HOROSCOP, miercuri, 28 martie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Balanță 

Nu te baza azi pe cine stie ce presentimente negative care te incearca, pentru ca ele sunt oglinda propriilor tale temeri. Bucura-te de lucrurile bune care ti se intampla, descopera partea frumoasa a activitatilor de care te ocupi si nu te crampona in piedici minore.

Tu esti cel care le face sa para mai mari decat sunt in realitate, pentru ca le alimentezi cu indoieli, cu presupuneri, cu impresii amagitoare, cu emotii negative ce le fac sa sporeasca fara rost.

Accepta lucrurile asa cum sunt, fara scenarii fanteziste care strica din efectele realitatii. Vezi motivele de bucurie si de satisfactie din tot ce se petrece, nu ceea ce banuiesti tu ca s-ar ascunde in spatele aparentelor. Daca nu se ascunde nimic rau?

Scorpion

Greu iti vei duce azi la indeplinire sarcinile pe care le ai in plan, pentru ca ti se va parea ca toate piedicile s-au adunat simultan acum in calea ta.

E stresant, e frustrant, devine din ce in ce mai greu sa-ti pastrezi calmul cand vezi cat de enervante sunt oprelistile, dar cu o mai buna organizare si cu un dram de rabdare, lucrurile pot reveni totusi la normal.

Daca ceva nu iese din prima, nu renunta, ci insista! Va iesi, chiar daca mai tarziu decat ai spera tu.

Săgetător

Esti un pic invidios pe nivelul la care a ajuns un coleg, care nici nu stie sa ramana modest, ci face mare tam-tam pe seama realizarilor sale.

Se cam lauda, iti spui, dar inainte de a-i critica succesul, mai bine l-ai lua de exemplu si ai incerca sa-i calci pe urme, pentru ca el chiar merita felicitari pentru ceea ce a atins.

Ti-e putin ciuda ca nu esti tu in locul sau si nu poti sa-l feliciti sincer pentru reusitele sale, pentru ca se vede pe chipul tau o oarecare raceala, de parca nici macar nu ai dori sa vorbesti despre asta.

Capricorn

Prietenii sunt cei mai importanti in planurile tale de azi si iti place sa stai de vorba minute in sir, pentru ca aveti un subiect care va leaga.

E o bucurie sa-i vezi ca te completeaza in permanenta, ca iti sar in ajutor ori de cate ori ai nevoie si ca tin cu tine orice ai face.

Comunicarea merge struna azi, orice activitate intelectuala te are printre favoriti iar talentul tau de a te adapta in orice mediu iti vor asigura succesul ori de cate ori intri intr-un colectiv nou unde vei cuceri usor pe oricine.

Vărsător 

Te simti bine printre tineri, printre oameni cu spirit liber care se mai simt copii, inca, in adancul sufletului lor. Si tu te comporti la fel, de parca n-ai avea nicio grija, si cu o atitudine atat de pozitiva, de tonica, de optimista, totul merge ca pe roate.

Zambeste, glumeste, simte-te liber sa faci orice, pentru ca numai asa vei ajunge mai repede la rezultatele visate. Ai noroc sa atragi alaturi de tine oameni care iti seamana si care reusesc sa priveasca viata ca pe o provocare placuta, nicidecum ca pe o povara. Cu un zambet pe chip si in inima, toate evolueaza spre bine!

Pești – Horoscop 28 martie 2018

Atmosfera e perfecta in jurul tau, probabil tu esti motorul tuturor actiunilor interesante de astazi si reusesti sa-i tii aproape si pe altii cu interese similare.

Parca e chiar loc de petrece, pentru ca lumea are chef de distractie, se simte bine si poate chiar se iveste o ocazie de a sarbatori un eveniment care bucura pe toata lumea. Este o zi lejera, ca de vacanta, in care nimic nu te ingrijoreaza, nu vezi nimic negru in preajma ta si ii molipsesti si pe altii cu aceasta stare de buna dispozitie binefacatoare.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel