Horoscop, joi, 4 octombrie, 2018

StiriDiaspora Team / 3 oct 2018, 18:56 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Peștii aşteaptă semne clare de iubire de la cel drag, dar poate el nu ştiu să arate concret ce simt, ci doar atât: simte. Capricornii parcă ai fi nimerit într-un mediu cu oameni ostili, care li se opun cu încăpăţânare, orice le-ai spune.

Horoscop, 4 octombrie 2018, BALANȚĂ

Îl simţi pe cel drag alături de tine cu adevărat într-un moment mai sensibil, când încurajările sale, susţinerea sa morală sau doar simpla ta prezenţă îţi este de mare ajutor. În astfel de momente se vede cât de unit e cuplul vostru, cât de adevărată este iubirea sa, pentru că dacă îţi este alături doar atunci când ţi-e bine, nu înseamnă că te iubeşte.

Dacă rămâne lângă tine şi în momentele mai tensionate, mai sumbre, mai stresante, e semn că e jumătatea ta perfectă şi te vei putea baza pe el oricând, de acum înainte. Dar dacă dă bir cu fugiţii exact când te doare, nici nu ai ce regreta dacă pleacă.

Horoscop, 4 octombrie 2018, SCORPION

Stai de vorbă cu familia şi pui ţara la cale pe îndelete pentru perioada imediat următoare. Planurile pe care vi le faceţi împreună au toate şansele să se materializeze, pentru că nu sunt simple vise sau iluzii, ci proiecte cât se poate de concrete pentru care aveţi toate mijloacele necesare să le duceţi la capăt.

Fiecare va juca un rol în desfăşurarea lor, ca atare trebuie să vă asumaţi fiecare responsabilităţi concrete, fără a promite ceva ce nu puteţi face. Spune ce stă în puterea ta şi du la îndeplinire!

Horoscop, 4 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Lumea şi aşa te priveşte uneori ca şi cum ai fi de pe altă planetă, pentru că eşti mai diferit, mai original, mai special din multe puncte de vedere. Dar nu trebuie să renunţi la viele tale înalte doar pentru a le fi lor pe plac.

Fii tu aşa cum eşti, mergi pe drumul tău, chiar dacă pare complet paralel faţă de al multora din jurul tău. Tu eşti cu un pas înaintea tuturor şi e normal să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Eşti mai evoluat din multe puncte de vedere, mental spiritual, emoţional, şi n-are rost să renunţi la ştacheta ta foarte ridicată doar pentru a fi în rând cu restul lumii. N-au decât să te urmeze ei pe tine acolo, sus!

Horoscop, 4 octombrie 2018, CAPRICORN

Parcă ai fi nimerit într-un mediu cu oameni ostili, care ţi se opun cu încăpăţânare, orice le-ai spune. Nu le răspunde cu aceeaşi monedă, înţelege-i tu pe ei, pentru că nu poţi fi pe placul tuturor, întotdeauna.

E o problemă de comunicare la mijloc, parcă aţi vorbi fiecare altă limbă şi e normal să apară animozităţi atât de mari când nu găsiţi terenul comun pe care să vă apropiaţi unii de alţii. Dacă vezi că nu te înţelege nimeni, rămâi zâmbitor şi amabil, fără a te intersecta prea mult cu aceştia. Lasă-i să te cunoască mai bine înainte de a emite şi tu pretenţii.

Horoscop, 4 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Nostalgiile te năpădesc mai mult ca oricând, poate şi pentru că toamna asta te face mult mai sensibil decât eşti de obicei. Îţi aduci aminte de tot felul de momente frumoase din trecut şi simţi nevoia să readuci la lumină ceea ce conta cândva pentru sufletul tău.

Că revezi persoane dragi din copilărie, că treci prin locuri de care te leagă amintiri puternice sau că ai şansa de a retrăi o emoţie de odinioară, trecutul revine în actualitate cu un episod de o încărcătură emoţională maximă ce te face să-ţi recunoşti slăbiciunile.

Horoscop, 4 octombrie 2018, PEȘTI

Aştepţi semne clare de iubire de la cel drag, dar poate el nu ştie să arate concret ce simte, ci doar atât: simte. Bucură-te de emoţiile pe care le împărtăşeşte alături de tine, nu-i cere să vină mereu cu dovezi despre iubirea sa.

Vrea încrederea ta necondiţionată, pentru că acelaşi lucru îţi oferă şi el. Tu, însă, azi, consideri că iubirea trebuie şi demonstrată practic, palpabil, concret, fără putinţă de tăgadă, de aceea vii la el cu daruri, cu servicii în favoarea sa, cu scrisori de amor, cu buchete de flori, cu tot felul de lucruri palpabile prin care vrei să-i arăţi ce simţi.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy