Horoscop, luni, 24 decembrie, 2018

StiriDiaspora Team / 23 dec 2018, 20:15 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Leii se  bucură de o stare de dolce far niente care nu îi reprezintă de obicei. Fecioarele trebuie să stea un pic să analizeze ce nu merge bine în planurile lor,  pentru că există ceva care le blochează evoluţia şi care îi irită.

Horoscop, 24 decembrie 2018,  BERBEC

Toate ar trebui să-ţi meargă bine azi şi să te relaxezi aşa cum îţi place. Totul e să nu te laşi furat de influenţele negative din anturaj, care te cheamă să te alături unora la bârfe, judecăţi aspre, critici nedrepte. Dacă nu refuzi invitaţiile de acest gen, fii sigur că toată starea de bine cu care porneşti ziua se va transforma în motiv de supărare şi dezamăgire.

Evită, aşadar, mediile în care planează energii negative, ostilitate, răutăţi – în ciuda perioadei în care exact acestea ar trebui să lipsească – că s-ar putea să intri şi tu fără voie în colimatorul unora.

Horoscop, 24 decembrie 2018, TAUR

Poate te-ai întrebat de multe ori care e misiunea ta principală în această lume iar azi poţi primi un indiciu interesant! Ai o discuţie cu o persoană a cărei înţelepciune o admiri şi de îndrumarea căruia ţii cont. Sau doar citeşti o carte care îţi oferă o posibilă direcţie, deci deschide bine ochii, inima şi sufletul, pentru că răspunsul la această întrebare existenţială poate să vină printr-una din căile la care ai acces.

Totul e să ai curajul să întrebi, să cauţi, să cercetezi, şi nu doar să stai pasiv aşteptând să apară de undeva revelaţia. Nu vine din senin, ci numai dacă depui şi tu un efort de voinţă pentru a ajunge la capătul căutărilor tale!

Horoscop, 24 decembrie 2018, GEMENI

Dacă tot nu ai starea necesară pentru a te ocupa de planurile de care erai interesat pana mai ieri, ia-ţi şi tu o pauză – evident, dacă îți poți permite... Da, să leneveşti acasă, așteptând sărbătorile, fără să faci nimic special, pentru că ai şi tu nevoie de aşa ceva.

Tocmai pentru că reuşeşti să te detaşezi de toate şi să nu te mai gândeşti la probleme, descoperi alte variante care ar putea duce la rezultatele pe care le doreşti. Nu te enerva că baţi pasul pe loc, pentru că un astfel de răgaz e în favoarea ta. Fără altceva care să te irite, parcă înţelegi altfel lucrurile şi găseşti mai uşor portiţe de ieşire din impas.

Horoscop, 24 decembrie 2018, RAC

Dacă eşti înconjurat de persoane potrivite, ai putea avea parte de o zi plină de evenimente, deci cea mai mare grijă trebuie să o acorzi tovarăşilor tăi de discuţie sau de aventură. Dacă aduni alături de tine oameni obosiţi, plictisiţi, nervoşi sau stresaţi, îşi vor elibera pe tine toate aceste defecte şi nu faci decât să transformi ceea ce ar fi trebuit să fie o discuţie interesantă într-un război al nervilor.

Există riscul ca în grupul pe care îl aduni alături de tine să se infiltreze şi o persoană care va agita inutil spiritele cu o atitudine ostilă şi violentă. Încearcă să-l ţii la distanţă cu tact.

Horoscop, 24 decembrie 2018,  LEU

Te bucuri de o stare de dolce far niente care nu te reprezintă de obicei, pe tine, un om mereu în mişcare, mai ales acum, dar aveai nevoie de puţină odihnă.

Dormi câteva ore în plus, te răsfeţi în tratamente care fac bine trupului sau sufletului, îţi permiţi să te ocupi de lucrurile carte îţi fac plăcere, ce mai?, ai intrat în vacanţă. Ai dori să dureze cât mai mult această stare de bine, de confort emoţional, de pace interioară, dar numai de tine depinde cum reuşeşti să prelungeşti această binefăcătoare tihnă!

Horoscop, 24 decembrie 2018, FECIOARĂ

Stai un pic şi analizează ce nu merge bine în planurile tale, pentru că există ceva care îţi blochează evoluţia şi care te irită. Eşti ţinut pe loc de dispute aprinse care lasă urme şi asupra încrederii tale de a duce mai departe ce ai început.

Nu renunţa, ci ia-ţi un mic răgaz pentru a mai studia odată toate aspectele problemei, pentru că pe undeva s-a strecurat o greşeală. Dacă nu o descoperi acum şi dacă nu intervii imediat pentru a o remedia sau a o înlătura, cândva în viitor va ieşi la iveală cu efectele sale nedorite şi vei consuma alt timp preţios pentru a te ocupa de ea de urgenţă.

 


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy