Horoscop, sâmbătă, 20 aprilie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Taurii sunt măcinați, astăzi,  de dubii
Taurii sunt măcinați, astăzi, de dubii

Horoscop. În teorie, Gemenii sunt afaceriștii horoscopului, însă practica le cam strică toate planurile, iar pentru nativii din Leu, aceștia  trebuie să fie, astăzi, foarte atenţi la buget.

Berbec

Berbecii sunt copleșiți de sentimente contradictorii. O greșeală uriașă făcută de persoana iubită îi pune într-o poziție mai mult decât delicată. Pe de o parte, ar vrea să se răzbune pentru că au fost trădați, iar pe de altă parte ar vrea să depășească momentul. Dacă se poate, împreună. Colac peste pupăză, o persoană de sex opus dă semne ca ar accepta o invitație nocturnă. Nu se recomandă decizii sub impulsul momentului. Câteva ore de liniște ar face minuni.

Taur

Taurii sunt măcinați de dubii. Nu știu cum să-și ducă relația la un alt nivel, poate chiar la o căsnicie, din cauza diferențelor de caracter, și nici situația financiară nu arată prea bine. Nu sunt recomandate hotărâri decisive, situația s-ar putea schimba rapid. Încearcă să discuți problemele cu un prieten apropiat, în care ai încredere. În plus, nu te însingura, caută să ieși cât mai mult cu prietenii și să discuți cu membrii familiei, vei căpăta încredere în propriile forțe și abia atunci vei putea decide ce trebuie făcut.

Gemeni

În teorie, Gemenii sunt afaceriștii horoscopului, însă practica le cam strică toate planurile. Cei care vor să pornească un business pe cont propriu au trebui să facă ceva, orice, însă nu planuri. Fiecare mic pas contează, atât timp cât este unul concret. Atenție mare la persoanele care vin cu oferte de nerefuzat, e posibil ca unele să aibă intenții ascunse. Spre seară se anunță vești bune cu privire la o persoană dragă.

Rac

Racii sunt puși pe fapte mari. Nu sunt excluse ultimatumuri în relația de dragoste, sau chiar o despărțire, dacă partenerul continuă să ascundă adevărul. Nici situația profesională nu rămâne neschimbată. Weekendul va fi dedicat unui plan aproape malefic, prin care nativii din Rac să obțină bani în plus la salariu sau poate chiar o nouă funcție. E posibil ca aceste strategii să deranjeze anumiți oameni, însă acesta este prețul care trebuie plătit pentru a pune lucrurile în ordine. Dacă simți că ai dreptate, mergi înainte indiferent de obstacole.

Leu

Nativii din Leu trebuie să fie, astăzi, foarte atenţi la buget. Sunteţi tentaţi să cheltuiţi anumite sume de bani pe care nici nu le deţineţi. Nu vă împrumutaţi şi nu cheltuiţi fără motiv. Fiţi foarte atenţi la lucrurile de care aveţi cu adevărat nevoie şi găsiţi un echilibru între bugetul vostru şi ceea ce trebuie să cumpăraţi neapărat. Tot astăzi, Leii singuri vor fi extrem de romantici şi vor avea nevoie de multă atenţie.

Fecioară

Fecioarele vor avea parte, astăzi, de o surpriză extrem de plăcută. Veţi descoperi că sunteţi fericitul 'posesor' al unor calităţi de care nu ştiaţi. Datorită acestor noi talente, veţi putea scăpa de multe probleme care vă stresau în ultima perioadă. Nu vă descurajaţi dacă nu veţi reuşi să faceţi anumite lucruri pe care vi le-aţi propus pentru astăzi. Unii dintre prieteni vor încerca să vă enerveze, însă trebuie să suprimaţi orice formă de conflict. Bucuraţi-vă de viaţă!

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel