Horoscop rune 18 - 24 iulie, cu Mihai Voropchievici: Sumă importantă de bani pentru o zodie. Fecioara face scandal din orice - previziuni complete

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Horoscop rune 18 - 24 iulie, cu Mihai Voropchievici
Horoscop rune 18 - 24 iulie, cu Mihai Voropchievici

Horoscop rune 18 - 24 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, darul runelor pentru cele 12 semne zodiacale în săptămâna următoare. 

Horoscopul runelor pentru toate zodiile pentru săptămâna 18 - 24 iulie 2022.

Berbec

Săptămâna următoare, berbecul va afla un adevăr extraordinar de interesant care-i poate marca viața și la fel de bine i-o poate schimba în bine, dacă a făcut bine. 

Taur

Taurul e pregătit să facă ce au făcut alții cu o săptămână înainte, și anume să se certe cu toată lumea. A pregătit un uragan, e furios. A pus coarnele în pământ și pleacă la atac. Dar Luna îi spune să rămână calm, că totul se aranjează și fără scandal.

Gemeni

A venit vara, mergem la mare, la munte, o dragoste nouă, fierbinte. Abia așteaptă geamănul, care e cuceritor din fire.

Rac

E o săptămână de mesaje. O săptămână în care vor fi bombardați cu sms, cu de toate. La locul de muncă e nebunie mare. 

Leu 

Leul trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore în săptămâna următoare. 

Fecioară

Fecioara se asociază cu taurul, că e tot zodie de pământ. Cât e de calmă, face scandal din orice. E și îngrijorată. Luna îi va spune să nu fie atât de îngrijorată, că va câștiga în mod sigur. Acest lucru îi va plăcea.

Horoscop rune 18 - 24 iulie, cu Mihai Voropchievici

 

Balanță

Vești bune. Cadou surpriză sau o sumă de bani importantă. A mai ieșit o dată, și chiar dacă nu au venit în săptămâna respectivă, au venit la începutul următoarei. Mai bine mai târziu decât niciodată. 

Scorpion

Scorpionul a avut prea multe săptămâni de chin și va da lovitura. Se va produce un salt rapid și calitativ în existența sa. După atâtea săptămâni de ceață a ieșit și soarele.

Săgetător

Săgetător, cineva se gândește intens la tine și îți va trimite un cadou minunat. 

Capricorn

Capricornul e sfătuit, măcar în această săptămână, să dea la o parte toate supărările, toate necazurile, tot ce a fost în trecut și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună. 

Vărsător

Vărsătorul intră puțin în vrie. Trebuie să fie puternic, să aibă tărie, forță și să depășească o săptămână cu câteva încercări destul de dificile. Vărsătorul a avut perioade de oscilație, a dat și de dragoste, dar probabil că a ales ceva greșit. Acum, o despărțire sau o ruptură s-ar putea să-i destabilizeze puțin. 

Pești

Peștișorii au parte de fertilitate și belșug. Peste puțin timp visele voastre se vor împlini. Lucruri bune, gânduri bune și o săptămână de vis. Aveți grijă la pălărioare, că nu a trecut valul de căldură.  

-----------------------------------------------


Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel