Horoscop, miercuri 22 ianuarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Săgetătorii trebuie să fie mai atent la modul cum comunică
Săgetătorii trebuie să fie mai atent la modul cum comunică

Horoscop. Partenerul de viață al Leilor este prea autoritar și pretențios, iar aceștia nu sunt de acord cu el. 

Berbec

Descoperi că nu ești așa capabil să îți duci la bun sfârșit un plan mai vechi și asta te va face să te izolezi o vreme, cel puțin până când îți vei da seama de ce.

Taur

Ai impresia că toată lumea are ceva cu tine pentru că vrea să te facă să comunici mai mult, să ieși permanent din zona ta de confort.

Gemeni

Toata ziua te gândești la călătoriile din trecut sau la unde ai vrea să ajungi pe viitor. Vezi să nu vrei să evadezi din viața cotidiană și să nu fii focusat la locul de muncă!

Rac

Încerci să stingi un conflict apărut între rudele cele mai apropiate din cauza banilor. Dar acest fapt te poate consuma prea mult și vei renunța la intenție.

Leu

Partenerul de viață este prea autoritar și pretențios, iar tu nu ești de acord cu el. Discuțiile dintre voi vor fi dure și de durată.

Fecioară

Reușești cu brio să faci față tensiunii acumulate la locul de muncă și le dai un exemplu celorlalți de cum ar trebui să reacționeze în asemenea momente.

Balanță

Refuzi cu încăpățânare să stai peste program la serviciu. Vrei să petreci timpul liber cu persoana iubită sau cu admiratorii.

Scorpion

Partenerul îți reproșează că ești prea posesiv și gelos. Îți cere mai multă libertate și să ai mai multă încredere în tine.

Săgetător

Trebuie să fii mai atent la modul cum comunici. Vei fi tentat să judeci prea ușor oamenii din jurul tău și astfel vor fi consecințe.

Capricorn

Copiii fac multe năzbâtii și vei fi nevoit să oferi explicații. Ți se cere să fii mai romantic sau mai afectuos și nu prea știi cum să o faci.

Vărsător

Există riscul unor stricăciuni sau mici accidentări prin casă. Nu te lăsa copleșit de sfaturile familiei, tu știi cel mai bine de ce ai nevoie.

Pești

Faci tot ce se poate să pleci mai repede acasă pentru a te relaxa sau dormi în voie. Din fericire, vei reuși tot ce îți propui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel