Horoscop, luni, 3 iunie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
E o zi perfectă pentru a începe un dialog responsabil
E o zi perfectă pentru a începe un dialog responsabil

Horoscop. Balanţele vor realiza, astăzi, că nu este posibil să trăieşti în trecut, iar Vărsătorii, din neatenţie riscă să încalce spaţiul cuiva apropiat, depăşind anumite limite.

Balanţă

Balanţele vor realiza, astăzi, că nu este posibil să trăieşti în trecut. Un vis vechi va ieşi din orice calcul, după ce un episod vă va aduce cu picioarele pe pământ. Este momentul să trăiţi în prezent şi să priviţi spre viitor. Împreună cu familia sau prietenii apropiaţi discutaţi planurile de viitor pe care le-aţi pus la cale. Profitaţi de timpul liber şi bucuraţi-vă de lucurile mici din viaţă!

Scorpion

Scorpionii vor primi, astăzi, un apel neaşteptat. O persoană cu care v-aţi certat va fi cea care va face primul pas pentru restabilirea relaţiei. Dacă aţi realizat, în tot acest timp, că voi aţi fost cei care aţi provocat ruptura, atunci ar trebui să luaţi în considerare şi posibilitatea să vă cereţi iertare. Pe plan profesional, veţi reuşi să câştigaţi anumite beneficii. Mergeţi pe instinct şi totul va ieşi exact aşa cum vă doriţi. Totuşi, fiţi foarte atenţi la atitudine. Aroganţa şi nepăsarea nu vă ajută la nimic.

Săgetător

Nu trebuie să iei în seamă micile detalii care te-au tras în jos. Din cauza nivelului scăzut al stimei de sine, ai putea să declanşezi o cădere nervoasă, aşa că ţine capul sus. Trăieşte aici şi acum, bucură-te de lucruri mici, cum sunt zâmbetele celor dragi. O ieşire în natură te va ajuta să uiţi de afacerile nerezolvate şi de problemele cărora le dai oricum o atenţie prea mare.

Capricorn

E o zi perfectă pentru a începe un dialog responsabil. Dacă nu eşti mulţumit de veniturile tale, poţi solicita o mărire de salariu. Dacă simţi că eşti nefericit, discută cu partenerul deschis şi cere ajutorul. Nu o lua ca pe un afront dacă tu şi partenerul decideţi să vă daţi mai mult libertate unul altuia. Orice final e, de fapt, un început. Aşa că poţi să te concentrezi mai mult, o perioadă, la bunăstarea ta.

Vărsător

Din neatenţie astăzi rişti să încalci spaţiul cuiva apropiat, depăşind anumite limite. E posibil ca astfel să afli un secret straniu despre acea persoană. Încearcă să uiţi şi să ignori ce ai aflat, cât mai repede, abţine-te de la bârfe pe această temă. Mai ales că e cazul să te concentrezi pe chestiunile profesionale, unde se prefigurează un succes.

Peşti

Ar putea să ţi se pară obositoare o zi atât de calmă ca cea de astăzi. Cel mai interesant moment al ei ar putea fi o bârfă despre povestea de dragoste a unui apropiat, sau un videoclip amuzant. E posibil să te încerce un sentiment de deja vu, lucrurile par că fac parte din aceeaşi rutină cunoscută. Ai putea să colorezi ziua cu planuri de vacanţă.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel