Horoscop, marți, 23 octombrie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Scorpionii nu ar trebui să insiste să ducă mai departe un plan, dacă văd că toate eforturile  sunt zadarnice. Mare atenţie la viaţa de cuplu a Vărsătorilor, pentru că se infiltrează o mică minciună între parteneri.

Balanță, Horoscop 23 octombrie, 2018

Nu ajunge doar să vrei un anumit lucru, ci să participi efectiv la construcţia acelui detaliu la care visezi! Deţii toate instrumentele pentru a pune în practică marile tale vise, ele sunt scopuri posibile şi ajunge doar să dai startul unei acţiuni care va duce repede şi eficient spre concretizarea acelui lucru.

Poţi inventa un scenariu detaliat care să te ducă la împlinirea visului tău, dar nu uita care e cheia succesului în această situaţie: teoria e perfectă, te ajută să creezi ca un artist o reală capodoperă, dar contează să pui umărul efectiv la această construcţie, să te implici, să investeşti energie şi timp şi totul va prinde viaţă chiar sub mâinile tale!

Scorpion, Horoscop 23 octombrie, 2018

Nu insista să duci mai departe un plan dacă vezi că toate eforturile tale sunt zadarnice. E bine să iei o pauză, să te detaşezi de toate şi să nu te mai gândeşti la acel proiect ce s-a împotmolit. E semn că ai consuma inutil timp şi energie, fără a ajunge la ce ţi-ai propus, ca atare uită de el pentru o vreme.

După o perioadă de răgaz, s-ar putea să vezi lucrurile cu totul altfel şi să înceapă să apară şi soluţiile, dar acum nimic nu se mai mişcă. Profită de pauză pentru a te relaxa şi a te gândi la altceva; abandonează acest plan, dar nu complet, ci doar pentru o perioadă! Îl vei continua altădată.

Săgetător, Horoscop 23 octombrie, 2018

Ai ocazia de a povesti de un succes din trecut care stă la baza reuşitei tale de astăzi. Mai sunt încă persoane care n-au auzit de unde provii, ce ai făcut în trecut, cu ce te-ai lăudat în anii anteriori, deci scoate-ţi palmaresul de la naftalină şi spune singur care îţi sunt realizările mai vechi.

Dacă tu nu spui, cine s-o facă? Lasă modestia la o parte şi spune celor dispuşi să asculte prin ce etape ai trecut până ai ajuns aici. Poţi fi un exemplu şi pentru alţii care încă mai vâslesc din greu să te ajungă!

Capricorn, Horoscop 23 octombrie, 2018

Trebuie să ai curaj să visezi mai mult! Acesta e sfatul astrelor, pentru că din acest gest minunat de a sta să clădeşti castele în mintea ta se vor naşte într-o zi cele mai frumoase evenimente ale vieţii tale.

Stai azi pentru câteva clipe şi gândeşte-te la marile tale dorinţe. Nu le concluziona cu nu se poate ci imediat ce ai gândit ceva, după ce ai transmis visul înspre univers, investeşte-l cu încredere, spune un da ferm, arătând prin aceasta că eşti pregătit să şi primeşti ceea ce tocmai ai transmis universului că îţi doreşti.

Vei primi, fără doar şi poate, totul e să vrei, să aştepţi şi apoi să primeşti cu deschidere ceea ce urmează să se concretizeze. E doar o chestiune de timp până ce visul tău devine realitate.

Vărsător, Horoscop 23 octombrie, 2018

Mare atenţie la viaţa de cuplu, pentru că se infiltrează o mică minciună între parteneri. Iubirea declarată azi conţine un neadevăr care, într-o zi, îşi va arăta adevărata faţă şi poate lăsa urme neplăcute în inima unuia din voi.

Fii sincer, oricare ar fi sentimentele tale, şi nu apela la vorbe dulci, amăgitoare, dacă nu crezi în ele, şi nici nu pica în plasa celui care îţi promite azi luna de pe cer, pentru că nimeni nu se va ţine de cuvânt.

Priveşte iubirea raţional, nu prin prisma emoţiilor, care pot fi uşor păcălite de armele de seducţie false.

Pești, Horoscop 23 octombrie, 2018

Pleci la drum cu un sentiment neplăcut, de parcă nu e o călătorie pe care doreai s-o faci sau nu te îndrepţi spre o destinaţie dragă ţie. O consideri o obligaţie, doar ca să-i faci altuia pe plac, şi rămâi cu sentimentul că, în acelaşi timp, ai fi avut atâtea alte lucruri mai interesante de făcut.

Tocmai pentru că pleci fără nicio tragere de inimă, nimic nu-ţi convine, toate te irită, toate par să meargă pe dos, încât te întorci acasă un pachet de nervi, complet nemulţumit de felul cum s-au desfăşurat etapele călătoriei. Dacă ai putea amâna pe altădată, ai fi mult mai fericit.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel