HOROSCOP, joi, 17 mai, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop 17 mai Berbec

Nu trebuie s-o faci pe grozavul ca să ţi se aprecieze meritele, ci mult mai bună ar fi o atitudine mai umilă, mai modestă, care va convinge mult mai uşor cât de bun eşti.

Ştii că cei care se laudă cel mai tare riscă să dezamăgească cel mai mult, deci stai în banca ta şi du-ţi scopul la îndeplinire, pentru că rezultatul final va vorbi de la sine, fără să mai fie nevoie de alte elogii. Unii te văd ca fiind arogant, alţii că ai fi prea lăudăros, dar la urma urmei îţi cunoşti valoarea şi nu trebuie s-o scoţi prea mult în evidenţă. Lasă reuşitele tale să vorbească despre tine! Doar nici ţie nu-ţi plac lăudăroşii...

Horoscop 17 mai Taur

Treci printr-o perioadă plină de evenimente, o perioadă mai aglomerată când simţi că se pregăteşte ceva la serviciu. Poate o transformare radicală, deci trebuie să fii pregătit pentru orice eventualitate.

Poţi fi martorul sau actorul principal într-un eveniment de importanţă majoră în carieră, care îţi va deschide perspective noi. Totuşi se cere mare atenţie la serviciu, pentru că poate fi liniştea dinaintea furtunii, când orice modificare de direcţie poate apărea. După explozie nu se ştie ce va urma: haos sau regenerare?

Horoscop 17 mai Gemeni

Luptă pentru ideile tale, pentru că sunt bune şi merită scoase mai mult în evidenţă, chiar dacă mulţi nu sunt, momentan, de acord cu tine. Continuă să fii la fel de expresiv şi de pasionat atunci când îţi expui punctele de vedere, pentru că tot vei convinge la un moment dat.

Fii sigur că se vor ivi şi critici acerbi, şi contradicţii dure, pentru că au şi alţii părerile lor şi nu acceptă alte păreri, dar cel mai uşor vei convinge că ai dreptate dacă îţi şi pui ideile în aplicare, nu doar vorbeşti despre ele. Roadele palpabile la care ajungi sunt demonstraţia cea mai clară că ceea ce spui e corect şi merită ascultat, deci mai întâi e bine să faci, şi abia după aceea să spui!

Horoscop 17 mai Rac

Lucrurile cele mai bune se întâmplă chiar acum, deci nu te mai concentra neapărat nici la ce a fost, nici la ce va veni. Acum are loc un eveniment care poate genera o întreagă serie de schimbări pozitive, dar trebuie să te dedici în totalitate acestui moment.

E ziua în care trebuie să iei nişte decizii, să-ţi exprimi un punct ferm de vedere, să faci o afirmaţie categorică, şi toate acestea au rol de deschizător de drumuri. Ceea ce decizi sau spui acum, devine punctul de plecare spre o nouă etapă de acum înainte, ca atare contează enorm cum aşezi cărămida chiar astăzi. Gândul bun pe care îl investeşti în această sămânţă va sta la baza viitoarei recolte bogate, deci acesta moment e cel care contează!

Horoscop 17 mai Leu

Ţi-ai făcut mari iluzii cu privire la un eveniment ce suna foarte bine până nu demult, dar toate speranţele par zadarnice. În loc să iasă totul perfect, aşa cum credeai, aluneci în extrema cealaltă, spre dezamăgire şi eşec.

Regreţi acum că ţi-ai făcut atâtea vise, că te-ai aprins atât de tare, că ai văzut doar partea frumoasă a lucrurilor, deşi existau unele semne care ar fi trebuit să-ţi ridice semne de întrebare. Preţul care se cere plătit e mai mare decât profitul ce ar ieşi din această situaţie, şi nu-ţi convine, deci cântăreşte bine dacă merită.

Horoscop 17 mai Fecioară

Ai o stare psihică destul de proastă, de parcă nu mai ai nici o speranţă cu privire la direcţia de evoluţie a unei situaţii importante. Pot apărea perspective sumbre cu privire la o acţiune de la care aştepţi foarte mult, din care ţi-ai construit un ideal, iar acum apare riscul ca tot ce ai visat să se zdruncine puternic.

Nu trebuie să te laşi păgubaş, poate fi doar o perioadă trecătoare, pe urmă totul ar putea reveni la normal, deci continuă lupta şi speranţa!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel