Horoscop rune 16 - 22 august. Mihai Voropchievici: "Capricorn, recunoaște că ai greșit și mergi mai departe / Racii au sufletul zdruncinat"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Horoscopul runelor în săptămâna 16-22 august, prezentat de Mihai Voropchievici. Care este mesajul runelor pentru fiecare zodie?

Horoscop rune 16 - 22 august cu Mihai Voropchievici.

 

Horoscop rune 16 - 22 august 2021 - Berbec

Berbecul va avea parte de o surpriză de la un coleg sau de la cineva care va intra în viața următoare. Începe un nou capitol al vieții. Runele arată o perioadă echilibrată, plină de bucurii.

 

Horoscop rune 16 - 22 august 2021 - Taur

Taurul trebuie să învețe să se bucure cu adevărat de viață. Ei se bucură de muncă sau de alte realizări, dar trebuie să mai trăiască și ei puțin. În a doua parte a anului, trebuie să se elibereze definitiv de tot ce s-a întâmplat în prima parte a anului. 

 

Horoscop rune 16 - 22 august 2021 - Gemeni

Gemenii trebuie să înceteze să mai fie sfătuitori și să învețe să spună ce au ei pe suflet. Trebuie să descarce undeva traista / povara cu amintiri. Nu mai țineți lucrurile neplăcute doar pentru voi. Trebuie să împărtășiți problemele și cu ceilalți ca să găsiți soluții.

 

Horoscop rune 16 - 22 august 2021 - Rac

Ultima perioadă a fost destul de stresantă pentru rac, iar acum va învăța să fie sincer cu sinele. După ce s-au complăcut în niște situații și s-au mințit pe sine, racii au sufeltul zdruncinat. Acum trebuie să pună lucrurile în ordine și să învețe din întâmplările trecute. Acceptați lucrurile bune pentru voi.

 

Horoscop rune 16 - 22 august 2021 - Leu

Leul trebuie să țină cont de sfaturile primite de la familie și prieteni. Leul a făcut o greșeală esențială: s-a pus pe ultimul loc. Acest lucru trebuie să înceteze și să lase să intre un strop de fericire și în sufletul său. Trebuie să se răsfețe: financiar, emoțional, etc.  

 

Horoscop rune 16 - 22 august 2021 - Fecioară

Tipicarii din zodia fecioarelor se erijează în mentori și pun ordine în lucruri la locul de muncă sau acasă. În perioada următoare, Fecioarele trebuie să se concentreze pe propria viață. Trebuie să bifați experiențe adevărate și să vă încarcați cu energie. 

 

Horoscop rune 16 - 22 august 2021 - Balanţă

Balanța trebuie să învețe să fie recunoscătoare pentru orice lucru mărunt. De obicei este prea pretențioasă. Să încerci să te bucuri de un lucru mic în fiecare zi, iar efectul va fi grozav. Trebuie să-ți dai seama cât de frumoasă e viata ta, pentru că ești cu adevărat norocoasă.

 

Horoscop rune 16 - 22 august 2021 - Scorpion

Învață să nu mai ai așteptări de la nimeni. Obiceiul său este de a oferi ajutor, însă și așteaptă să i se întoarcă favorurile. Nu aștepta să vină alții să facă lucruri pentru tine. Nu aștepta să vină din exterior. Trebuie să renunți la așteptări și să-ți influențezi starea de bine singur. Renunța la persoanele care fac promisiuni deșarte.

 

Horoscop rune 16 - 22 august 2021 - Săgetător

Săgetătorul are de învățat foarte mult: trebuie să trăiască în prezent și nu în viitor. Universul te învață să ai așteptări, dorințe, cerințe să visezi la lucruri frumoase. Trebuie să trăiești în prezent și să iei din viață tot ce e mai frumos. Renunță să te mai stresezi pentru ce s-a întâmplat.

 

Horoscop rune 16 - 22 august 2021 - Capricorn

Capricornul vede greșelile altora, le pune pe tapet, însă nu acceptă propria greșeală. Pentru a putea merge mai departe în viață în următoarea perioadă, trebuie să-ți accepți și să-ți asumi greșelile. Recunoaște că ai greșit și mergi mai departe. Nu ești perfecțiunea întruchipată.

 

Horoscop rune 16 - 22 august 2021 - Vărsător

Vărsătorul nu știe să facă cum să fie bine. Ca să fii fericit și tu și partenerul, trebuie să lași de la tine. Compromisul e o artă, trebuie să știi să-l faci.  

 

Horoscop rune 16 - 22 august 2021 - Peşti

Peștii sunt foarte împrăștiați. În viața lor sunt multe aspecte nerezolvate. Învață să faci ordine în viața ta. În perioada următoare, vei învăța anumite lucruri care îți vor aduce o stare de echilibru. Va fi o perioadă interesantă și cu multă liniște. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel