Horoscop, miercuri, 29 mai, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Nativii din Fecioară vor avea parte, astăzi, de o surpriză uriaşă
Nativii din Fecioară vor avea parte, astăzi, de o surpriză uriaşă

Horoscop. Nativii Taur sunt nevoiţi să îşi ducă la bun sfârşit planurile şi atribuţiile de serviciu, înainte de a se gândi la modalităţi de relaxare, pe când Racii  au posibilitatea să iasă dintr-o situaţie complicată în care se află de foarte mult timp. 

Berbec

Berbeci, obiectivul vostru principal în această zi este să faceţi în sfârşit un pas înainte în comunciarea şi în relaţia cu o persoană faţă de care nutriţi sentimente. Asiguraţi-vă de momentul oportun şi spuneţi ce gândiţi. S-ar putea să aveţi mai mult noroc decât aţi crede şi să începeţi o frumoasă relaţie de dragoste. Astrologii întrevăd veşti bune în plan amoros.

Taur

Nativii Taur sunt nevoiţi să îşi ducă la bun sfârşit planurile şi atribuţiile de serviciu, înainte de a se gândi la modalităţi de relaxare. Ştiţi vorba aceea, "nu lăsa pe mâine ce poţi face azi". Asiguraţi-vă că rezolvaţi fiecare proiect pentru companie care v-a fost însărcinat, iar mai apoi veţi avea ocazia de a petrece, de a vă plimba, de a vă relaxa.

Gemeni

Gemenii cheltuiesc fără oprire atunci când dau de bani. În această perioadă nu este indicat să faceţi achiziţii scumpe, pentru că nu vă vor fi de prea mult folos. Indicata r fi să puneţi bani deoparte pentru a pleca într-o vacanţă alături de persoana iubită. De îndată ce vă veţi atinge obiectivul veţi vedea că niciun sacrificiu nu a fost în zadar.

Rac

Nativii din zodia Rac au posibilitatea, astăzi, să iasă dintr-o situaţie complicată în care se află de foarte mult timp. Confortul este un lucru fără de care voi nu puteţi trăi, motiv pentru care veţi face tot ce vă stă în puteri pentru a-l obţine. Astăzi, astrele vor fi de partea voastră şi vă vor ajuta să vă recâştigaţi atât conforul fizic, cât şi cel emoţional. Totuşi, este necesar ca şi voi să faceţi un efort în direcţia potrivită. 

Leu

Leii se vor simţi obligaţi, astăzi, să dicute cu o persoană de încredere pentru rezolvarea unei probleme. Încetaţi să credeţi că puteţi schimba lumea singuri şi apelaţi la ajutorul celor dragi. Aceasta este singura soluţie pentru a putea remedia o situaţie, înainte ca lucurile să degenereze. Astrele vă recomandă să evitaţi să vă puneţi în pericol astăzi, motiv pentru care ar trebui să rămâneţi acasă şi să nu porniţi la un drum lung.

Fecioară

Nativii din Fecioară vor avea parte, astăzi, de o surpriză uriaşă. Este un moment excelent pentru a vă putea spori veniturile, dar şi pentru a încerca o nouă relaţie. Pentru Fecioarele care sunt deja într-o relaţie este momentul perfect pentru a vă reînnoi jurămintele şi a da un nou suflu poveştii voastre. Aveţi încredere în judecata voastră şi încercaţi să analizaţi foarte bine sfaturile anumitor 'prieteni'.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel