Horoscop, miercuri, 29 august, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Taurii nu se pot pune de acord cu persoana iubită, pentru că tu ai o viziune asupra unor evenimente, iar celălalt crede cu totul altceva. Mintea Racilor  merge brici, ideile vin pe bandă rulantă şi sunt bine argumentate logic, de parcă le-ar citi din manual.

Horoscop, 29 august 2018, BERBEC

Dacă ai putea amâna deplasările de astăzi, ar fi mult mai bine, pentru că nu e o zi favorabilă călătoriilor cu mijloace de transport. Te poţi trezi în faţa unui incident neplăcut chiar la mijlocul drumului şi totul va transforma această zi în motiv de dezamăgire.

Ori nu mai poţi pleca la drum din cauza vreunei defecţiuni la automobil, ori cei care ar fi trebuit să te însoţească pe parcursul excursiei îşi schimbă planurile în ultimul moment, iată că sunt tot felul de motive care pot transforma călătoria în eşec.

Nici veştile care vin de departe nu te bucură prea mult, ca atare distanţele au un efect negativ asupra ta.

Horoscop, 29 august 2018, TAUR

Nu te poţi pune de acord cu persoana iubită, pentru că tu ai o viziune asupra unor evenimente, iar celălalt crede cu totul altceva.

La originea neînţelegerilor voastre se află diferenţe mari de gusturi şi o varietate mare de sentimente, pentru că ceea ce ţie îţi poate genera plăcere, poate declanşa respingere în sufletul celuilalt.

Trebuie să staţi de vorbă ca să vă exprimaţi mai clar dorinţele, pentru că e posibil să vă doriţi amândoi acelaşi lucru, la un moment dat, dar nu ştiţi să spuneţi eficient ce simte fiecare.

Horoscop, 29 august 2018, GEMENI

Trage tare, pentru că de investiţia de energie de acum depinde succesul spre care faci paşi mari înainte! E motivant să vezi că munca ta este răsplătită, dar trebuie să mai ai răbdare, deoarece eşti abia pe parcursul acestui mare proiect.

Nu e departe momentul final în care vei putea culege roadele şi primi laudele, dar nu trebuie să reduci viteza tocmai acum, pe ultima turnantă.

Dimpotrivă: acum e momentul să măreşti ritmul, să accelerezi şi mai tare, să îţi aduni forţele şi mai mult, ca să ajungi primul la linia de sosire!

Poţi mai mult de atât – şi ştii şi tu foarte bine asta – dar ai nevoie de un stimulent pentru a te implica total, iar stimulentul se vede deja la capătul acestei curse!

Horoscop, 29 august 2018, RAC

Mintea ta merge brici, ideile vin pe bandă rulantă şi sunt bine argumentate logic, de parcă le-ai citi din manual.

Se ştie că eşti o enciclopedie ambulantă care ştie câte ceva din orice domeniu, dar azi dai o lecţie de înţelepciune prin soluţii geniale la o problemă dificilă.

Îţi place să afli tot ce mişcă în lumea asta şi ai ocazia să-ţi lărgeşti orizonturile prin informaţii noi din domenii din care ştiai ceva-ceva, dar acum le poţi aprofunda. Pui mâna pe carte, răsfoieşti internetul şi pui întruna întrebări, pentru că vrei să ştii mai mult.

Horoscop, 29 august 2018, LEU

Modestia este, de cele mai multe ori, atitudinea perfectă în orice situaţie, mai ales dacă ai de a face cu oameni aroganţi care nu-şi mai încap în piele. Lasă-i pe ei să se dea mari şi fii convins că valoarea ta se va vedea şi va fi apreciată!

Atunci vei avea tu motive de mândrie, numai că tu nu faci atâta tam-tam pe seama reuşitelor tale.

Există momentele potrivite pentru ca orice lucru să fie cântărit corect şi, chiar dacă acum altul, cu mai mult tupeu şi mai infatuat din fire, e cu un pas înaintea ta, se va vedea curând ce poate el cu adevărat, şi atunci toţi laurii îţi vor fi înmânaţi pe merit! Rămâi cuminte în banca ta aşteptându-ţi momentul de glorie: vine!

Horoscop, 29 august 2018, FECIOARĂ

Ai nevoie de cineva alături de tine care să te asculte şi să-ţi dea sfaturi, care să înţeleagă prin ce treci, fără să te judece. Caută acel confident de încredere, acel prieten intim pe care îl poţi lăsa cel mai aproape de tine.

I-ai putea face o mărturisire ce poate avea efecte benefice asupra psihicului tău, deoarece te eliberează de un stres, de o frică, de o emoţie pe care nu o poţi gestiona de unul singur.

Cu cineva drag alături, treci mai uşor peste un moment sensibil, iar din modul său detaşat de a te asculta apar soluţii lucide, fără implicaţii sentimentale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel