Horoscop lunar octombrie 2022. Previziuni complete pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară: Vine o perioadă cu multe schimbări

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop lunar octombrie 2022. Previziuni complete pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară: Vine o perioadă cu multe schimbări
Horoscop lunar octombrie 2022. Previziuni complete pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară: Vine o perioadă cu multe schimbări

Vrei să știi ce îți rezervă astrele în octombrie 2022? Nu rata previziunile horoscopului lunar octombrie 2022 pentru a începe luna cu piciorul drept. Previziuni complete pentru: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Octombrie 2022 va prezenta caracteristici unice, vom avea o eclipsă de Soare pe data de 25 care, deși nu va fi văzută în această parte a lumii, va influența întreaga zodie.

Luna octombrie 2022 va prezenta trăsături cu totul deosebite, vom avea o eclipsă de Soare pe data de 25 care, deși nu va fi văzută în această parte a lumii, va influența întreaga zodie.

De asemenea, vom avea parte de ploaia de stele Orionide, care între 21 și 23 va fi la apogeu, exact în zilele în care vom avea și tranzitul cuspidelor din semnul Balanței în semnul Scorpionului.

De asemenea, luna Câinelui se încheie și începe luna Mistrețului, fără îndoială, vor fi multe lucruri interesante de care vor profita zodiile.

Horoscop lunar octombrie 2022: Vine o perioadă cu multe schimbări

 

În această perioadă, vom avea și planete care își încheie tranzitul retrograd, altele își încep tranzitul direct, o serie întreagă de posibilități în această lună octombrie, deci să profităm, mai ales de acest dinamism, pentru că va fi o perioadă cu multe schimbări în viața personală.

Se vor lega noi prietenii, se vor stabili relații sociale, economice și de muncă, mai ales pe măsură ce se apropie data trecerii spre semnul Scorpionului.

Pe de altă parte, din cauza ploii de stele și a eclipsei din 25, visele vor fi foarte importante, trebuie să le notăm, pentru că ele ne vor indica ce trebuie să facem în această perioadă a vieții noastre. Vom fi ghidați, practic, de al șaselea simț.

Horoscop lunar octombrie 2022. Previziuni complete pentru Berbec, Taur, Gemeni

 

Horoscop lunar octombrie 2022 Berbec

 

În octombrie, Marte, guvernatorul tău, își încheie tranzitul direct și intră în retrograd.

În acest sezon, vei fi foarte agitat și dornic să faci lucruri, fii foarte atent, deoarece va fi multă grabă în jurul tău.

Această lună va fi împărțită în 2 părți importante, prima fiind aceea de a nu te grăbi. Când auziți bârfe și zvonuri, pur și simplu păstrați liniștea, deoarece oamenii au tendința de a vorbi și de a exagera multe lucruri.

În a doua jumătate, fiți pregătiți pentru o invitație surpriză care poate avea conotații sentimentale și chiar financiare.

Fără îndoială, aceasta va fi o lună bună în toate sensurile, doar că trebuie să aveți grijă cum vorbiți pentru a nu fi imprudenți.

 

Horoscop lunar octombrie 2022 Taur

Va fi o lună în care capacitatea ta de surpriză și de uimire mentală va fi maximă.

Sunt multe lucruri care se întâmplă în viața ta socială, amoroasă și economică, practic, vei reface ceea ce ai făcut greșit cândva, iar acum, descoperi că exista o modalitate mai bună de a face acest lucru, așa că rectifică greșeala și nu te simți vinovat.

Ceea ce ai în fața ta acum este minunat, dar va depinde foarte mult de reacțiile și circumstanțele tale și, chiar dacă nu le poți schimba, ceea ce poți face este să schimbi modul în care reacționezi la ele.

Ai în mâini frâiele destinului tău, dacă știi să le ghidezi bine, ele te vor conduce, fără nicio problemă, spre triumful pe care îl meriți atât de mult.


Horoscop lunar octombrie 2022 Gemeni

În această perioadă, ar trebui să profiți la maximum de ceea ce ți se oferă, deoarece luna octombrie va fi plină de oferte, cereri, invitații și mișcări sociale.

Dacă vă aflați fără un loc de muncă sau în căutarea unei poziții mai bune, veți întâlni persoane care sunt foarte bine conectate în acest sens.

După data de 15 și pe măsură ce se apropie ziua de cuspida, vei descoperi ceva în tine pe care alții l-au văzut deja.

Vei face pași fermi în dragoste cu o persoană care își declară sentimentele pentru tine și care te va lăsa cu gura căscată, pentru că nu ai visat niciodată că simte așa ceva pentru tine.

Pregătiți-vă pentru mari surprize.

Horoscop lunar octombrie 2022. Previziuni complete pentru Rac, Leu și Fecioară

 

Horoscop lunar octombrie 2022 Rac

În prima parte a lunii octombrie vei fi uimit de modul în care se vor prezenta noi situații economice și sociale, așa că profită de ele.

Când apar aceste ocazii, nu le lăsați să vă scape, pentru că datorită lor va avea loc un fel de întâlnire sau reîntâlnire cu cineva cu care, de mult timp, v-ați dorit să petreceți un timp bun de intimitate. Poate fi vorba de o intimitate emoțională, sentimentală sau de altă natură, dar te va conduce la ceea ce îți doreai de mult.

La sfârșitul lunii, vor abunda sensibilitatea, exprimarea pură a sentimentelor, intuiția și o mulțime de cunoștințe psihice.

 

Horoscop lunar octombrie 2022 Leu

Vei descoperi în tine anumite facultăți care, până acum, erau latente datorită unei activități profesionale pe care nici nu credeai că o vei desfășura, însă, când se va întâmpla, vei descoperi că asta era ceea ce așteptai cu adevărat și pentru care erai calificat. Va fi o mare bucurie de mare bucurie.

Ușa fericirii și a norocului se va deschide pentru tine datorită unei reuniuni sentimentale care te va uimi total.

 

Horoscop lunar octombrie 2022 Fecioară 

Se vor ivi multe ocazii pentru a-ți etala toate cunoștințele și pentru ca cei din jur să-ți perceapă farmecul pe care, datorită simplității și uneori umilinței tale, îl păstrezi tăcut și ascuns.

Trebuie să spui în locurile pe care le frecventezi cât valorezi cu adevărat, mai ales în vreun job sau post nou, nu-ți fie teamă! Acest lucru nu înseamnă autosuficiență negativă, ci punerea lucrurilor la locul lor, iar atunci când o veți face, veți fi uimiți de răspunsul pe care îl veți primi.

De acum înainte, vă aflați într-un ciclu ascendent care vă va proiecta spre o cucerire care poate fi economică, socială sau chiar sentimentală.

Citește mâine continuarea Horoscopului lunar pentru luna octombrie 2022 și previziunile complete pentru Balanță, Săgetător, Scorpion, Capricorn, Vărsător și Pești mâine, pe ȘtiriDiaspora.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel