Horoscop, miercuri, 13 noiembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Este necesară o împărțire mai eficientă a timp pentru Capricorniului liber
Este necesară o împărțire mai eficientă a timp pentru Capricorniului liber

Horoscop. Astăzi, Peștii  trebuie să fie alături de persoana iubită pentru că este confuză, haotică și are nevoie de expertiza acestora.

Berbec

Efectele Lunii Pline de ieri sunt prezente în continuare în viața ta. Devii conștient de unele atașamente, de oameni sau lucruri, care îți dăunează serios.

Taur

Ai avut un văl peste ochi în ceea ce privește caracterul persoanei iubite. Ai vrut să fugi de ce era evident și acum este nevoie să te împaci cu anumite trăsături care nu îți convin.

Gemeni

Este bine să schimbi un loc de muncă atunci când nu te mai simți apreciat, dar nu face o schimbare bruscă. Este recomandabil să analizezi serios situația.

Rac

Iubirea de sine nu este doar un clișeu, ci este ceva care te ajută să funcționezi la cote bune. Oprește-te puțin din ce faci și vezi ce îți dorești cu adevărat.

Leu

Strategia ta de a fi un robot în fața celorlalți atunci când ești vulnerabil va eșua oricât de mult te-ai strădui. Acceptă că nu ești atotputernic și vedea că lucrurile se vor mai așeza.

Fecioară

Regretele sunt bune doar atunci când te ajută să îmbunătățești ceva, dar altfel sunt dăunătoare, deci nu exagera cu ele. Evită luarea deciziilor marcante.

Balanță

Relația scârțâie și nu ești de acord că și tu ai o vină în acest sens. Consideri că doar celălalt a greșit. Vei fi tentat să faci cheltuieli fără rost.

Scorpion

Te lovești de rezistența partenerului de fiecare dată când îi propui o schimbare. Nu primești niciun motiv și nu înțelegi de ce se întâmplă asta.

Săgetător

Toți știu că ai nevoie de libertate, deci nu este cazul să strigi în gura mare că ești independent și că nu depinzi de nimeni. Nu uita că trăiești printre oameni.

Capricorn

Este necesară o împărțire mai eficientă a timpului liber. Îți vei da seama că sunt momente în care pierzi vremea degeaba cu anumiți oameni care nu aduc plusvaloare în viața ta.

Vărsător

Nu orice discuție avută cu superiorii te va învăța ceva prețios, deci nu lua literă de lege orice îți spune un șef. Astrele îți recomandă să verifici orice de mai multe ori.

Pești

Astăzi trebuie să fii alături de persoana iubită pentru că este confuză, haotică și are nevoie de expertiza ta. Încearcă să îi insufli încredere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel