Horoscop, joi, 27 decembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Gata, Balanțele ce au semănat în ogorul fertil e deja acolo, acum să aştepte să încolţească, deci nu mai au ce schimba. Planurile la care se gîndesc Săgetătorii cu multă pasiune prind viaţă sub ochii lor, pentru că aceștia sunt un creator prin excelenţă. 

Horoscop, 27 decembrie 2018, BALANȚĂ

Gata, ce ai semănat în ogorul fertil e deja acolo, aşteaptă să încolţească, deci nu mai ai ce schimba. De acum tu doar trebuie să îngrijeşti acest sol cu răbdare, cu tot ce este necesar viitoarei recolte, dar ce a fost mai important, primul pas, ideea, decizia, sămânţa primordială, e deja plantată.

Lasă lucrurile să evolueze de la sine, ce a depins de tine ai făcut cu succes, dar roadele abia de acum înainte se vor arăta. Priveşte-ţi viitoarea recoltă cu încredere şi speranţă, investeşte doar gânduri bune şi energii pozitive în ceea ce se ridică acum lent sub ochii tăi, dar nu mai încerca să controlezi lucrurile. Recolta se ridică singură, tu doar trebuie s-o uzi şi s-o pliveşti!

Horoscop, 27 decembrie 2018, SCORPION

Eşti împins de la spate de nişte termene limită care te irită la culme, dar în loc să stai şi să comentezi graba cu care trebuie să te mişti, mai bine ai profita de fiecare clipă pentru a te ocupa de acel proiect urgent.

Dacă te organizezi mai bine şi măreşti un pic ritmul, vei vedea ce bine înaintezi spre scopul propus, fără să intri în panică, fără să te enervezi pe nimeni şi fără să greşeşti, dacă hai, la treabă, nu sta cu ochii pe ceas văicărindu-te ce repede trec orele. Mai ai timp suficient să ajungi unde ţi-ai propus, dar nu-l irosi aiurea!

Horoscop, 27 decembrie 2018, SĂGETĂTOR

Planurile la care te gândeşti cu multă pasiune prind viaţă sub ochii tăi, pentru că eşti un creator prin excelenţă. Adaugă noi elemente la planul tău cel mare, nu te opri din visat şi din inventat, ci continuă să clădeşti ceea ce consideri a fi important pentru tine la ora actuală.

Dacă discuţi azi cu cineva despre marile tale vise, ai putea primi atât de multe soluţii şi idei suplimentare, ba chiar cineva se oferă să-ţi acorde tot suportul pentru ca proiectul tău să ajungă la îndeplinire. Poate nici nu aşteaptă nimic în schimb, e un sprijin sincer şi necondiţionat, doar pentru că el deţine cheia care ţie momentan îţi lipseşte. Fii recunoscător că ai şansa de a primi sprijin!

Horoscop, 27 decembrie 2018, CAPRICORN

Să nu te miri că nu-ţi găseşti locul printre oamenii care te înconjoară astăzi, dar trebuie să vă priviţi unii pe alţii cu îngăduinţă.

Oamenii nu sunt la fel, ca atare aşa cum îi priveşti tu pe unii ca pe nişte ciudaţi, fii sigur că şi tu eşti greu de înţeles de către cei care te privesc la rându-le cu sprânceana ridicată. Oricât de diferiţi aţi fi unii faţă de alţii, trăiţi în acelaşi mediu, deci e bine să vă toleraţi ca atare. Nu-i da la o parte pe alţii doar pentru că au alte credinţe, alte principii după care se ghidează sau alte preferinţe muzicale, culturale, culinare. Acceptaţi-vă aşa cum sunteţi: fiecare cu ciudăţeniile şi nebuniile lui!

Horoscop, 27 decembrie 2018, VĂRSĂTOR

Singurul instrument eficient în orice situaţie este munca, deci apucă-te serios de treabă fără a spera vreun noroc picat din senin... că nu vine, cel puţin nu azi! Concentrează-te la ce ai de făcut pentru că vei face paşi mari spre rezultatele visate şi vei fi foarte mândru de tine.

Ai mereu ceva de învăţat din tot ceea ce trăieşti, dar ştii foarte bine că nimic nu se ridică de la sine, fără a pune efectiv umărul. Mult mai durabile şi mai solide sunt roadele unei activităţi la care ţi-ai adus contribuţia cu efort susţinut decât dacă ţi s-ar oferi gratis, pe tavă!

Horoscop, 27 decembrie 2018, PEȘTI

Eşti foarte preocupat de cariera ta şi îţi construieşti, imaginar deocamdată, jobul ideal pe care speri, vreodată, să îl obţii.

Foarte bine faci, pentru că e un fel de programare mentală ce va da roade cândva, deci continuă să speri, să te gândeşti cum va fi, folosind tot acest timp pentru a învăţa ce e nevoie pentru acel serviciu pe care îl vei descoperi la momentul potrivit în curând. Fiecare zi care te desparte de materializarea visului tău va aduce noi şi noi informaţii şi experienţe care te vor susţine în succesul spre care te îndrepţi.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel