Horoscop, luni, 6 aprilie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Prietenii Leilor și partenerul se înțeleg mai bine ca niciodată
Prietenii Leilor și partenerul se înțeleg mai bine ca niciodată

Horoscop. Taurii cred că dacă acordă mai mult timp serviciului, vor scăpa de unele îndatoriri față de gospodărie.

Berbec

Ești prea autoritar și exigent cu oamenii care vor să te ajute. Nu uita că trecem printr-o perioadă mai grea și că avem nevoie de înțelegere.

Taur

Crezi că dacă acorzi mai mult timp serviciului, vei scăpa de unele îndatoriri față de gospodărie. Superiorii vor aprecia eforturile tale.

Gemeni

Începi să simți influența lui Venus. Te valorifici, ai pretenții și vrei să fii apreciat pentru multitudinea de informații deținute. 

Rac

Luna face o serie de aspecte pozitive, fapt ce îți oferă senzația de siguranță sau stabilitate. Este o zi bună pentru a avea grijă de sănătatea ta. 

Leu

Prietenii tăi și partenerul se înțeleg mai bine ca niciodată. Devii chiar invidios și începi să te simți exclus. Vei fi tentat să faci multe cheltuieli.

Fecioară

Laudele primite în urma rezultatelor bune la serviciu îți ridică moralul și te fac să vezi altfel viața. Partenerul vrea să petreacă mai mult timp cu tine. 

Balanță

Știi că nu ai prea multă libertate de mișcare, dar faci în așa fel încât să îți găsești câteva preocupări pe placul tău. Nu neglija somnul!

Scorpion

Descoperi minciunile unei persoane dragi. Îi ceri socoteală, dar ți se va spune că nu a fost cu intenție, ci că pur și simplu a uitat. 

Săgetător 

Ești pus în fața faptului împlinit. Credeai că ai mai mulți bani pe care să te bazezi. Acum, acceptând realitatea, vei renunța la anumite cheltuieli.

Capricorn

Oamenii din jurul tău au nevoie de o persoană pe care să se bazeze și bineînțeles, te vor alege pe tine pentru a te ocupa de un proiect serios. 

Vărsător

Ai din ce în ce mai puțină energie. Simți nevoia disciplinei, pe care ai refuzat-o până acum. Evită sporturile de anduranță sau efortul prelungit. 

Pești

Ești mai atent la echipa pe care o faci cu persoana iubită. Începi să îi pui mai multe întrebări referitoare la reacțiile sale în momentele stresante. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel