Horoscop, joi, 20 septembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Inima Scorpionilor  zâmbeşte mulţumită, de parcă s-a aranjat exact așa cum au vrut nativii, cu o serie de aspecte care le-au dat bătăi de cap în ultima vreme. Săgetătorii vor  să fie lăsați să decidă singuri ce au de făcut, de aceea sunt pregătiți sufleteşte să dea startul unei acţiuni noi în care vor investi tot ce au mai bun în ei.

Horoscop, 20 septembrie 2018, BALANȚĂ

Te-ai gândit vreodată, cu adevărat profund, care e misiunea ta pe această lume? Cu siguranţă, da, dar ar trebui s-o faci şi azi într-un moment de meditaţie, pentru că răspunsul ar putea fi cel puţin surprinzător şi deschizător de sensuri. Poate un vis cu conotaţii spirituale intense, poate o discuţie cu ton extrem de grav cu o persoană pe care o admiri şi o respecţi, poate o străfulgerare din subconştient te pun în faţa unei alegeri majore de destin. Simţi nevoia să te dedici mai mult oamenilor, să pui în slujba altora ceea ce ştii sau faci, deci un prim pas ar fi să găseşti calea prin care poţi ajunge la cât mai multă lume deodată.

Horoscop, 20 septembrie 2018, SCORPION

Inima ta zâmbeşte mulţumită, de parcă s-a aranjat exact aţa cum ai vrut tu o serie de aspecte care ţi-au dat bătăi de cap în ultima vreme. Ai motive de satisfacţie deplină, pentru că orgoliul tău este măgulit, căci soluţia la care s-a ajuns a fost una demult indicată de tine. E o plăcere – uşor maliţioasă ce-i drept – să le spui altora că aşa le-ai spus şi tu cândva, dar nu au vrut să te asculte. Acum au ajuns, finalmente, la părerea ta şi e normal să jubilezi. Nu le mai ţine predici acum, mulţumeşte-te cu ideea că ai avut dreptate şi că ţi se recunoaşte într-un final superioritatea.

Horoscop, 20 septembrie 2018, SĂGETĂTOR

Vrei să fii lăsat să decizi singur ce ai de făcut, de aceea eşti pregătit sufleteşte să dai startul unei acţiuni noi în care vei investi tot ce ai mai bun în tine. Inteligenţă, curaj, idei, creativitate, energie, chef de muncă, toate acestea vor conduce la un succes de zile mari. Cu atât mai mare va fi mândria ta cu cât vei şti că tot ce ai realizat e numai şi numai contribuţie proprie. Preferi acţiunile independente în care nimeni nu-ţi spune ce trebuie să faci, ci poţi să alegi singur ce e mai bine. Doar aşa vei da randament maxim.

Horoscop, 20 septembrie 2018, CAPRICORN

Prietenul la nevoie se cunoaşte, aşa se spune, şi azi vei descoperi că aşa şi este! Ai pe cineva alături exact când ai mai mare nevoie de sprijin, de o vorbă bună, de un sfat, pentru că cel care îţi sare astăzi în ajutor a trecut şi el printr-o situaţie similară şi te înţelege cel mai bine. Ascultă părerea sa, pentru că îţi vorbeşte din experienţă proprie, căci nu-i este deloc străină situaţia prin care treci tu, el a găsit demult soluţia la problema de faţă şi merită să-i urmezi îndrumările, pentru a nu pierde şi tu timp preţios cu experimente inutile. El îţi transmite direct soluţia salvatoare: urmeaz-o!

Horoscop, 20 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Nu te simţi în stare să faci faţă disputelor aprinse în jurul tău astăzi şi preferi să stai în banca ta, dar, oricât de tolerant ai fi, oricât de dornic de armonie şi pace, tot îţi va sări şi ţie la un moment dat ţandăra. Sunt subiecte mult prea interesante ca să stai pe margine, ca atare vei rezista tu cât vei rezista fără să te implici, dar tot vei deschide gura să-ţi exprimi punctul de vedere, diametral opus celor deja vehiculate în competiţia începută. Dacă ai putea să taci, ar fi perfect, pentru că ceilalţi nu vor înţelege corect opiniile tale şi s-ar putea să se alieze împotriva ta. Tăcerea e de aur... în unele situaţii!

Horoscop, 20 septembrie 2018, PEȘTI

Lucrurile bune şi rele se repetă ciclic în viaţa oricui, ca atare ai parte de un eveniment pe care l-ai mai întâlnit de câteva ori înainte, dar nu ai ştiut să profiţi suficient de bine atunci. Acum îţi dai seama că norocul nu te mai aşteaptă ci, dacă nu pui imediat mâna pe el, pleacă sau este câştigat de altul mai spontan în reacţii. Merită să profiţi din plin de şansa care ţi se oferă pentru a câta oară, deci nu mai sta pe gânduri să te întrebi ce se ascunde în spatele acestui moment de vârf. Nimic altceva decât un motiv de bucurie pe care trebuie să-l trăieşti la intensitate maximă acum!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel