Horoscop, miercuri, 27 martie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. In primele ore ale zilei, Vărsătorii sunt solicitați la serviciu de catre sefi sau alti reprezentati oficiali ai unor institutii. Este bine ca Peștii să își  rezervemomente de liniste si sa mediteze pe indelete la perioada care va urma.

Balanță

Sunt posibile multe discutii si intalaniri cu persoanele din anturajul apropiat. Subiectele care se vehiculeaza astazi te pot pune serios pe ganduri, insa rolul lor este de fapt acela de a te informa vizavi de noutatile aparute in segmentul profesional sau la modul general, in plan cotidian. Foloseste doar ce ai nevoie si restul trateaza-le ca pe banalitatile inerente vietii de zi cu zi. Calatoriile pe distante scurte sunt frecvente.

Scorpion

Nemultumirile privitoare la segmentul financiar sunt majore. Se pare ca veniturile obtinute din activitatea profesionala sunt fluctuante, nesigure si se zvoneste ca se vor schimba radical si conditiile de munca. Fii prudent si controleaza-ti reactiile! Canalizandu-ti eficient resursele, traind cu strictul necesar ai reusi sa te descurci onorabil cu toate si astfel ti-ai proteja si sanatatea si relatiile cu ceilalti.

Săgetător

Ziua iti aduce predispozitii spre a copia mult de la altii vorbe, gesturi, actiuni. Si nici asa se pare ca nu iti gasesti locul. Hiba este la tine, in sensul ca ar trebui sa-ti remodelezi atitudinea, felul in care te reaportezi la mediul inconjurator si a invata lectia discretiei. Tine-ti firea in frau pentru ca exista riscul sa-ti diminuezi energia vitala in activitati inutile. Spre seara, plimba-te in aer liber sau tăifăsuiește cu cineva drag.

Capricorn

Sanatatea ar trebui sa fie pentru tine astazi tema principala. Exista vulnerabilitati pe segmentele ficatului si sistemului respirator care sa-ti dea mult de furcă. Ocupa-te de treburi usoare si evita suprasolicitarea nervoasa. Rasturnarile de situatie de la locul de munca sunt dificil de gestionat acum, asa incat ține-te departe de ele, dar monitorizează-le atent. Membrii familiei si ambianta

Vărsător

In primele ore ale zilei esti solicitat la serviciu de catre sefi sau alti reprezentati oficiali ai unor institutii. Comunicarea este deficitara, asa incat alege-ti cuvintele si gesturile cu grija. Se vor relua discutii pe teme profesionale vechi care necesita imbunatatiri sau rezolvari definitive. Dupa orele amiezei, atmosfera se imbunatateste, inconjurandu-te de pritenilor. Totusi nu te apropia prea mult de acestia.

Pești

Este bine sa iti rezervi momente de liniste si sa meditezi pe indelete la perioada care va urma. In special vizavi de segmentul profesional trebuie sa-ti schimbi strategia de lucru si relationare cu anturajul profesional. Posibil sa fii solicitat de catre sefi pentru o dezbatere ampla. Vorbeste putin si la nevoie. Exista multe tensiuni la serviciu, mai ales datorita salarizarii si conditiilor de munca.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel