Horoscop mistic: Ce fel de vrăjitoare ești? Cele din zodia Fecioară și Scorpion sunt cele mai periculoase, nu le stârniți!

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop mistic: Ce fel de vrăjitoare ești? Cele din zodia Fecioară și Scorpion sunt cele mai periculoase, nu le stârniți! (Sursa foto: Pexels.com)
Horoscop mistic: Ce fel de vrăjitoare ești? Cele din zodia Fecioară și Scorpion sunt cele mai periculoase, nu le stârniți! (Sursa foto: Pexels.com)

Astrologia este atât sursa, cât și mecanismul magiei pentru cei care o practică astăzi. Putem învăța multe despre modul în care semnul nostru zodiacal are legătură cu abilitățile noastre magice înnăscute.

Europenii din Renaștere au folosit termenul "magie" pentru a se referi la un set de credințe și practici cunoscute sub acest nume începând cu anii 400 î.Hr.

Teoriile magiei încercau să explice fenomenele fizice care erau fie improbabile, fie neobișnuite; magia încerca să controleze astfel de evenimente.

Gânditorii Renașterii au recunoscut legăturile dintre magie și alte practici, inclusiv astrologia, alchimia și vrăjitoria.

În timpul Renașterii, un cunoscător al teoriei magice era numit mag. Un mag putea să prezică viitorul, să atragă puteri nepământene, să invoce îngeri și să alunge demoni.

Între magia renascentistă și astrologie a existat o legătură puternică, bazată pe ideea că mișcările din cer puteau influența evenimentele de pe Pământ.

Ce fel de vrăjitoare ești în funcție de zodie

 

Ce fel de vrăjitoare putem fi și ce fel de magie este posibil ca semnul nostru zodiacal să ne atragă.

Deoarece poziția Soarelui în harta natală reflectă energia pe care am avut-o la naștere, putem clasifica diferitele tipuri de vrăjitoare în funcție de semnele lor zodiacale:

Berbec - Vrăjitoare de foc

 

Se spune că vrăjitoarele născute sub semnul Berbecului sunt capabile să facă magie puternică cu lumânări. Pentru un semn de foc, este firesc ca cei născuți sub acest semn să își folosească pasiunea și energia nefiltrată pentru a-și manifesta intențiile prin acest tip de vrajă.

Magia lumânărilor reprezintă, de asemenea, toate cele patru elemente: focul din flacăra lumânării, aerul pentru a ajuta lumânarea să ardă mai bine, ceara topită pentru apă și ceara tare pentru pământ.

De asemenea, puteți folosi orice culori, ierburi, uleiuri, cristale și forme de lumânări care vi se potrivesc cel mai bine. Atâta timp cât aveți intenția, puteți face magie cu orice tip de lumânare.

Pasiunea și energia înflăcărată curg prin sângele Berbecilor încă de când s-au născut; această energie este cea care aprinde focul și îi face să acționeze, ceea ce îi face vrăjitorii de foc perfecți.

Taur, vrăjitoarea elf

 

Vrăjitoarele Taur au o legătură puternică cu puterea pământului și a lumii naturale. Le place să exploreze și să valorifice puterea ierburilor și puterea sexualității lor.

Ierburile sunt ființe vii cu o vibrație. Energia pe care o emit plantele poate susține intențiile noastre, iar diferite plante vibrează cu teme diferite.

Unele ierburi sunt frumoase, altele sunt transparente, unele se concentrează pe chestiuni de finanțe și bogăție, altele pe chestiuni legate de emoții și așa mai departe.

Pe vremuri, când oamenii trăiau mult mai aproape de pământ, își cultivau și recoltau propriile culturi. Dacă învățați să identificați plantele sălbatice sau să cultivați o plantă din semințe, vă va deschide ochii asupra "cine" este planta și ce are de oferit.

Dacă aveți o legătură puternică cu lumea vegetală, puteți întreba direct plantele despre cum vă pot ajuta cu puterea lor magică.

Fiind primul semn de pământ, Taurul adăpostește întregul potențial al naturii. Ei au această abilitate incredibilă de a face ca orice lucru să fie roditor.

Gemenii sunt vrăjitoare ale energiei

 

Vrăjitoarele Gemeni au o abilitate naturală de a simți schimbările în nivelurile de energie din jurul lor. Puteți trimite și primi cu ușurință energie în trecut, prezent și viitor. Intuiția ta este extrem de sensibilă.

Prin intermediul magiei energetice învățăm diferite metode de conectare cu Sinele nostru superior și cu Sinele nostru conștient pentru a ne crea viața pe care dorim să o trăim.

Colectarea energiei și canalizarea ei pentru a ne atinge obiectivele este o modalitate obișnuită de a lucra cu energia pentru a crea magie. Sufletul, cunoscut și sub numele de "inima magicianului", este sursa de putere pentru Magia Energetică.

El este sursa puterii tale; nu provine de la un demon, un înger sau orice alt câmp de forță ciudat care plutește undeva în vid.

Fără suflet nu există energie, așa că trebuie să o prețuim. Gemenii pot transforma energia negativă în energie pozitivă și energia pozitivă în energie negativă, în funcție de ceea ce simt.

Rac - Vrăjitoarea din bucătărie

 

Vrăjitoarele Rac au tendința de a-și practica meșteșugul în interior, trăgându-și puterea magică din energia obiectelor de uz casnic, cum ar fi mâncarea și medicamentele.

Acesta este un exemplu clasic de vrăjitoare de bucătărie; ea prepară în mod constant poțiuni pentru a compensa lipsa ei de dragoste și afecțiune.

Dacă ai de gând să folosești vrăjitori de bucătărie ca putere principală, ar trebui să te gândești să tratezi bucătăria ca pe un loc sfânt. Desigur, acest lucru depinde de situația ta de viață și de practica personală.

Gândește-te la bucătăria ta. Deși este probabil trecută cu vederea și subestimată de cele mai multe ori, această încăpere găzduiește ceva magic.

Darurile pământului se transformă și se combină în creații care vă hrănesc și vă întăresc corpul.

Stomacul Racului este un organ foarte delicat, deoarece este partea din corp responsabilă de diluarea și transformarea energiei, la fel ca și bucătăria. Ei pot binecuvânta tot ceea ce intră în contact cu ei.

Leul este un vrăjitor magician

 

Vrăjitoarele leu au un talent natural de a atrage atenția celorlalți, ceea ce le face extrem de talentate ca iluzioniste. Puteți fermeca și hipnotiza cu ușurință oameni și animale.

Guvernat de Soare, oamenii se mișcă în jurul Leului la fel cum planetele se învârt în jurul Soarelui. Ei pot atrage tot ceea ce își doresc.

Leii se folosesc fantastic de Legea atracției. În forma sa cea mai elementară, Legea atracției se referă la capacitatea noastră de a aduce în viața noastră tot ceea ce ne concentrăm.

Dacă alegeți să vă concentrați asupra situațiilor negative, veți dori ca acestea să existe. Dacă rămâi pozitiv și ai obiective pe care vrei să le atingi, vei înțelege cum să progresezi spre ele.

Fecioara este o vrăjitoare pustnică

 

Atâta timp cât rămân concentrate, vrăjitoarele Fecioară pot fi foarte puternice. Ele tind să se reinventeze pe sinele lor magic în liniștea naturii, fie în Pădurea Verde, fie în liniștea Mării de Smarald.

Fecioarele au nevoie de timp pentru a fi singure. Ele sunt singurele vrăjitoare care trebuie să găsească o modalitate de a-și explora singure bogăția puterilor lor.

Îți poți atinge potențialul maxim doar atunci când petreci timp singur. O practică de împământare te poate ajuta să scapi de emoțiile negative.

Găsește un loc unde nimeni nu te va deranja și unde poți fi singur. Inspiră-le timp de câteva minute și simte-le puterea magică.

Balanța este o vrăjitoare muzicală

 

Vrăjitoarele Balanță au darul inspirației și sunt, de obicei, excepțional de talentate în arte și meserii. Ele se pricep să compună vrăji și chiar să le recite pentru a-și spori spiritul magic.

Cu mult timp în urmă, oamenii considerau că muzica este una dintre cele mai puternice forme de magie. Era o practică obișnuită ca oamenii să cânte sau să cânte la un instrument pentru a aduce un omagiu zeilor sau pentru a spune o poveste mitologică.

În Irlanda și Anglia, în Evul Mediu, un poet care țese povești fantastice în muzica sa era cunoscut sub numele de bard. Adesea, bardul cânta la un instrument, cum ar fi harpa, cântând povești din vremuri mai vechi.

Poveștile și cântecele poporului lor erau transmise de către acesta din generație în generație. Chiar și în zilele noastre, magia poate fi găsită în muzică.

S-ar putea să nu o vedem în industria muzicală în ansamblu, dar dacă ne uităm puțin mai adânc, o vom găsi. Gândiți-vă mai întâi la modul în care diferite tipuri de muzică vă afectează starea de spirit. Un simplu cântec poate evoca sentimente de bucurie, tristețe, râs și aproape orice emoție din lume.

Chiar și cele mai simple cântece ne pot duce înapoi în timp. Corpul, mintea și spiritul pot fi vindecate prin muzică ca formă de terapie mentală și fizică.

Putem folosi sentimentele pe care muzica le evocă și energia sa unică care curge în magia noastră și putem face vrăjitorie muzicală.

Capacitatea ta de a crea artă și inspirația ta este ceea ce te separă cel mai mult de alte tipuri de vrăjitoare.

Scorpionul este o vrăjitoare de noapte

 

Miezul nopții este un moment în care liniștea și întunericul prevalează, iar vrăjitoarele Scorpion se simt inspirate și "luminate" în aceste ore. Întunericul nu este egal cu răul. Scorpionii sunt doar foarte buni la a vedea ceea ce este ascuns.

Ceea ce este ascuns și secret le trezește curiozitatea și le trezește instinctele puternice. Ei au o capacitate incredibilă de a privi sub suprafață.

Ei sunt cei mai bine informați dintre toți vrăjitorii. Pot simți frica, dar încearcă să o lase în urmă.

Încearcă asta. La miezul nopții, trebuie să ieșiți afară, într-un loc liniștit și sigur. Privește cerul și vorbește cu noaptea despre dorința ta.

Săgetător - Vrăjitoarea tunetului

 

Vrăjitoarele Săgetător sunt copiii lui Zeus/Jupiter/Torus. Ele au o capacitate remarcabilă de a canaliza un flux de energie foarte "gros" și concentrat pentru a face ceea ce își doresc.

Vrăjitoarea Tunetului este singurul tip de vrăjitoare care poate rupe lanțurile și merge înainte cu înțelepciunea și optimismul ei. Orice este posibil atunci când există fulgere și tunete.

Încearcă asta. Concentrează-te pe mâinile tale și continuă să te gândești la dorința ta. Când te simți pregătit, exprimă-ți dorința ca un tunet care lovește din mâini spre obiectivul tău.

Este în regulă dacă nu simțiți multă energie. Unii oameni sunt mai sensibili la energie decât alții, iar unii oameni sunt în mod natural mai energici decât alții. Unii oameni sunt atât sensibili, cât și energici în mod natural.

Chiar și atunci când treci prin schimbări mari în viața ta, există momente în care toată energia ta personală este cheltuită pentru a te asigura că doar respiri.

Odată ce nivelul de energie a crescut, trimiteți-i să își facă sarcina. De asemenea, puteți direcționa această energie către orice obiect sau scop.

Capricorn - Vrăjitoarea verde

 

Vrăjitoarele Capricorn își pot afirma cu ușurință dominația magică atât în natură, cât și în orașe. Poți să valorifici puterea naturii și să o canalizezi în carieră și în viața ta de zi cu zi.

Acest semn este guvernat de Saturn, cunoscut și sub numele de "Planeta vrăjitoarelor", care le dă puterea de a controla elementele prin iubire și autodisciplină.

Încearcă asta. Faceți o plimbare lungă și găsiți un 'copac special' cu care vă puteți conecta emoțional și spiritual. Îmbrățișați copacul și deveniți una cu el.

Când vă simțiți pregătiți, canalizați-vă energia spre viitoarele cariere, obiective și aspirații.

Vărsător - Vrăjitorul Stelar

 

Vrăjitoarele Vărsător au o legătură foarte puternică cu energiile planetelor și ale stelelor. Când privesc cerul nopții, tot ce știu este că fac parte din ceva mai mare.

Chiar dacă nu știu prea multe despre asta, ele pot canaliza cu succes energia stelară în această lume.

Vrăjitoarele stelare sunt un tip de psihonaut stelar care își dobândesc puterea prin procesul de acordare și explorare a ritmurilor cosmice. Ele sunt capabile să prezică corect semnele zodiacale înainte ca cineva să vorbească.

Aceste vrăjitoare își extrag energia prin acordarea ritmurilor cosmice și prin studierea lor. Suntem acordați la ritmurile cosmice pentru că știm că suntem agenți microcosmici ai Divinității.

Deși poate fi imposibil pentru noi să călătorim în alte galaxii în sens fizic, facem un efort, atât în visele noastre, cât și în munca noastră magică.

Vrăjitoria stelară este mai frecvent denumită vrăjitoria cosmică. Planetele din sistemul nostru solar servesc adesea drept metafore pentru anumite domenii ale vieții.

Pești - Vrăjitoarea zână

 

Vrăjitoarele Pești pot interfera cu ușurință cu lumea zânelor și pot transcende planul fizic. Aceste vrăjitoare fermecătoare nu au nicio problemă în a invita zânele în viața lor și în a stabili o legătură puternică cu spiritul naturii.

Magia zânelor este o practică prin care învățăm să beneficiem de pe urma altor ființe (de obicei creaturi precum zânele) și să trăim împreună cu ele.

Acest lucru se face cu înțelegerea faptului că aceste ființe pot fi periculoase sau utile, că pot binecuvânta sau blestema și că merită respectul nostru.

Deși zânele celtice reprezintă curentul principal al magiei zânelor (aceasta se bazează în mare măsură pe credințele zânelor celtice), magia zânelor nu este specifică niciunei culturi.

Există multe credințe diferite despre zâne în alte culturi. Dintre toate tipurile de vrăjitoare, vrăjitoarea zână este singurul tip de vrăjitoare care trăiește în lumea noastră, dar vine dintr-o altă lume.

Niciun Pești nu se simte bine în lumea materială. Ei știu, undeva în adâncul minții lor, că lipsește ceva magic. Așa că, de la o vârstă foarte fragedă, încearcă să vizualizeze și să localizeze lumea din care fac parte.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel