Horoscop, joi, 22 noiembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Orice activitate intelectuala a Balanțelor li se potrivesc de minune, pentru ca mintea le merge brici si vin intotdeauna cu cele mai potrivite solutii. Peștii stau  si analizezi la rece o situatie din care simt ca au avut de suferit, dar nu mai are rost sa tot ducă dupa ei procesele de constiinta.

Balanță, Horoscop 22 noiembrie, 2018

Orice activitate intelectuala ti se potriveste de minune, pentru ca mintea iti merge brici si vii intotdeauna cu cele mai potrivite solutii. Ai raspuns la orice intrebare, rezolvare la orice problema si informatia potrivita pentru orice situatie, ca atare multa lume te va cauta acum pentru a te intreba cate-n luna si-n stele.

Poti excela in arta conversatiei sau in domenii in care cuvantul este primordial: presa, vanzari, invatamant, consultanta, pentru ca manevrezi perfect instrumentele cheie din aceste planuri: memorie buna, exprimare concisa, solutii eficiente.

Scorpion, Horoscop 22 noiembrie, 2018

Ceva nu iese asa cum ai dorit si prima reactie este de a aluneca spre pesimism si depresie. Treci peste acest hop fara sa-l pui la suflet, pentru ca e un sacrificiu trecator prin care oricine trece din cand in cand.

Te vei simti mult mai eliberat dupa ce va trece totul, chiar daca pe moment ai tendinta de a spune ca ai ghinion, ca cele mai rele lucruri ti se intampla doar tie. Nu-i adevarat, mai sunt si altii in aceeasi situatie, dar numai tu esti atat de depresiv incat te cramponezi de acel moment nefericit.

Săgetător, Horoscop 22 noiembrie, 2018

O zi de liniste totala nu ti-ar strica, daca ti-o poti permite, ca atare ofera-ti cateva clipe de relaxare, de meditatie, de somn sau de lectura, pentru orice activitate prin care te poti rupe un pic de iuresul de evenimente de peste zi.

Acest moment de refugiu intim se va dovedi a fi esential, portia ta de izolare, oaza ta de liniste. Daca nu ai avea parte de asemenea momente doar pentru sufletul tau, ai ramane stresat si ti-ai elibera nervii pe cei dragi din casa. Daca acestia te inteleg, iti vor respecta cele cateva minute in care sa fii lasat in pace.

Capricorn, Horoscop 22 noiembrie, 2018

Daca un drum s-a blocat, nu sta pe loc plangandu-ti de mila, ci aduna-te imediat pentru a schimba macazul din mers. Ai un plan de rezerva la tine care se potriveste perfect situatiei de fata, ca atare poti oricand transforma un esec intr-o noua provocare si un capat de drum intr-un nou inceput.

Nu conteaza ca totul se destrama pe moment sub ochii tai, ci cel mai important e faptul ca ai o alternativa de care trebuie sa profiti imediat, fara sa mai lasi timpul sa treaca fara rost. Cu cat e mai rapida reactia, cu atat creste si sansa de a recupera totul!

Vărsător, Horoscop 22 noiembrie, 2018

Te simti bine intr-un mediu in care lumea are multe de oferit si o face cu generozitate maxima, fara a astepta nimic in schimb.

Te simti liber si fericit printre acestia, care dau neconditionat si prietenie, si gesturi de afectiune, si daruri minunate! Priveste-i si gandeste-te de ce sunt ei atat de darnici in semne de prietenie si de iubire? E pentru ca si ei au primit multe de la viata si aceasta e forma de recunostinta la care au apelat pentru a oferi inapoi ceea ce ei au primit din belsug.

Mai rar asemenea gesturi de altruism si devotament, din care ai si tu multe de invatat, mai ales ca te gandesti daca tu ai fi in stare de aceleasi gesturi altruiste. Probabil ca nu, dar inveti de la ei cum se face!

Pești, Horoscop 22 noiembrie, 2018

Tot stai si analizezi la rece o situatie din care simti ca ai avut de suferit, dar nu mai are rost sa tot duci dupa tine procesele de constiinta. Momentul ar fi mai bun pentru iertare si uitare, inchizand acel capitol pentru totdeauna, dar inima ta face ce face si iar isi aduce aminte de ceea ce ai patimit candva.

Fa acest efort sa treci peste toate fara resentimente, deci incearca sa te debarasezi de emotiile negative. Ce a fost a fost, profita de sansa de a ierta pentru ca iertarea se va dovedi a fi eliberatoare in situatia de fata. A sta sa tot invarti pe toate partile acelasi punct critic nu e deloc benefic linistirii tale interioare, ci te chinui singur fara rost. Uita, gata!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel