Horoscop rune pentru luna august, pentru toate zodiile. Luna de mister. Zodia care va afla adevărul care-i va schimba viața 

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Pentru 5 dintre zodii, a doua decadă a lunii mai 2022 este o perioadă de bun augur: Viața se va schimba total 
Pentru 5 dintre zodii, a doua decadă a lunii mai 2022 este o perioadă de bun augur: Viața se va schimba total 

Horoscopul runelor pentru luna august vine cu vești bune pentru majoritatea zodiilor. Unele vor fi marcate de dragoste și belșug, iar o altă zodie va afla un adevăr care-i va schimba viața. 

Iată horoscopul runelor prezentat de Mihai Voropchievici, sâmbătă, 7 august 2021: 

Horoscop rune Berbec are o lună de protecție divină

Horoscop rune Taur E pregătit să înceapă o viață nouă. Ca să ai o viață nouă, tragi bariera, lași în spate toate neplăcerile. Pentru cei care vor o schimbare în viață, au ocazia să înlăture niște persoane toxice. Renașterea e totală, financiară. Le are pe toate.

Horoscop rune Gemeni Au o lună în care sunt puși pe harță, pe înțepături. Mici lupte

Horoscop rune Rac Pentru raci... racii singuri au simbolul dragostei. Ceva nou, au o dragoste nouă, pasională. Pentru cei deja căsătoriți, renaște flacăra. Au nevoie racii

Horoscop rune Leu au o lună de mister. Vor avea de aflat un adevăr foarte important care îi pot marca sau le pot schimba viața în luna august. Nu sunt lucruri rele, dar sunt marcante. 

Horoscop rune Fecioara încă nu s-a liniștit: relaxați-vă și terminați cu grijile legate de cei din familie. Du-te la ei acasă, fă-le o vizită și o să vezi că sunt bine sănătoși. E zodia medicinei

Horoscop rune Balanța apare ceva frumos: o suită de schimbări majore pe parcursul lunii august. Eu le aștept de la începutul anului. 

Horoscop rune Scorpion au o lună de comunicare non stop: scrisori, emailuri, mesaje și telefon cât se poate. Încercați să vă puneți căști că vă afectează auzul.

Horoscop rune Săgetător are un start bun. Aveți răbdare și așteptați. Luna vă oferă surprize plăcute numai dacă știți să așteptați cuminți.

Horoscop rune Capricorn după atâta muncă dă și el lovitura. Se produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Au terminat cu toate obligațiile, sunt fericiți și așteaptă să zburde. 

Horoscop rune Vărsător fertilitate și belșug. Crește natalitatea. 

Horoscop rune Pești peștii în luna august vor rămâne în așteptarea unei schimbări importante. E a treia oară când apare în acest interval, cu schimbarea. Pot fi schimbări în dispozitivul de locuit, în sufragerie, în apartament. Tu le-ai cerut și runa vine cu confirmarea. Eu nu trag runele, ci ele vin în conformitate cu dorințele voastre. Peștele căruia nu i-au ieșit niciodată lucrurile le-am zis că niciodată nu au fost mulțumiți.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel