Horoscop, luni 30 decembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Săgetătorii vor  să facă mai mulți bani și nu știu cum
Săgetătorii vor să facă mai mulți bani și nu știu cum

Horoscop. Capricornii se simt bine, au încredere în forțele proprii, comunică mai deschis cu toată lumea și este mai generos.

Berbec

Ziua este prea scurtă și ai prea mulți prieteni care vor o părticică din timpul tău. Cauți soluții să împaci și capra și varza, dar tot vei greși undeva.

Taur

Dacă mergi la servciu astăzi, te vei lovi de un proiect apărut pe ultima sută de metri pe care vei fi nevoit să îl preiei fără a sta mult pe gânduri.

Gemeni

Te-ai posomorât dintr-o dată, ai gânduri pesimiste și ești foarte suspicios. Pe lângă asta, devii îngrozitor de tăcut, lucru total neobișnuit pentru tine.

Rac

Partenerul îți mărturisește câteva din greșelile lui care i-au doborât încrederea în forțele proprii. Nu este neapărat ceva grav, dar este ceva ce trebuie rezolvat.

Leu

Conștientizezi și singur că, în viață, totul este obținut cu multă muncă și cu responsabilitate. Astăzi vei trata totul și pe oricine cu multă seriozitate.

Fecioară

Te preocupă în sfârșit bunăstarea ta emoțională. Vrei să te joci, să experimentezi, să te bucuri de orice precum un copil mic.

Balanță

Tu și familia aveți planuri diferite și cu greu veți ajunge la un compromis. Ți se pare nedrept că trebuie să îți consumi timpul cu problemele altora.

Scorpion

Abordează diferit relația amoroasă. Ai vrut control total și nu ți-a ieșit așa cum ai visat. Acum, partenerul așteaptă de la tine mai multă detașare.

Săgetător

Vrei să faci mai mulți bani și nu știi cum. Toată ziua doar la asta te gândești. Vezi să nu ratezi evenimentele importante din viața celor dragi.

Capricorn

Te simți bine, ai încredere în forțele proprii, comunici mai deschis cu toată lumea și ești mai generos. Profită din plin de această zi.

Vărsător

Te bântuie serios trecutul și nu mai poți fugi ca altădată de regrete și nostalgii. Îți recomand să te izolezi și să încerci să te liniștești.

Pești

Prietenii, cunoștințele și prietenii reușesc să te bindedispună chiar dacă ești mai abătut. Așa că nu îi ignora astăzi, ba chiar ai face bine să îi cauți tu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel