor

Horoscop.  Capricornii, planuri își fac grămadă, însă fără acțiune acestea vor rămâne doar în capul lor.

Berbec

Vrei control, însă nu îl poți avea tot timpul. Și nici nu poți fi victorios în urma fiecărei lupte pe care o duci. Eșecul are rostul lui. 

Taur

Pentru a putea evolua, ai nevoie să nu mai fii așa încăpățânat. Când vei considera că nu doar tu ai dreptate, atunci lucrurile se vor îmbunătăți. 

Gemeni

Transformările tale multiple nu au rost dacă sunt superficiale și lipsite de sens. Poate că de acum încolo vei fi mai chibzuit și cu banii altora. 

Rac

Partenerul este și el un om, nu un accesoriu de-al tău. Vrei să protejezi pe cineva, dar poți începe cu tine și abia pe urmă să cauți alte persoane. 

Leu

Nu toate proiectele de la serviciu vă vor aduce strălucire, dar asta nu înseamnă că nu pot fi de succes sau că nu vă pot propulsa în carieră.

Fecioară

Bucuria face parte din viață. Ai nevoie de ea pentru echilibru. Nu deveni obsedat de muncă și ordine pentru că vei uita să trăiești. 

Balanță

Orice reușită personală vine în urma unei fundații, unei structuri emoționale puternice. Vei avea de meditat din plin la acest subiect.

Scorpion

Tachinarea nu înseamnă neapărat iubire pentru ceilalți. Ei nu digeră la fel de bine replicile ironice și tăioase sau testele interminabile. 

Săgetător

Excesul de zel aduce după el întotdeauna și cheltuieli exagerate. Vei fi obligat să înveți să îți gestionezi resursele financiare mai eficient. 

Capricorn

Planuri îți faci grămadă, însă fără acțiune acestea vor rămâne doar în capul tău. Acum vei căuta motivația necesară să treci la treabă.

Vărsător

Izolarea nu înseamnă sfârșitul lumii. Conjuncția dintre Jupiter și Pluto te ajută să înțelegi că sănătatea ta fizică și emoțională este mai importantă ca orice. 

Pești

Prietenii sunt buni la casa omului, dar tu îți trăiești viața prin ei. Este cazul să te retragi puțin și să îți dai seama de ce anume fugi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel