Horoscop, miercuri, 13 iunie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

HOROSCOP BALANȚĂ 13 iunie

Cu cât naşti mai multe controverse prin faptele tale, parcă te ambiţionezi şi mai tare, de obicei nu eşti atât de bătăios, dar azi crezi atât de mult în ideile tale încât eşti gata să te lupţi până la capăt pentru ele, în ciuda contradicţiilor care se încing.

Lucrezi bine chiar şi sub presiunea criticilor din jur, pentru că eşti convins că până la urmă ţi se va da dreptate şi că se vor convinge şi ceilalţi că părerile tale sunt cele mai bune. Insistă, rămâi ferm pe poziţie şi nu te lăsa doborât de un refuz sau o critică severă, pentru că nu le meriţi.

HOROSCOP SCORPION 13 iunie

Nu te opri din ascensiunea ta profesională, nu te crampona de un job care, momentan, îţi inspiră stabilitate. Chiar dacă nu eşti un mare amator de schimbare, ar fi un moment bun să o iei pe alt drum în carieră. Tu poţi mai mult, ai vise mai înalte de atât, există căi de explorat mai largi şi mai interesante, deci nu te mulţumi cu nivelul confortabil dar banal la care ai ajuns, chiar dacă ţi se pare că merge bine.

Nu de stabilitate ai nevoie tu, ci de satisfacţie deplină, de acel sentiment de împlinire pe care numai o evoluţie continuă şi din ce în ce mai înaltă ţi-l poate oferi. Alege-ţi un nou scop suprem de atins şi insistă: nu deveni comod!

HOROSCOP SĂGETĂTOR 13 iunie

Tu nu ţinteşti direct la ţelurile cele mai înalte, ci eşti de părere că poţi ajunge acolo încet, din paşi mici. De ce să investeşti tot ce ştii într-o singură direcţie, când poţi urca din treaptă în treaptă? Succesul de azi devine startul ideal pentru succesul de mâine.

Eşti un exemplu de reuşită, de concentrare şi mai ales de răbdare, pentru că tu iei totul încet, fără grabă, convins că într-o zi vei ajunge la scopul maxim. Consideri că reuşita cea mai înaltă îşi va extrage resursele din fiecare etapă intermediară, tocmai de aceea le tratezi pe toate cu la fel de mult interes, fără a ignora importanţa niciuneia, oricât de mică ar părea.

HOROSCOP CAPRICORN 13 iunie

Nu te lua după prima informaţie care îţi parvine azi, pentru că nu va dura mult şi ar putea apărea detalii în plus, poate mult mai utile decât cele sosite în primă instanţă. E bine să te informezi din mai multe surse, pentru că aşa vei fi mai sigur de ceea ce afli.

Veştile care sosesc azi pot deschide direcţii complet noi faţă de ceea ce credeai că trebuie să faci, de aceea cel mai indicat ar fi să aduni mai multe idei, planuri sau soluţii şi abia apoi să discerni care ţi se potriveşte cel mai bine. Altceva e să ai un plan de rezervă decât o singură cale de mers!

HOROSCOP VĂRSĂTOR 13 iunie

Relaţia ta cu medicina este în prim plan, pentru că eşti nevoit să baţi la uşa unui cabinet medical. Poate nu pentru că ai tu probleme de sănătate, ci mai degrabă pentru a te interesa de soarta cuiva drag care are nevoie de îngrijire. Orice activitate prin care te ocupi de sănătatea unor persoane care suferă lângă tine ţi se potriveşte de minune: de la a pregăti cuiva un ceai, de la a alina durerea unui convalescent şi până la a intra cu cineva chiar în sala de operaţii.

Ai un talent special de a alina durerea, de a alunga frica de doctor, de a vindeca suflete care suferă, deci dedică-ţi timpul şi energia unui astfel de gest nobil. Eşti conştient cât de importantă e o vorbă bună când cineva e bolnav, de aceea o oferi cu dragă inimă!

HOROSCOP PEȘTI 13 iunie

Nu te arunca aşa, la prima vedere, spre noua direcţie care se prefigurează acum la orizont. Cel puţin nu fără a-ţi calcula bine resursele de care dispui! Ai putea fi tentat să investeşti toată energia pe o carte, fără să îţi dai seama, acum, dacă o vei putea drămui până la capăt. Ai nevoie, mai întâi, de o analiză la rece, a preţului cerut în acest proiect, ca nu cumva să spui da şi mai apoi să-ţi dai seama că nu-i poţi face faţă. Dacă eşti sigur că deţii tot ce ţi se cere, acceptă şi implică-te, dar nu uita de moderaţie, de echilibru, de prudenţă. Excesele te vor costa mult!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel