Horoscop, miercuri, 20 iunie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

HOROSCOP BALANȚĂ MIERCURI 20 IUNIE

Ai prea multe de făcut şi, pentru că vrei să te împarţi între atâtea sarcini, practic nu o rezolvi pe niciuna aşa cum ar trebui.

Fii exigent şi alege, dintre toate problemele pe rol, doar una de care să te ocupi prioritar, altfel consumi timp şi energie pe atât de multe planuri fără să ajungi la nici un rezultat satisfăcător.

Nu poţi fi eficient făcând şi una şi alta, împărţindu-te pe atâtea fronturi simultan, pentru că nu faci altceva decât să laşi loc de greşeală şi epuizare fizică. Ar trebui să stabileşti priorităţile acestei zile şi să le iei pe rând, una câte una, nu pe toate odată!

HOROSCOP SCORPION MIERCURI 20 IUNIE

Eşti blocat într-un punct sensibil şi nu găseşti în tine forţa sau motivaţia de a trece peste el.

Ai avea nevoie de încurajări de pe margine, de susţinerea celor din jur, dar, când te uiţi în preajma ta, nici aceştia nu sunt în toane mai bune, ca atare ziua pare să fie ratată din multe puncte de vedere, având impresia că baţi pasul pe loc.

Dacă vezi că nimic nu înaintează, ocupă-te de cu totul alte aspecte, mai banale şi mai simple, pentru că cele cărora le acorzi mai multă importanţă nu înaintează.

O zi de pauză ar fi de preferat, dar dacă nu ţi-o poţi permite, nu te crampona de piedici, fă altceva!

HOROSCOP SĂGETĂTOR MIERCURI 20 IUNIE

Unii nu vor aprecia modul tău mai independent de a rezolva problemele, deci să nu te mire că vor apărea critici şi dispute aprinse împotriva ta. Tu vezi-ţi de treaba ta aşa cum consideri că e mai bine pentru tine, fără să pleci urechea la sămânţa de scandal care planează în jur.

Du ce ai început la îndeplinire şi le vei demonstra prin exemplu personal că ideile tale sunt mai bune şi că metoda ta e cea mai potrivită.

Dacă îi laşi să te oprească din elan, şansa ta de afirmare scade! Fii tu însuţi, chiar dacă nimeni nu te aprobă!

HOROSCOP CAPRICORN MIERCURI 20 IUNIE

Te simţi blocat într-o zonă în care nu se mai întâmplă nimic şi e normal să fii dezorientat şi să nu mai ştii ce să faci.

Să laşi lucrurile aşa, cu speranţa că se vor rezolva de la sine, sau să acţionezi în vreo direcţie, ca să depăşeşti impasul? Înainte de a face sau decide ceva, ar fi bine să discuţi cu cineva care are mai multă experienţă, pentru că tu te simţi, momentan, golit de inspiraţie.

Consideri că ai încercat tot ce se putea face şi acum nu mai ai alte idei, ca atare e bine să ceri ajutor din afară.

Nu încerca să le faci singur, nu le ştii tu chiar pe toate, ca atare discuţia de azi poate face brusc lumină în mintea ta şi din nimic deja pare să se nască totuşi ceva!

HOROSCOP VĂRSĂTOR MIERCURI 20 IUNIE

Nu te lăsa impresionat de lacrimile sau poveştile triste ale celor din jur care încearcă să umble la coarda ta sensibilă.

Tu nu eşti aşa acum, de data aceasta eşti mult mai puternic, nu ţii cont de slăbiciuni, ca atare fragilitatea afişată de cei din jurul tău e un avantaj pentru tine ca să ieşi în faţă să te remarci.

Când îi vezi pe alţii emotivi şi timizi, profiţi de auspiciile bune care te propulsează direct în faţă.

Tu nu dai dovadă de sensibilitate acum, ci dimpotrivă, eşti mai ambiţios şi ai ceva de spus înaintea tuturor.

HOROSCOP PEȘTI MIERCURI 20 IUNIE

E posibil să dai piept cu greutăţi de netrecut, care te-ar putea obliga să-ţi schimbi radical modul de a privi unele lucrurile sau de a te comporta într-o anumită situaţie.

Poate accepţi, de voie sau de nevoie, o mare modificare în stilul tău de acţiune, şi de aici vor apărea şi rezultatele favorabile.

Nu e o zi propice reuşitelor, dar este favorabilă altor abordări decât înainte, deci e bine să te foloseşti o astfel de conjunctură pentru a descoperi o altă viziune necesară evoluţiei tale viitoare.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel