Horoscop, marți, 11 februarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Berbecii își  doresc ceva, dar va fi greu să le spui celorlalți ce anume
Berbecii își doresc ceva, dar va fi greu să le spui celorlalți ce anume

Horoscop. Pe Capricorni îi neliniștesc  faptul că unii oameni au mai multă experiență ca aceștia într-un domeniu.

Berbec

Îți dorești ceva, dar va fi greu să le spui celorlalți ce anume. Îți este frică de reacțiilor lor, așa că alegi să amâni momentul.

Taur

Ți se cere să muncești mai mult, să îți eficientizezi timpul. Iar tu nu mai ai energie nici măcar pentru sarcinile actuale.

Gemeni

Ești pus să alegi între promisiunile făcute prietenilor și datoria față de familie. Ți-ar conveni să te distrezi, însă știi bine că nu îți va ieși.

Rac

Ești capabil să gestionezi orice situație neprevăzută, fapt ce îți va aduce multă vizibilitate. Superiorii te vor aprecia și se vor gândi la o promovare.

Leu

Ți-ai dori să ai mai mare influență asupra oamenilor din preajma ta, parteneri sau colaboratori, dar, astăzi, orice efort în acest sens va fi în zadar.

Fecioară

Urăști să fii vizibil, să vorbești în public sau să primești laude. Astăzi vei fi nevoit să susții o idee în fața unui număr mare de oameni.

Balanță

Nu te înțelegi cu nimeni, nici acasă și nici la serviciu. Ești în permanență contrazis sau pus la punct fără nicio explicație.

Scorpion

Un amic îți cere sprijinul și tu știi că, data trecută când l-ai ajutat, te-a dezamăgit. Nu îți dai seama cum să procedezi corect de data aceasta. Nu mai ai încredere.

Săgetător

Vei fi acuzat că ești arogant și vanitos. Știi bine că depinde doar de tine cât de mult te lași afectat de aceste vorbe din partea cunoscuților.

Capricorn

Te neliniștește faptul că unii oameni au mai multă experiență ca tine într-un domeniu. Te străduiești să cauți soluții de dezvoltare personală.

Vărsător

Alergi după cai verzi pe pereți astăzi. Ești suspicios și paranoic și riști să devii și ridicol dacă vei crede toate teoriile conspirațiilor fără a face verificări.

Pești

Nimeni nu este obligat să îți poarte de grijă, deci nu le mai reproșa persoanelor dragi că nu le pasă de tine și că te neglijează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel