Horoscop, marți, 31 martie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Gemenii caută  soluții să scoată tensiunea interioară
Gemenii caută soluții să scoată tensiunea interioară

Horoscop. Leii se zbat toată ziua să devină vizibili, să le arate colegilor că și ei contează  că au idei bune.

Berbec

Senzația principală a zilei va fi că ai prea multă treabă, că toată lumea trage de tine și că nu ai timp eficient pentru a-ți duce la final toate sarcinile.

Taur

Dacă vrei să obții anumite promisiuni, astăzi le poți cere. În plus, vei ști cum să comunici mult mai bine și să îți gestionezi mai bine banii.

Gemeni

Caută soluții să scoți tensiunea interioară. Ți se pare că este un haos total în jurul tău și vei găsi repede vinovați printre cei apropiați.

Rac

Cu greu te aduni pentru a te ocupa de treburile zilei. Îți este lene și ai prefera să stai degeaba. În orice caz, vei face absolut orice cu încetinitorul.

Leu

Te zbați toată ziua să devii vizibil, să le arăți colegilor că și tu contezi, că ai idei bune. Totul ți se va părea mai greu ca niciodată.

Fecioară

Partenerul este urmărit de repercusiunile unor decizii greșite și trebuie să fii alături de el. La serviciu, pierzi mult timp degeaba.

Balanță

Sunt șanse mari să găsești fonduri, să primești împrumuturi sau bani în plus pentru anumite probleme mai vechi. Cere încurajări de la cei dragi.

Scorpion

Iubirea partenerului devine pansament pentru orice suferință sau supărare. Cei singuri pot cunoaște persoane sensibile și romantice.

Săgetător

Vei crede că lumea te blochează atunci când vrei să spui ceva important. Ține cont că ți se pare. Tu singur te cenzurezi. 

Capricorn

Vei fi foarte panicat în ceea ce priveste situația financiară. Conjuncția lui Saturn cu Marte în casa banilor va aduce cheltuieli inevitabile.

Vărsător

Debordezi de energie, dar nu știi ce să faci cu ea. Puțin sport te-ar ajuta, practicat chiar și în casă. Fii mai împaciuitor cu oamenii din jur!

Pești

Din fericire, ai prieteni pragmatici ce reușesc să îți potolească orice atac de panică sau orice tendință paranoică. Somnul este cel mai bun prieten astăzi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel