HOROSCOP, miercuri, 23 mai, 2018

StiriDiaspora Team / 22 mai 2018, 20:29 Salveaza PDF Comentarii

HOROSCOP BALANȚĂ miercuri 23 mai

Dacă iubeşti, eşti capabil să ierţi mai mult, dă treci mai uşor cu vederea şi să laşi judecăţile deoparte.

Priveşte-l pe cel drag cu mai multă toleranţă, nu ataca şi nu acuza, pentru că, dacă te laşi acum furat de tendinţa de a o face pe durul, vei regreta mai apoi când vei observa urmările criticilor tale.

Mai bine arată o imensă îngăduinţă faţă de partener, chiar şi dacă ţi-ar fi greşit cu ceva, şi arată-i că eşti deschis spre dialog, să vă oferiţi unul altuia nişte explicaţii logice.

E posibil ca o atitudine de acest gen, în care vă ascultaţi unul pe altul, să redreseze excelent o situaţie dezechilibrată anterior.

HOROSCOP SCORPION miercuri 23 mai

Dacă eşti susţinut de cei dragi, ai mai mult curaj să te implici într-o acţiune ce necesită un mare consum de energie.

Singur, neştiind dacă ceilalţi ţin cu tine, nu ai avea aceeaşi îndrăzneală de a porni la drum, dar aşa, privind în jurul tău că ceilalţi te încurajează sincer, parcă prinzi tot mai multă forţă să duci mai departe ce ai început.

Eşti abia la primii paşi, dar încrederea celor din familie şi aprobarea prietenilor se vor dovedi a fi miraculoase pentru a trece cât mai repede la etapele următoare.

HOROSCOP SĂGETĂTOR miercuri 23 mai

O zi în prezenţa celor mai dragi persoane nu poate fi decât un dar divin, deci bucură-te de tot ce ţi se oferă cu generozitate pentru fericirea ta.

Ai motive de distracţie, de veselie, de bună dispoziţie, de parcă toate problemele de până mai ieri au dispărut ca prin farmec.

Te comporţi ca un copil lipsit de griji şi bine faci, pentru că numai o astfel de atitudine pozitivă îţi poate garanta o zi excelentă. Iubirea e şi ea motiv de fericire, pentru că cel drag te răsfaţă în permanenţă cu gesturi tandre şi frumoase.

HOROSCOP CAPRICORN miercuri 23 mai

Ai un moment de vârf în plan financiar ce îţi inspiră încredere şi abundenţă. Îţi arăţi prosperitatea ori prin gesturile generoase pe care le faci faţă de cei dragi, ori printr-o atitudine uşor risipitoare, dând cu bani în stânga şi-n dreapta fără să calculezi cât cheltui.

Dacă îţi poţi permite luxul sau răsfăţul, o vei face cu bucurie, considerând că acesta e rolul principal al banilor: de a aduce bucurie, de a face fericiţi pe cei la care ţii.

Profită de acest minunat moment de prosperitate şi cumpără-ţi ceea ce îţi doreai, dar nu da toţi banii din buzunar totuşi. Un eventual abuz lasă urme...

HOROSCOP VĂRSĂTOR miercuri 23 mai

O nouă şansă financiară ar putea apărea acum, fie că e vorba de un venit suplimentar, fie că e vorba de o cheltuială.

La bază se află o activitate creatoare, poate cu tentă artistică, din această acţiune ieşind nu numai satisfacţii materiale, ci şi emoţionale. Îţi place ceea ce faci şi, pe lângă plăcere, mai ies şi nişte bani în plus.

Banii pot proveni de la cineva din familie sau o anumită sumă poate fi investită într-un obiect pentru confortul familiei sau al căminului, de forma unui obiect de decor care să placă tuturor.

HOROSCOP PEȘTI miercuri 23 mai

Discuţi cu un expert în domeniu care îţi face o trecere în revistă a posibilităţilor pe care le ai la dispoziţie într-un proiect care te preocupă.

Informaţiile sale sunt bine documentate, deci te poţi baza întru totul în ceea ce îşi transmite, pentru că are experienţă în ceea ce face. Ascultă-l ca pe un mentor, ca pe un profesor, ca pe un specialist de la care primeşti cele mai utile sfaturi.

E cu atât mai motivantă discuţia cu cât el îţi prezintă mai multe opţiuni asupra cărora poţi chibzui, nu doar o singură cale, dar nu te grăbi încă să alegi doar una dintre ele. Ai timp să analizezi pe îndelete.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy