Horoscop, luni, 4 martie 2019

Horoscop. Pentru Berbeci este o zi  interesantă în privință prietenilor, iar  pentru Taurii, cariera și imaginea acestora  în societate sunt subiectele principale ale zilei.

Berbec

Este o zi interesantă în privință prietenilor. Te preocupa în exclusivitate tot ce ține de aceștia. Ar trebui să fii un pic atent la tot ce vine din partea lor. Misterul ce învăluie acest segment, astăzi este la cote înalte. Poți primi diverse vești, sfaturi sau îndemnuri ce îți sunt de folos. În privință banilor, lucrurile sunt destul de controversate. Spre seară, bine ar fi dacă ai putea să-ți aloci un moment de respiro și să te ocupi doar de sufletul tău.

Taur

Carieră și imaginea ta în societate sunt subiectele principale ale zilei. Sunt posibile situații conflictuale, greu de definit, însă vei reuși să le rezolvi cu bine. Totuși, vigilență trebuie să fie la cote înalte. Ești prea concentrat pe tot ce înseamnă social. Detașează-te din când în când. Astrele îți trimit susținere astrala în privință muncii, reușind să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus.

Gemeni

Cuvintele de ordine ale zilei, pentru ține sunt rafinarea sufletească. Nimeni și nimic nu îți poate abate gândurile de la propria ta persoană. Este o zi excelentă pentru vizitarea galeriilor de artă, lecturarea cărților spirituale, meditații în locuri sfinte sau chiar pentru planurile de studii pe termen lung. Și călătoriile intră în sferă ta interes. La momentul potrivit, toate lucrurile se vor desfășura conform hotărârilor divine.

Rac

Chestiunile financiare îți preocupa întreagă zi. Este vorba de banii altora: taxe, impozite, credite, relații cu instituțiile financiare. Și moștenirile pot intră în discuție. Sunt chestiuni cunoscute, ce trenează de mult timp, însă astrale îți amintesc din când în când de ele. Poate o reorientare a planurilor financiare ar fi cea mai indicată. Nu că tu ești un cheltuitor, însă vremurile actuale te fac și mai strângător.

Leu

Prima zi a săptămânii vine cu o bogată paletă de relații parteneriale. Colaborarile pot cunoaște turnuri, care mai de care mai interesante. Misterul este prezent, dar atât cât să dea farmec ambientului. Dinamismul situațiilor te va pune la treabă, solicitându-te chiar să iei anumite decizii. Prudența trebuie să te însoțească în permanență. Se poate pune problemă banilor într-un parteneriat.

Fecioară

Muncă, muncă și iar muncă pentru ține astăzi. Evident că asta este pe gustul tău, chiar dacă este posibil să ai senzații confuze vizavi de activitățile desfășurate. Sănătatea pune ceva probleme, însă indicat este să eviți analizele și consultațiile medicale. Există riscul unor erori de diagnostic sau de procedura. Muncește atât cât trebuie, dozându-ți la maxim eforturile și timpul. Situația fnanciara începe să se îmbunătățească.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24