Horoscop pentru eclipsa solară din 30 aprilie 2022. Cum va fi afectat fiecare semn zodiacal 

Narcis Popa |
Data publicării:
Horoscop pentru eclipsa solară din 30 aprilie 2022. Cum va fi afectat fiecare semn zodiacal 
Horoscop pentru eclipsa solară din 30 aprilie 2022. Cum va fi afectat fiecare semn zodiacal 

Prima eclipsă din 2022 va avea loc sâmbătă, 30 aprilie și va fi o eclipsă parțială de soare ce poate fi văzută în sudul extrem al Americii de Sud: se poate vedea din Argentina și Chile, părți din Antarctica și zone din oceanele Pacific și Atlantic, deci mare parte a planetei nu va avea posibilitatea de a o observa.

În Argentina, fenomenul poate fi văzut între orele 15:45 și 19:38 (ora capitalei Buenos Aires).



Ce este și unde va fi văzută eclipsa?



Această eclipsă va fi parțială, deoarece Luna nu va acoperi complet Soarele, deoarece nu se află exact între linia care unește planeta cu steaua. Cu toate acestea, în unele puncte din sudul statelor Chile și Argentina, "ascunderea" Soarelui poate ajunge la 60%, astfel că mai mult de jumătate din stea va fi ascunsă în spatele satelitului. Cu cât mergem mai la nord, cu atât mai puțină porțiune de Soare va fi ascunsă, scăzând cu până la 40% la latitudini apropiate de Buenos Aires sau Santiago de Chile și până la 20% la înălțimea Asunción, în Paraguay. Aproximativ 22% va fi "acoperit" soarele în Tucumán la 6:40 p.m. Capitale importante precum La Paz sau Lima vor fi chiar în pragul de 0%, neputându-se bucura de eclipsă, deși aceasta poate fi văzută din alte puncte din Bolivia și Peru.

Eclipsa solară vs eclipsa de lună. Care sunt diferențele



În timpul unei eclipse de Lună, Pământul blochează lumina de la Soare să ajungă pe Lună. Asta înseamnă că noaptea, luna plină dispare complet, deoarece umbra Pământului o acoperă. Luna poate apărea și roșiatică, deoarece atmosfera Pământului absoarbe alte culori în timp ce înclină o parte din lumina soarelui spre Lună. Apusurile de soare își capătă culoarea roșie și portocalie din modul în care lumina soarelui se schimbă pe măsură ce trece prin atmosferă și absoarbe alte culori.



Influența eclipsei asupra semnului Ascendentului

 



Berbec: Eclipsa îți afectează finanțele personale, ceea ce va necesita mai multă ordine și organizare.

Taur: Eclipsa vă poate afecta personal și vă poate schimba temporar starea de spirit. Acestea pot fi vremuri de neliniște și va trebui să fii atent și la imaginea pe care ți-o faci în fața celorlalți.

Gemeni: Este un moment propice pentru a te ocupa de problemele de sănătate.  Poți avea o anumită instabilitate care ține de nivelul mental la care te afli, însă poate fi depășit ușor. Este un moment favorabil pentru retrageri spirituale sau de meditație.

Rac: eclipsa vă va afecta casa a unsprezecea, iar efectele ei pot fi marcate de suișuri și coborâșuri în chestiuni asociate cu prietenii și volatilitate extremă în proiecte.

Leu: eclipsa îți va afecta casa a 10-a, pot fi suișuri și coborâșuri în zona de prestigiu personal. Ambiția trebuie susținută prin acțiuni convingătoare.

Fecioară: eclipsa îți afectează casa a 9-a: poate exista o dorință mai mare de a călători și de a te muta, dar fără efecte practice.

Balanță: Eclipsa îți afectează casa a 8-a, ceea ce poate indica cicluri alternante cu banii în acest timp: dorința de a câștiga mai mult, dar și un oarecare pericol de pierdere. 


Scorpion: eclipsa poate afecta zona cuplului și a prietenilor/afacerilor; de asemenea poți avea suișuri şi coborâşuri în domeniul căsătoriei sau al relaţiilor.


Săgetător: eclipsa se poate sincroniza cu multe suișuri și coborâșuri în mediul tău de lucru și în relația cu colaboratorii.


Capricorn: eclipsa poate indica instabilitate in zona afectiva, creativa sau in relatia cu copiii. 


Vărsător: Mai multă atenție în chestiunile legate de casă și părinți sau în relația cu aceștia. Mai multa atenție cu părinții, deoarece aceștia pot trece printr-o perioadă de instabilitate.


Pești: eclipsa poate aduce probleme în domeniile asociate cu comunicarea, studiile, vecinii și frații.  Mare atenție la cuvinte! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel