Horoscop, miercuri, 25 martie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Stările Gemenilor  sunt alternante
Stările Gemenilor sunt alternante

Horoscop. Vorbele Vărsătorilor  pot răni foarte ușor oamenii dragi și nu este cazul să le creezi neplăceri.

Berbec

Conjuncția lui Chiron cu Soarele din semnul tău va activa frici mai vechi, răni sau traume de care ai fi vrut să uiți, însă nu ai putut deloc. 

Taur

Venus, guvernatorul tău, se apropie de o conjuncție cu Jupiter, fapt ce îți va oferi putere să treci mai ușor peste panica și incertitudinea din această zi. 

Gemeni

Stările tale sunt alternante. Când ești foarte încrezător și liniștit, când te lași purtat de furie sau devii isteric. Ai nevoie de o activitate practică. 

Rac

Neîncrederea ta în autorități are rădăcini mai vechi, poate proveni chiar din urma unor evenimente importante din copilărie când ai fost dezamăgit de oamenii dragi. 

Leu

Mulți dintre voi și-ar dori să nu muncească deloc, să stea mai mult degeaba și să se uite la știri. Știti bine că este contraindicat să nu faceți nimic. 

Fecioară

Numeri fiecare bănuț și îți faci toate socotelile pentru perioada următoare. Astăzi mai mult ca oricând, te vei gândi la toate resursele tale. 

Balanță

Nu este de ajuns că ești tu speriat, mai trebuie să îți calmezi și partenerul de viață, disperat peste măsură. Membrii vârstnici ai familiei te liniștesc.

Scorpion

Unul sau mai mulți colegi suferă din diverse motive. Te vei apropia de ei și vei încerca să îi ajuți să găsească echilibrul interior necesar. 

Săgetător

Fii mai atent la copii! Oferă-le atenție și nu îi lăsa de capul lor. Ai destule rețineri atunci când rudele îți cer să comunici mai des cu ele. 

Capricorn

O rudă apropiată va avea nevoie de sprijinul tău. Așa că stabilește-ți programul zilei astfel încât să te ocupi și de rugămințile sale. 

Vărsător

Vorbele tale pot răni foarte ușor oamenii dragi și nu este cazul să le creezi neplăceri. Ei au nevoie de empatie, înțelegere și acceptare. 

Pești

Vei face rost de bani repede, însă vor apărea și multe cheltuieli neprevăzute. Deci ar fi recomandabil să îți faci priorități. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel