Horoscop, miercuri, 28 noiembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Scorpionii au  ajuns la capatul unui proiect si poti culege roadele, dar nu te grabi sa tragi tot succesul doar pe turta ta, pentru ca ati lucrat mai multi umar la umar pentru aceasta reusita. Gluma unui amic nimereste ca nuca in perete, lucru care îi deranjează enorm pe nativii din Pești.  

Balanță

Se incing tot felul de dispute in mediul tau obisnuit, dar vei incerca sa le aplanezi cu un dram de umor sau de amabilitate.

Desi iti place provocarea, de data aceasta ar trebui sa apelezi la duhul blandetii, pentru ca, la originea acestor conflicte, nu se afla totusi opinii majore.

Sunt neintelegeri de la fleacuri dar care, daca nu sunt tinute sub control, pot declansa adevarate scandaluri. Cineva trebuie sa se retraga la timp din aceasta cearta, dar e greu de crezut ca vei fi tu acela...

Scorpion

Ai ajuns la capatul unui proiect si poti culege roadele, dar nu te grabi sa tragi tot succesul doar pe turta ta, pentru ca ati lucrat mai multi umar la umar pentru aceasta reusita.

A venit vremea sa sarbatoriti impreuna victoria, sa va recunoasteti unii altora contributia, sa va aduceti reciproc felicitari si multumiri.

Nu uita cat de important e un multumesc sau un gest de recunostinta pentru ca, hai, admite, nu ai fi ajuns aici de unul singur. Ai fost sustinut, completat, ajutat in permanenta, deci acum poti sa aduci elogii celor care au avut o contributia salvatoare la motivul tau de bucurie!

Săgetător 

Priveste azi cu deschidere in jurul tau, pentru ca poti intalni o persoana ce se va dovedi a fi cel mai de incredere ghid intr-un moment de deruta.

Datorita sfaturilor pe care ti le ofera cu inima deschisa, datorita experientei sale de viata pe care ti-o impartaseste cu sinceritate, ai multe de invatat.

Foloseste-te de indrumarile sale, pentru ca stie ce spune, sunt retete de succes deja verificate si informatii bine documentate, deci nu are rost nici sa intrebi din alte surse daca e bine asa si nici sa-l privesti cu suspiciune. Va veni o zi cand, privind inapoi, iti vei da seama cate lucruri bune au aparut in viata ta din clipa in care ai inceput sa-i asculti sfaturile!

Capricorn

Te afli intr-un mediu populat cu foarte multa lume si acolo unde e aglomeratie, sunt si personalitati foarte diverse cu care trebuie sa comunici tolerant si cu multa rabdare.

Fa un efort sa te adaptezi tu acestui mediu, nu invers, pentru ca nu-i poti face tu pe ceilalti sa fie de acord cu tine.

Majoritatea primeaza aici, ca atare trebuie sa mai renunti tu la principii sau la pretentii ca sa fii acceptat printre ceilalti. Esti doar o rotita intr-un angrenaj, dar efectul creat prin unirea tuturor e fantastic.

Vărsător

Ai sansa de a pleca spre un loc de care te leaga amintiri placute, incat abia astepti sa ajungi la destinatie.

Poate te vei intalni cu oameni de care iti era dor, poate ai ocazia de a reinvia un moment emotionant din trecut, de aceea rasfoiesti printre amintiri cu un sentiment de nostalgie.

Acolo unde scoti la iveala aspecte din trecut, pot aparea la suprafata si regrete, si resentimente, dar poate e acum vremea de a le repara. Intoarce-te in trecut cu curaj, sa dai piept cu istoria ta personala. Unele lucruri s-au uitat, altele nu.

Pești 

Gluma unui amic nimereste ca nuca in perete si te deranjeaza enorm. Reactionezi dur la ceea ce spune si culmea, tot el se supara, pentru ca el considera ca a facut o poanta buna.

Spune-i ce anume te-a deranjat, ca sa nu ramana cu ideea ca tu ai gresit in felul in care i-ai dat replica. Daca i-ai raspunde cu aceeasi moneda, ai descoperi ca se imbufneaza imediat, semn ca intr-adevar a folosit o metoda nepotrivita, fara sa se gandeasca la consecinte. Unele glume nu sunt binevenite chiar in orice moment.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel