Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021: Mihai Voropchievici: Cadouri și incertitudini pentru Scorpioni. Vărsătorii, șanse mari de câștig la Loto

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021: Mihai Voropchievici: Cadouri și incertitudini pentru Scorpioni. Vărsătorii, șanse mari de câștig la Loto
Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021: Mihai Voropchievici: Cadouri și incertitudini pentru Scorpioni. Vărsătorii, șanse mari de câștig la Loto

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Cele mai norocoase zodii în săptămâna care urmează sunt Leii, care îl au pe Vunjo de partea lor, însă Vărsătorii ar putea câștiga la Loto. Pentru Scorpioni urmează zile cu incertitudini, dar și zile în care ar putea primi cadouri neașteptate.

Numerologul a prezentat sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna15-21 noiembrie 2021.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru toate zodiile

 

Berbec

Berbecii, în săptămâna care urmează pot să găsească rezolvarea problemelor care îi frământă, cu condiţia să angajeze şi ceilalţi membri ai familiei. Să facă un consiliu de familie. ;ai bine zis să nu mai vorbească singuri, pentru că ei încearcă singuri de obicei să rezolve toate problemele.

Taur

Taurul are un sfat foarte interesant, pentru că se pare că a fost un pic tensionat în săptămâna precedentă. Sunteţi sfătuiţi să vă relaxaţi şi nu vă mai faceţi griji vizavi de sănătatea unei persoane apropiate, deoarece are o sănătate excelentă. Voi aţi greşit că aţi uitat să o mai întrebaţi ce face, cum face, dialogaţi sau mergeţti acolo, că e bucuria şi mai mare.

Gemeni

Gemenii trebuie să abordeze altfel problemele care îi interesează: schimbaţi tactica. Deci, săptămâna viitoare, ca să vă iasă toate perfect, nu mai acţionaţi aşa cum acţionati voi de felul vostru. Schimbaţi totul la 180 de grade, ca nu strică. Aţi fost răi, fiţi mai buni, mai docili, mai blânzi şi veţi vedea că aveţi câştigul de partea voastră.

Rac

Pentru Rac, este o săptămână în care trebuie să susţineţi nişte dispute, o mică bătălie. Dar sfatul e să rămâneţi liniştit, nu fiţi îngrijorat că, în final, după bătălia aceasta, tot voi veţi câştiga. Deci, nu îi daţi amploare, că dacă aţi intrat în gura Racului, vă foarfecă.

Leu

Leul câştigă pe toate planurile, pentru că Vunjo este la el.

Fecioară

Fecioara să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore cât de curând, de luni încolo. Fecioarelor nu prea le plac schimbările, dar sunt majore, frumoase, necesare.

Balanţă

Sunteţi pregătiţi de plecare? Astrele anunţă o călătorie pentru Balanţe.

Scorpion

Scorpionul începe să se încarce cu certitudini. Cineva care îl iubeşte, care se gândeşte intens la el, îi trimite un cadou minunat. Poate că l-a supărat pe Scorpion şi nu ştie cum să îi intre în graţii.

Săgetător

Foarte curând, Săgetătorii vor afla un adevăr important care le va marca viaţa sau o va schimba. Deci, începe să ia aripi.

Capricorn

Şi Capricornul are parte de ceva nou, dar dacă dă la o parte toate grijile şi problemele legate de trecut, să se pregătească de o săptămână mult mai bună. Cu condiţia să uite de necazuri, să le lase în urmă, ce a fost a fost.

Vărsător

Vărsătorul dă lovitura, se produce un salt rapid calitativ în existenţa lui. Poate câştigă la Loto, poate va avea un job nou sau un partener nou.

Peşti

Peştii să rămână acasă, în aşteptarea unei schimbări foarte foarte importante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel