Horoscop, marți, 27 august 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Partenerii, familia, prietenii Balanțelor îi enervează peste măsură.
Partenerii, familia, prietenii Balanțelor îi enervează peste măsură.

Horoscop. Partenerul Peștilor va avea multe vorbe de duh, dar  să nu le creadă totalmente, ci să caute să își dea seama ce vrea să spună cu adevărat.

Berbec

Parcă ai face ceva nou, simți că te-ai plictisit, iar cei de lângă tine te încurajează să îți găsești o nouă pasiune. Dar vezi să nu visezi cai verzi pe pereți și să neglijezi sarcinile de la serviciu, Colegii vor fi foarte vigilenți și vor raporta orice neglijență.

Taur

Prioritatea zilei este siguranța ta, atât cea emoțională cât și bineînțeles, cea materială. Vei trece totul prin filtrul acesta, iar ceilalți te vor acuza că ești prea lent sau prea pretențios. Tu știi că meriți tot ce este mai bun și nu te vei lăsa deloc înduplecat.

Gemeni

Nu pleca de acasă cu toți banii deoarece vei fi tentat să cheltuiești compulsiv. Fă-ți bugetul zilei și ține-te de el cât poți. Ce vei cumpăra astăzi la nervi nu va fi deloc util în viața ta, ci doar o satisfacere a unui moft de pe moment.

Rac

În prima jumătate a zilei, vei trece din diverse stări depresive și vei avea nevoie să te plângi cuiva. Spre seară, începi să îți mai revii, dar doar dacă vei face tot posibilul să ieși din zona de confort. Dacă poți, caută un eveniment la care să participi.

Leu

Gura nu-ți tace deloc astăzi. Vei vorbi non-stop chiar și peste cei care au cu adevărat ceva de spus. Cauți validare și prima armă îți va fi comunicarea. Partenerul va fi slăbit și va solicita sprijinul tău sau aș membrilor familiei.

Fecioară

Nu te mai înțelegi cu nimeni. Ai impresia că nu te înțeleg deloc persoanele dragi și colegii. Doar că de data asta, față de alte perioade, ești și foarte incisiv. Ești în stare să le găsești defecte tuturor, iar asta va deranja enorm.

Balanță

Partenerii, familia, prietenii te enervează peste măsură. Sau cel puțin asta este prima impresie. Cu siguranță, faptele și vorbele lor te scot din zona de confort și de aceea îi vei acuza de reacredință. Nu exagera totuși cu reproșurile.

Scorpion

Reușești să ii faci pe cei din jurul tău să participe la îndeplinirea visurilor tale, fie ele în zonă profesională sau personală. Adică vei avea o putere de convingere fantastică exact atunci când ai nevoie și de alte resurse, nu doar de ale tale.

Săgetător

Dacă superiorii consideră că ai greșit, nu trebuie să îi înfrunți și să le bați obrazul cu adevărul tău suprem. Oamenii greșesc, iar șefii tăi au altă responsabilitate față de tine. Nu te va ajuta nici victimizarea. Caută să nu fii nici victimă și nici agresor azi.

Capricorn

Este o zi nemaipomenită să îți faci planuri cu persoana iubită. Gândiți-vă la o călătorie, la o serie de cursuri, la urmarea unei pasiuni comune sau chiar la o aventură spirituală. Cititul va fi arma ta cea mai prețioasă.

Vărsător

Te chinuie multe gânduri negre și nu știi de unde au apărut. Nu le da multă atenție, încearcă să ieși din starea aceasta pesimistă. Evită să dai bani cu împrumut persoanelor care nu sunt foarte apropiate de tine. Există riscul unor înșelăciuni.

Pești

Partenerul va avea multe vorbe de duh, dar tu să nu le crezi totalmente, ci să cauți să îți dai seama ce vrea să spună cu adevărat. Oricum, toată ziua va fi ocupată cu problemele lui, iar tu va trebui să cauți soluții pentru a-l ajuta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel