Horoscop, joi, 8 noiembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Scorpionii trebuie să se bucure  de ceea ce au, pentru că au la dispoziţie lucruri minunate, pe care le-au obţinut prin efort şi pasiune. Vprsptorii nu prea au cu cine discuta azi, la toate încercările acestora de a comunica şi a colabora, primeşti înapoi replici monosilabice, refuzuri şi chiar reacţii neplăcute.

Horoscop, 8 noiembrie 2018, BALANȚĂ

Te întorci prea des înapoi, la etapele anterioare ale unui proiect care pare să meargă bine, dar tu te simţi mai în siguranţă acolo, în trecut. Eliberează-te de vremurile de altădată, ce a fost a fost, acum contează mai mult nivelul pe care te afli şi, mai ales, cel spre care te îndrepţi.

Concentrează-ţi energia pe ceea ce va să vină, pentru că trecutul şi-a jucat rolul la momentul potrivit. Ai primit de acolo tot ce era mai bun pentru ceea ce ai de făcut de acum înainte, ca atare nu te tot refugia în amintiri, în istoricul cu care te mândreşti sau nu, în vremuri de demult. Gata, s-au dus!

Horoscop, 8 noiembrie 2018, SCORPION

Bucură-te de ceea ce ai, pentru că ai la dispoziţie lucruri minunate, pe care le-ai obţinut prin efort şi pasiune. Nici nu contează că nu ai ajuns, încă, la potenţialul tău maxim.

În fond mai ai atâtea de făcut şi de acum înainte! Nu-ţi spune nimeni să obţii totul în acest moment al existenţei tale, dar poţi să-ţi propui să atingi apogeul de acum înainte!

Trasează-ţi următorii paşi cu încredere absolută în succes, sigur că tot ce iese din mâinile sau din mintea ta e un succes deplin, şi cât timp crezi asta cu tărie, e doar o chestiune de timp până ajungi la vârful visat. Dar după el vine o altă culme şi mai grozavă ce merită cucerită!

Horoscop, 8 noiembrie 2018, SĂGETĂTOR

Revendică-ţi dreptul la fericire, fără să ţii cont de ce spune lumea. Niciodată nu-i vei mulţumi pe toţi, ca atare acum contează doar ce vrei tu cu adevărat. Investeşte energie şi pasiune în ceea ce vrei tu să primeşti de la viaţă, şi nu te lăsa oprit din elan de cei invidioşi, neputincioşi sau învechiţi, acele persoane care nu pot înţelege dorinţa ta de a evolua spre un anumit ţel. Indiferent ce fac sau gândesc ceilalţi, alături de tine, sunt propriile lor puncte de vedere care nu sunt neapărat în asentimentul tău, de aceea nici nu încerca să le faci lor pe plac, dar nici nu-i judeca, aşa cum poate unii dintre ei fac cu tine. Mergi pe calea ta cu încredere!

Horoscop, 8 noiembrie 2018, CAPRICORN

Ştii să-ţi exprimi sentimentele într-o formă convingătoare, și nimeni nu îţi poate contesta talentul literar. Ai fi un scriitor grozav de romane cu tentă romantică, pentru că, cel puţin azi, deţii toate calităţile în acest sens: şi un vocabular bogat, şi sensibilitate, şi pricepere de a aşeza cuvintele într-o formă plăcută.

Dacă ai astfel de veleităţi, pune-le în practică, pentru că ar putea ieşi o operă literară de toată frumuseţea. Dacă nu, atunci îndreptă-ţi vorbele frumoase către cineva drag: va fi încântat de ce aude!

Horoscop, 8 noiembrie 2018, VĂRSĂTOR

Nu prea ai cu cine discuta azi, la toate încercările tale de a comunica şi a colabora, primeşti înapoi replici monosilabice, refuzuri şi chiar reacţii neplăcute, încât aproape că ar fi bine să reduci la minimum orice dialog.

Unii sunt prea ocupaţi de propriile lor probleme ca să te asculte pe tine, ba chiar nici nu aud dorinţa ta de a le fi de ajutor, la nevoie, şi îl iau pe nu în braţe la orice propunere care vine din afară.

Mai bine îţi vezi de ale tale, fără a insista atât de mult să participi la discuţii sau să legi prietenii. În loc de gesturi de prietenie, primeşti semnale ostile de respingere.

Horoscop, 8 noiembrie 2018, PEȘTI

Mediul în care te afli te influenţează negativ, ca atare alege-ţi cu grijă companionii, ca să nu-ţi strici ziua din cauza toanelor lor. Ai alături persoane împovărate de tot felul de necazuri care nu îţi aparţin, dar, cum eşti sensibil la necazurile altora, te vor impresiona imediat şi vei aluneca şi tu spre aceeaşi pantă depresivă.

Fă tot posibilul să ieşi din locurile în care planează lipsuri, boli, necazuri, chiar dacă eşti un suflet mare care rezonează la tot ce aude în jur, dar chiar nu merită să-ţi strici ziua din cauza altora care îşi eliberează astfel problemele pe umerii tăi.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel