Horoscop, sâmbătă, 28 martie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Este o zi foarte bună pentru introspecție pentru Balanțe
Este o zi foarte bună pentru introspecție pentru Balanțe

Horoscop. Racii vor să vorbească cu multe persoane. Le vei suna, le vei scrie și chiar vei insista dacă acestea nu îți vor răspunde imediat.

Berbec

Încăpățânarea ta nu are rezultatele așteptate. Oamenii nu mai sunt dispuși să îți facă pe plac fără ca tu să le oferi ceva. 

Taur

Încă de la primele ore ale dimineții decizi să dedici această zi răsfățului. Și îți va ieși cu siguranță. Evită totuși excesele alimentare.

Gemeni

Începe să te încânte faptul că stai departe de lume. Parcă ești mai mult în contact cu emoțiile, gândurile și idealurile tale.

Rac

Vrei să vorbești cu multe persoane. Le vei suna, le vei scrie și chiar vei insista dacă acestea nu îți vor răspunde imediat. Așa vei evita gândurile negre.

Leu

Treaba din gospodărie reprezintă pentru tine soluția trecerii peste această perioadă. Mai ales că este weekend și ți-ar fi plăcut să fii la distracție. 

Fecioară

Discuți cu persoana iubită sau cu admiratorii despre ultimele tale descoperiri cinematografice sau literare. În plus, orice activitate creativă îți va înfrumuseța ziua. 

Balanță

Este o zi foarte bună pentru introspecție. Întrebările pe care ți le vei pune vor avea legătură cu structura ta, atât personală, cât și profesională.

Scorpion

Ai impresia că toată lumea vrea ceva de la tine. Și chiar vei obosi foarte repede după ce vei explica faptul că nu ai cum să rupi din timpul tău. 

Săgetător

Ești mai atent la nevoile celor apropiați. Faci tot posibilul să le faci pe plac, să îi consolezi sau să le oferi încredere. Unii dintre ei vor fi nerecunoscători. 

Capricorn

Reușești să te bucuri de viață chiar și în condițiile actuale. Prietenii te roagă să împărtășești cu ei rețeta succesului. Le vei spune că au nevoie de răbdare. 

Vărsător

Izolarea nu a fost creată pentru tine, clar. Adică ai fi vrut o perioadă mai liniștită, dar zilele te confrunți cu toate fricile tale și cu greu te accepți. 

Pești

Preocuparea constantă referitoare la bugetul personal nu îți permite să te bucuri de oamenii dragi din viața ta. Aceștia îți vor reproșa faptul că ești prea ursuz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel