Horoscop, joi, 30 august, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Încrederea stă la baza oricărei acţiuni în care se implici astăzi Scorpionii. Vărsătorii au  aşteptat această zi ca să facă  o mare schimbare de direcţie în planurile lor.

Horoscop, 30 august 2018, BALANȚĂ

Joci un rol cheie în rezolvarea unei crize prin care trece o persoană iubită. Tu vei fi cel mai de încredere confident şi consilier pentru acesta, pentru că nu eşti direct implicat şi, de pe margine, vezi mult mai uşor ce trebuie făcut pentru a depăşi hopul.

Ai trecut şi tu prin ceva similar în trecut şi ai rezolvat cu succes acel moment, ca atare acum ştii să împărtăşeşti din propria experienţă reţeta cea mai eficientă.

Oferă cu inima deschisă sfaturi, idei, soluţii, păreri, pentru că priveşti lucrurile dintr-un unghi corect şi empatic. Tu înţelegi cel mai bine ce simte pentru că ai trăit şi tu aşa ceva cândva.

Horoscop, 30 august 2018, SCORPION

Încrederea stă la baza oricărei acţiuni în care te implici astăzi. Chiar dacă nu eşti tu iniţiatorul ei, te alături cuiva care deja e direct implicat deoarece te-a convins că direcţia în care merge este solidă şi profitabilă.

Mergeţi mai departe umăr la umăr, investind în mod echitabil resursele pe care le deţine fiecare.

Tu ştii ceva, celălalt ştie altceva, şi puneţi la un loc această investiţie pentru rezultate de care veţi beneficia deopotrivă la final.

Nu are rost să priveşti la tovarăşul tău cu suspiciune sau teamă, pentru că totul va merge bine cât fiecare are încredere totală în cel de alături.

Horoscop, 30 august 2018, SĂGETĂTOR

Încrederea stă la baza oricărei acţiuni în care te implici astăzi. Chiar dacă nu eşti tu iniţiatorul ei, te alături cuiva care deja e direct implicat deoarece te-a convins că direcţia în care merge este solidă şi profitabilă.

Mergeţi mai departe umăr la umăr, investind în mod echitabil resursele pe care le deţine fiecare. Tu ştii ceva, celălalt ştie altceva, şi puneţi la un loc această investiţie pentru rezultate de care veţi beneficia deopotrivă la final.

Nu are rost să priveşti la tovarăşul tău cu suspiciune sau teamă, pentru că totul va merge bine cât fiecare are încredere totală în cel de alături.

Horoscop, 30 august 2018, CAPRICORN

Meriţi tot ce-i mai bun, deci nu te mai teme atât de mult de crize financiare, de viitor sau de ziua de mâine, ci permite-ţi şi tu un bonus pentru plăcerea ta.

Ai putea să-ţi cumperi un obiect la care tânjeşti demult, dar pe care l-ai tot amânat de teama de a nu intra în banii puşi deoparte pentru alte scopuri, dar e posibil să exagerezi totuşi cu economia şi restricţiile financiare.

Banii sunt făcuţi să circule ca atare, dacă inima ta a rămas la ceva anume la care până mai ieri doar visai, azi ai putea face un pas spre achiziţionarea acestuia. Răsplăteşte-te!

Horoscop, 30 august 2018, VĂRSĂTOR

Ai aşteptat această zi ca să faci o mare schimbare de direcţie în planurile tale. Aveai de multă vreme gândul acesta să porneşti pe o altă cale (altă profesie, alt loc de muncă, alt proiect, altă relaţie), dar nu mai venea odată momentul potrivit, dar azi consideri că e perfect să-i dai startul!

Momentan, nu prea ştii încotro mergi, ştii doar că vrei altceva, dar, deşi eşti nesigur încă pe ceea ce te aşteaptă la capăt, ai convingerea că ai făcut o alegere bună şi foarte curând se vor vedea şi urmările!

Dacă ai decis schimbarea, ţine-te de ea până la capăt, nu te opri la primele hopuri, pentru că vor apărea şi acestea!

Horoscop, 30 august 2018, PEȘTI

Eşti împovărat încă de unele amintiri neplăcute de care nu te mai poţi rupe. Eşti conştient că nu e spre binele tău să te tot întorci cu gândul în vremuri în care nu aveai prea multe motive de bucurie, dar faci ce faci, şi tot acolo zbori cu gândul.

Poate vinovat e cineva din anturaj care, în loc să te asculte cum vorbeşti despre prezent şi viitor în termeni pozitivi, te tot întreabă despre puncte sensibile pe care le credeai uitate.

Dacă te zgândăreşte, e şi normal ca durerea să iasă iar la iveală şi să te supere, dar fii tu cel puternic şi evită să vorbeşti despre subiectele tabu. Prefă-te că nici nu i-ai auzit întrebările, dacă nu vrei să vorbeşti despre asta!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel